31

blq blq

преди 6 години

to takaw 4owek nqma

30

Партиен член

преди 6 години

Прав е човека.Той заради такива управници е избягал от нас а те и там му се натрапват.

29

Анонимен

преди 6 години

Браво на ЧОВЕКА!.Вече все повече хора разбират, че за "политиците" единствената работа е да се снимат с пострадали хора....Господ здраве да му дава на човека!

28

Анонимен

преди 6 години

пича го е страх, поне нема платени здравни в беге-то и диплома ще го излови, па може да го е сртах да не го земат за лечение тука и да го уморат наще спецялисте, на острова и пенция ше му датат и всичко! по-далече от бугарете, само ще го насметат нещо!

27

Анонимен

преди 6 години

На всеки българин на когото му се е наложило да търси помощ от служители на посолствата ни в чужбина е разбрал, помощ и съдействие няма! Охранени и ояли се държавни служители, връзкари на управляващата партия са неспособни да бъдат полезни. А посланика изглежда пълен ***. Имаше един такъв в Ню Йорк, Тафров. Само ако знаете колко ощети държавата! Приятел на Пешо президента, бутан навсякъде, без качества. Ето защо не искат българите нищо от посолствата.

26

Анонимен

преди 6 години

Живея извън България от 20 години. Контакти с българи -0Три-четири пъти съм имал контакт с българи и съм съжалявал. Браво на чиляка

25

Сфес.бг

преди 6 години

Харесва ми , че изтрихте подледния ми коментар предполагам заради обидата чалгар, може да почнете и да я звездосвате като половината български думи. :D@ 31 Добре, че има хора дето излизат навън та да поддържат "най-стабилната икономика" , че сме станали Северна Африка ...

24

Анонимен

преди 6 години

От неплатена : Брей , колко много платени тарикати изказват противодържавни мнения ! Ами идете всички в купом в уредената Англия ,бре !

23

.

преди 6 години

Кой знае какви дебелокожи създания синковци на режима са ни "дипломати" и там, то трябва да си безочлив за да представляваш пропитата с престъпност и корупция власт на най-бедната в ЕС (и не само), да си лицето на "държавността" , която оставя пенсионери да умират от глад, докато върти далавери за наркотици, здравни каси, евро пари, магистрали и т.н. , правилно им е отказал човека, бързо оздравяване !

22

nina

преди 6 години

Четейки предните коментари, аз пък се чудя-защо? От какво /кого/ се крие?

21

Анонимен

преди 6 години

И много хубаво прави

20

байхейс

преди 6 години

аз ще ви кажа защо е отказал среща с "дипломата"какво се случва: идва дипломата, прави си жалката политическа кампаниика, пита от какво имаш нужда .... и след месец два ти представят ужасяваща сметка !!! Ако не успеят да те накарат да платиш започват дапреследват роднините ти в България всички ние от старата имиграция сме иа сърбали попарата на "помагащите" дипломати ....

19

Анонимен

преди 6 години

Показателно. Хората предпочитат смъртта пред българските политически хрантутници. Този човек се изплю във физиономията на апаратчиците и на целия номенклатурен лакейски дипломатически "елит".

18

Ууу

преди 6 години

Колкото по-далече от пипалата на така наречената държава , толкова по-добре!

17

Анонимен

преди 6 години

Никаква среща с герберастките крадци и престъпници. БРАВО на човека.

16

Анонимен

преди 6 години

Браво!Горда предпазна постъпка!Правилно е направил човекът!Управляващите ни след 1989 г престъпници и терористи са много по -жестоки и опасни от действащите в ЕС и Англия терористи!За 27 г нашите унищожиха всичко и преполовиха населението-от 9 млн останахме 4-5 млн,за разлика от терористите от ИГИЛ-избивайки периодически само до няколко десетки невинни хора.И столетия да правят атентати,пак не могат да достигнат постижението на управляващата БГ и ЕС международно организирана престъпна група!

15

Анонимен

преди 6 години

Тоя човечец си е бил шута от тая смешна "държава" пък те го търсели да му "помагат". Нормално е да не иска и да ги знае някакви дебели чиновници...

14

Adi

преди 6 години

Този атентат не е истински и няма пострадали, затова няма и среща с пострадалия. Ако някой се съмнява да напише лондон бридж хоакс в ютюб и ще откриете интересни факти, също така в туит акаунта на полицията на Лондон, т.н. метрополитън полис има туитнати съобщения за атентата от 4:50 на трети юни, а атентата се случи вечерта след 9, има го документирано влезте в туитър и вижте всички постове от тази датата. Това са постановки, всички тези атентати са много зле режисирани.

13

Анонимен

преди 6 години

liceto e tarseno ot BG. instituciite.zatova ne iska da go davit publi4no,davaha go po novinarskite saytove

12

Анонимен

преди 6 години

Ами правилно. Какво може да му помогне хрантутника