10

Анонимен

преди 6 години

Имаше един реактор на Белене, консервиран. Продадоха го за скрап на руснаците, за да вземат най-модерното. Реакторът отдавна работи край Москва. После не искаха да платят най-модерното. Сега ще има 2 реактора на Белене и пак се опитват да ги продадат. Креттени.

9

АМАН от Крадци

преди 6 години

След два месеца НАГЛЕЦИТЕ ще поискат още по два милиарда / 2 000 000 000 за капаците на индииските реакторчета.. АМАН от крадци на власт.

8

АМАН от крадци

преди 6 години

НЕК да иска арести за наглите терористи ограбващи БЪлгария с милиарди начело в Борисов и ТИминужка петкова.ПЛатиха без наличие на открито финансиране и проект милиарди ограбени от народа живи евра.

7

Активист на БКП

преди 6 години

И всичко това заради тъпотата на един пожарникар...

6

Комисионер

преди 6 години

Какви руснаци,какви пет лева?Бого Манчев сън не го лови,че му "дръпнаха" тлъстата комисионна за двата "казана"!Не само започва консервиране,но и "осветяване",подгряване,изправянеплащанията да продължават,гушките да се пълнят.Някой си атом на Манчев да си помълчи да не се изтупат от праха едни папки!

5

Анонимен

преди 6 години

Най-добре ще е в Тиквен двор. Да си го гледа.

4

Анонимен

преди 6 години

Оборудването за АЕЦ "Белене" трябва да се съхранява в Централата на Позитано 20 или пред паметника на съвеЦката армия в София !

3

знаещ

преди 6 години

Всички преговори между БГ и Русия винаги са били в полза на Русия. Руската агеентура тука прави всико възможно ние да плащаме , Русия да печели. Последен пример в това отношение--отказът на БГ да си поиска над 1 милиард евро надплатени суми от Газпром , с.като необявеният аргумент е че евентуално руснаците ще се благосклонни за хъба край Варна. Вместо хъб ще имаме нов ръб, това е престъпление и надявам някога да бъде наказано. За 20-30 милиона за пенсионерите ореваха орталъка , а за 1 милиард?

2

Пешо

преди 6 години

Закарайте го в Банкя в двора на тиквата той да му мисли какво ще го прави!

1

Анонимен

преди 6 години

Плащайте ба руснаците бе! Плащайте им всеки ден по много! Нали ни освободиха от фашистко робство (т.е. от българския цар)! Сега трябва да им плащаме вечно!