11

Подозиращ всички

преди 6 години

А дали името Коми има нещо със съветската република Коми /като евентуален произход/?

10

Знаете, нали?

преди 6 години

Каквото и да се случи - руски хакери са виновни!

9

Анонимен

преди 6 години

Много "демократи" тука бе. Или са от "Козяк"? Те там знаят ли да пишат български. Оо, забравих, нали имат стотици секретарки там. Е, една нова ЧК ще ги вкара в ред че и българските предатели с тях...

8

Анонимен

преди 6 години

Важното е демократите успокоиха ли се, или се задава нова версия за хакване на изборите?? Може би този път Северна Корея??

7

Анонимен

преди 6 години

Тръмп въведе два нови термина в етичният кодекс на политика "алтернативни факти " и "честна лоялност". Вероятно това ще е последния принос в политическата му дейност.

6

Дон Корлеоне

преди 6 години

И аз много държа на лоялността, на честната лоялност!

5

Анонимен

преди 6 години

Днес се решава съдбата на Тръмп, Коми ще дава показания пред сенатската комисия относно намесата на Тръмп в разследване на ФБР на руската връзка на щаба на кандидат президентската кампания на Тръмп. По всичко личи че съвсем скоро Тръмп ще каже сбогом на Белият дом.

4

ха-ха-хакер

преди 6 години

Джеймс Коми е агент на КГБ. Командват го руски хакери. Руските хакери са навсякъде. Наскоро вдигнаха цените на краставиците на Женския пазар в София. По интернет!

3

Анонимен

преди 6 години

Американците така образно описаха полетът до Луната, че започнахме да им вярваме. А какво остава за едни празни приказки.

2

ИЗВЬН

преди 6 години

....това преразказ по картинка или свободно сьчинение е ?Не сьм очаквал да напишат нещо различно за срещите и разговорите си, но и те си знаят и ние си знаем,че това е прах в очите на хората.Двамата заслужават приза: "майстор на кьсият разказ"

1

Гост+

преди 6 години

Не е обект на разследване, за сега.....