23

Матреял

преди 6 години

Дадокажем ,че не сме лош матреял ! Да изберем Бацко за ЧЕРТВЪРТИ път !!!

22

Активист на БКП

преди 6 години

И от тая работа ще окраде пари крадливата герберска шайка...

21

Организатор

преди 6 години

Сравнете разходите за председателство на държавите,които се били вече!Ще разберете за какво става реч!

20

Анонимен

преди 6 години

В БГ крадците и некадърниците са на голяма почит и материалът си ги преизбира.

19

Анонимен

преди 6 години

Грухтиляна. Ще има парички за нови чанти.

18

Анонимен

преди 6 години

Жалка история !

17

Щирлиц

преди 6 години

Двойна гуша герберастка,още комунистическа..

16

Haaai

преди 6 години

Mafiotska kradliva darjava ste vodi eu.....vaaai....razbiha bg narod i bg republika...E sia veche eu ste stignat barzo bg zaplatite ot 200 euro...stom se dvijat s nesaobrazena skorost i s bg shofior bez eu knijka....

15

мирослав

преди 6 години

пълен идиотизъм е партизанската унука свинка да ни представлява на този форум ,при положение ,че имаме разпознаваеми фигури,свинетка е неразпознаваема фигура,европейците не се интересуват от скъпи чанти и винетки,те искат да контактуват с утвърдени и познати за тех лица,а свинка не е нито позната , нито утвърдена,освен ,че е празноглава е и яко крадлива

14

БАБА КУНА

преди 6 години

ХОРА ТОЗИ САЙТ Е ГЕРБАДЖИЙСКИ. В МОМЕНТА, В КОЙТО НАПИША КРИТИЧЕН МАТЕРИАЛ СРЕЩУ МАФИЯТА ГЕРБ ТЯ БИВА ИЗТРИТА. СРАМОТА!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Тази една чанта не може да си купи без да я излъжат или пере парите то КТБ.

12

Анонимен

преди 6 години

Ще има пак парички за чанти и тоалетчета. Еднокнижния Тлъстак пак е осигурил син елитна добре платена служби а за просто вратата си и нагласени метреса.

11

Чикия

преди 6 години

С този надпартиен приоритет ще може да обнови колекцията си от чанти.

10

до Зил

преди 6 години

Колега, преди месец, ремонтираха пътя преди Гурково, от разклона от София за Русе. Зарадвах се че най сетне ще го оправят този път. Вчера минах отново, и видях че са заровили дупките само на участък от 100 метра. Вътре в селото е истински леш! Дупки по половин метър, дори се виждат обърнати павета от старата настилка. Ако кметът е гербер, няма нужда от обяснение.

9

Браво!

преди 6 години

Браво!Министър Павлова има много повече опит, ерудиция и информация от обикновените българи. Следователно има и по-далечен хоризонт на възможностите за правилен анализ. Щом тя е доволна, значи се задават хубави дни за Родината ни и тогава всички ние трябва да сме доволни.Браво!

8

7-8 и ще си паднала

преди 6 години

Ако не са Бoко тиквата и Лиляна талпата свършено е с ЕС. Добре, че е тая дебела калинка да има кой да спаси ЕС. Какво стана с КТБ и рехферендума ни интересува или ще подавате пак оставки за 3-ти пред очите на целия ЕС ?

7

мис Пиги

преди 6 години

самодоволна, все едно, че е видяла пълна копаня...

6

Анонимен

преди 6 години

Как може тази да отговаря ? Oт ЕС ще дойдат ще си свършат работата и ще си заминат тая е една камериерка и васал на Юнкер.

5

Анонимен

преди 6 години

Това председателство няма да донесе никаква полза за обикновеният български гражданин,дори напротив ,може да му причини големи неудобства!!

4

ЗиЛ

преди 6 години

Како Лил, и ние сме доволни от скъпите винетки и чудните пътища. Снощи ,бях много доволен, минавайки през Гурково ! Международния път е страхотен . Браво. Сега е ред на евро домакинството. И там ще се ...до ушите.