29

Анонимен

преди 6 години

Катар може да продава евтина газ на Европа!Затова Русия създаде войната в Сирия, от там трябваше да минат тръбите.Затова сега Русия създава и конфликт с Катар, за да остане основен доставчик на горива за ЕС.

28

До 14

преди 6 години

А до този момент симпатизирах на Катар...

27

Гост+

преди 6 години

Жоро, да чакаме ли дядо Иван в БГ скоро? Ако ръснаците разпалват война в Близкия Изток, Тръмп защо не ги помири - нали беше току що там

26

Жоро павето

преди 6 години

Зад цялата история стоят "братята" руснаци....Размътиха водата чрез хакерски атаки и фалшиви новини около Катар и сега очакват военен конфликт в региона,който ще доведе до покачване цените на нефта.Месеци наред преговаряха с арабеските за понижаване на квотите,но номера не стана.Сега просто ще постигнат целите си по втория начин....Руснаците са пред колапс и нямат никакви задръжки!

25

Гост+

преди 6 години

Почнаха да берат плодовете от скорошното посещение

24

Анонимен

преди 6 години

Саудитска Арабия която е гнездо на световния тероризъм ще бъде истрита от лицето на земята ....

23

онбашията

преди 6 години

ама как така ще отмъщават тия варвари, няма ли да палят свещи и да организират бдения?

22

Анонимен

преди 6 години

Това за атомната бомба над България не е лоша иея, при това точно заради комунистите. Те, обаче, сега се наричат демократи и евроатлантици. Дори и 1% от населението на България да се превърне в такива, България ще си заслужава атомната бомба. А май вече станаха 1.5%... ;)

21

Анонимен

преди 6 години

"преброяването на населението в страната, а те са потресаващи от 2,4 милиона души, близо 60% от тях живеят в трудови лагери."Катар явно ,не е това което знаем.

20

Анонимен

преди 6 години

Само глупaк може да си помисли, че могат да отвлекат половината кралско семейство без война и после ей така да им вземеш 1 милиард откуп. Ей затова ги надупиха Катар. Това си е постановка с цел финансиране на ислямисти.

19

Анонимен

преди 6 години

В интернет има статия "Разривът на арабите с Катар - какво се крие под повърхността" Анализ на ситуацията довела до тук. Все пак да не забравяме че Катар официално финансира някой ислямски групировки.

18

До 21

преди 6 години

Какъв гей парад?Виждам, че си добре информиран, запознай ни и нас.

17

Анонимен

преди 6 години

Сащ има база там и никва демокрация не вкарват. Това идва от другаде. Тръмп изобщо не върви по курса на предните. Тук се намеси нов играч да видим кой ще излезе.

16

Анонимен до 19

преди 6 години

Що не се занимаваш с предстоящия гей парад, а си тръгнал да правиш анализи това което не ти се отдава.

15

Анонимен

преди 6 години

Русия има нужда от по-голяма криза в близкия изток от тази в Сирия. Сирийската не донесе очакваните резултати и не измъкна Кремъл от международната изолация в която изпадна след анексията на Крим, дори напротив. Няма да се учудя ако руснаците подтикнат Иран за още по-голяма конфронтация с СА и дори до военен конфликт.

14

Анонимен

преди 6 години

Иран ще си натиска парцалките и няма да посмее да влезе във война със СА, защото Израел чака само повод за да смаже моллите.

13

Анонимен

преди 6 години

А Сиси пък, който дойде на власт с преврат с помоща пак на ония...и свали демократично избран президент и уби сумати хора...да каже "Катар помага на терористи!!!" е толкова наглооо, че ми се драйфа чак!

12

Анонимен

преди 6 години

Америка ПАК се опитва да докара " демокрация" с помоща на ционистите!!!Сега е ред на Катар...той помагал на терористи...Катар единствено помага на Турция... 1 На преврата..."първата" която се обади да каже, че е с Президента!2 С руския самолет...пак така...казаха, че ще дадът евтин газ на Турция!3 Милярди долари инвестиции в Турция!4 Ердоган като отиде там го посрещнаха..."Добре сте дошли в дома си!"

11

Анонимен

преди 6 години

А знаетели, че Турция изпраща 5000 войници в Катар!Катар ще търгува за хранителни стоки от Турция!Еййй Америко сега е реда на Катар, а... Докара демокрация в Тунис, Либия, Йемен...сега и Катар, а?

10

Анонимен

преди 6 години

До НаблюдателТака е, по земята ще се търкалят много ирански глави вместо плюшени мечета. Всички в тоя залив са едни страхливци и освен да убиват жени с деца за друго не стават. Там Тръмп трябва да им разкаже играта до последния камилар. Ама нали *** е много е сълзлив и приятел със мюслитата няма как.