141

ДС

преди 6 години

Всяка дума от статията си е на мястото, браво на автора! Бесният, циничен, брутален, аборигенски капитализъм, който ни нахлузиха на шиите ДС- кадрите като рагин /малката буква не е случайна/, от три десетилетия ни изпива кръвчицата и прогонва децата ни по чужди земи. А и без вносните, местните шведи са ни предостатъчно, за да поддържат криминалните хроники ежечасно живи. Айде стига толкова гювеч! България на българите!

140

Отвратена

преди 6 години

По-точно никой не би го казал. Браво!

139

t-rex

преди 6 години

Рагин наобратно е Нигар. Случайност?Майтапа на страна. Че е изглежда и говори на моменти като недоразумение е едно на ръка, но случая малко излишно се размириса. Станалото станало виновния ще бъде наказан. Излишно е цялото това медиино раздухване.

138

koko

преди 6 години

кой го сложи председател този *** и *** белогвардеец..... горко им на служителите му. я му спретнете една проверка от данъчните и инспекцията по труда....................

137

МК

преди 6 години

Рагин е стар и мазен перверзен тип от преди 1989. Оттогава още твърди, че е председател на асоциацията на хотелиерите, само че не е ясно кой членува в нея. Интересно е и кой го е поканил да дава мнение, нормален човек лесно може да прецени ниската му култура и неграмотност .

136

Анонимен

преди 6 години

МК

135

браво

преди 6 години

Разкараха ли боядисания келнер накрая?Тоя *** нискограмотен винаги е плещил тъпотии.

134

Анонимен

преди 6 години

Рагин ще е зам. шеф на БХК в най-скоро време

133

Анонимен

преди 6 години

Рагин е прав, кинтите са важните. За кинти българинът прави всичко, краде, убива, дава да го ......ат, да го ритат, прави .......ки, продава майка се. Погледнете си политиците и кажете, че не е вярно.

132

Анонимен

преди 6 години

Уникалнен коментар!!! Най - доброто, което съм чел през последните годин! Поздравления!!!!👌

131

Анонимен

преди 6 години

Предлагам ново лого за туризма: "Ритни българското, отдай се на чуждото!" Рагин направи такава антиреклама на туризма ни, че няма да се учудя, ако туристите наистина намалеят. Имам предвид, че ако ритната жена не беше камериарка, а др.гост? кой нормален ще дойде на място, където допускат такава *** да вилнее необзпокояване, че даже и леко закрилян!? ми, че то си направо опасно за живота и то на всеки човек, не само на персонала.

130

*

преди 6 години

Според мен, шведчето се е нашльокало с алкохол-ментак. Затова е изпаднало в будна кома и се е шлял по коридорите на хотела като зомби.Ако му бяха предложили квалитетен алкохол на корем в ол-инклузива нямаше да се зомбира така.Мили хотелиери (печапбари), сега след като си нямате кръстник на асоциацията, смилете се малко над горките гости! Зареждайте малко по-качествена пиячка! То далаверата е хубаво нещо, ама и здравето на шведчетета. Току виж ни се обидили! Хайде да не се излагаме пред чуждите

129

Lindemann

преди 6 години

Понеже много се заговори за Рагин тия дни, аз едно ще кажа, понеже в БГ имаме много къса памет.Този човек всеки път като си отвори устата говори страшни простотии. Този човек е олицетворение на Бай *** и номенклатурчик в едно. Това изказване далеч не е най-големият му гаф, то просто показва начина му на мислене.И отново, големият въпрос е- какви са тия хора и 'бизнесмени', дето търпят подобно мекотело да управлява Асоциацията им.

128

Анонимен

преди 6 години

Ми освен да отида до Швеция и да ритна сега и аз една шведка в главата... предполагам ще ми е простено, все пак ще съм турист?

127

Анонимен

преди 6 години

Тупанът е подал оставка.

126

firo

преди 6 години

Изказването на г-н Рагин да "заметем" случката и не вдигаме шум за да не обидим шведите беше мега глупаво.Той би трябвало да знае че това е опит за убийство документирано с видео запис и всеки призив за замитане ще има последици. Не може да си затваряш очите пред такива случаи защото "можело да ти навреди на бизнеса". Който го прави... е ***.Дали този индивид от Швеция е бил пиян няма значение. Има престъпление, има съд, ще има и присъда.

125

ъхъъъ

преди 6 години

Ми не е чудно, че хотелиерството в България е на това ниво, след като този тежък аграр, модифицирал се в капиталист е лицето на бизнеса.

124

Луцифер

преди 6 години

Не мага да разбера защо непрекъснато се споменава и акцентира гражданството на този хомо - простакус? Абсолютно във всички държави съществуват такива ***, но в нормалните общества с тях се оправят твърдо и БЕЗМИЛОСТНО! Силовите ведомства са за това да защитават нормалните граждани от "пиян съм бил и нищо не помня" ***! Пиянство по сред бял ден да се смята за умишлено само - подтикване към престъпление. Необходима е тежка присъда и то добре огласена за сведение на следващите "цивилизовани туристи" побойници без значение от коя част на света са... Що се касае до хлъзгави я другар Рагин д

123

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Прочее, понеже сега сме бизнес ориентирани може Ригин да направи ритането на глави като допълнителна услуга, предлагана на западните господари за повишаване на настроението им при пристигане.Редат бабичките на летището, минават гордите шведи и прас по един ритник. После броят пачки на оцелелите и всички по живо по здраво.

122

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Според мен шведите ще си тръгнат от Бг, ако разберат че там е разрешено да те ритат по главата.Това мога да му кажа на Рагин.Като цяло мисленето на Рагин, че трябва да угаждаме на началнците и на чужденците е за жалост доста разпостранено. Освен икономиката си, ние българите си загубихме и достойнството.