29

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе е късно

28

маларт

преди 6 години

Сексът също не е цяр за всичко. Докато жените разсъждават, че те много не го искат, а го дават на мъжа, защото той искал, няма да вървят нещата. Такива жени са облъчени от филми, комплексирани и заблудени за естеството на секса, който не е единствено цел на мъжа, а трябва да е взаимно преживяване. От такива трябва да се бяга далеч

27

маларт

преди 6 години

Най-отвратителното е, когато жената няма никакви интереси, хобита, цели и ОЧАКВА от мъжа да я направи щастлива. Такива постоянно са недоволни и мрънкат

26

Анонимен

преди 6 години

От как свят светува, секса прави чудеса!Просто си нямате на идея,как със секс е възможно да си подобрите отношенията.Как със секс е възможно да станете по-здрави!Как със секс е възможно да станете по--близки от всякога!Как със секса се разчупват ледове и граници!Да станете по--близки добри приятели,освен партньори!И да си имате повече доверие!!!

25

Анонимен

преди 6 години

"Ами мъжете сте примитивни същества"То пък жените сте едни извисени, облаците стържете. Най-добрия ви приятел е огледалото, а мъжът до вас е аксесоар, с който да се показвате. Всяко изречение започва с "искам". Отгоре на всичко и 32 дни в месеца сте неразположени.

24

Анонимен

преди 6 години

като усетят стабилна връзка и стават дебели и мърляви, заспали, скучни, всичко знаят по добре, но нищо незнаят предварително - после изкарват мъжете си виновни ... просто престават да се преструват и си разкриват истинското АЗ

23

Анонимен

преди 6 години

Мъжа се интересува единствено от собственото си аз и от това да си гледа кефа и да се забавлява, всякакъв род задължения веднага го потискат. И колкото и умело някои да си го прикриват, на края пак същото си излиза.

22

до 29 Анонимен

преди 6 години

Ами мъжете сте примитивни същества, какво друго да ви вълнува освен секса.Допамино-зависими и тестотероно-зависими същества. Само се чудя на акъла на някои жени, които ви раждат деца: да си задоволят майчинския инстинкт ли го правят или да пълнят света с нещастни деца. На мъжете не са им нужни деца то е ясно, а на жените за какво са им никой не знае.

21

Анонимен

преди 6 години

Мъжете ги отблъскват същите неща, които и жените. Липсата на редовен и качествен секс, липсата на първите 7 години, морал, възпитание, хигиенни и домакински навици, алчност и прахосничество, липсата на чувтсто за хумор, толерантност и т.н. Всяко обобщение е погрешно. Мен лично най-много ме отблъсква липсата на редовен и качествен секс. Вече е късно и съм претръпнал. Да съм мислил на времето.

20

Анонимен

преди 6 години

Защото,ако първото ти е приоритет на фона на второто ще си седиш сам.Или ако си във връзка ще изпитваш неудовлетвореност от нея.Все жената ще ти е виновна.Потърси проблема в себе си.Не,жената ти е виновна.

19

Анонимен

преди 6 години

Така се,жените не си падат по хванати от джунглата. Викай,обиждай,постоянно и казвай,че те лъже и въобще не и вярваш и на 100% ще я разкараш.

18

Анонимен

преди 6 години

Не ме брига!

17

Девил

преди 6 години

Така като ви слушам, четейки...ми вие сами си докарвате проблемите, ходейки с грешния пол! Сега е модерно да си хомосексуалист - е, утре ще ви го покажем за пореден път. Не е късно да се присъедините...

16

Анонимен

преди 6 години

Що за странна постановка! Много хубаво, че се отдръпват! Какво да ги правим, ако се лепнат и не се махат?

15

11-та Причина

преди 6 години

Искат да си поркат на спокойствие, да гледат мачове на спокойствие и да спят на спокойствие.

14

Анонимен

преди 6 години

Като си повярва ,че е незаменима и почне да се изживява като принцеса.Тогава (2 пъти) съм се отдръпвал-директно и без обяснения.Точно без да казваш защо.Ама как так?Свободна си!Ама защо?Така реших!Аме нека да....Изчезни!Не мога без...Чиба,***-ти грам достойнство нямаш ли!Единствено ми е криво ,чеслед това сигурно си го изкарват на следващият си.Ама пък да ги разкарат и те.Ако не бях взел тези решения сега нямаше да съм с прекрасната жена до мен.

13

Анонимен

преди 6 години

Като се появи друга жена,така се отдръпват.Държат се лошо с другата,обиждат за да ги напусне.И той да си остане с другата. Това си е мъжка стратегия от време оно.И казва:"тя ме напусна,тя си тръгна".Хитрец на миши кожички!Но, нещата са други. И истината различна от неговата версия.Такива са си мъжете.Ходят едновременно с две жени.Като не могат да им смогнат се скарват с едната.Или едната разбира за другата и си тръгва от него.

12

Анонимен

преди 6 години

До 34Умна жена! Евала!!!Шапка и свалям.Той се чуди,защо тя си тръгва от него.И въобще не знае и не е наясно,че тя знае че той има друга жена.Очаквал е скандал,но уви!Тя просто си тръгва от него.Без обяснения, без скандали,без драми.Рядко срещано явление!

11

Анонимен

преди 6 години

На жената и омръзва да е вечно дистанциран.Така и секса става от време на време отдалечават се един от друг.Секса си сближава, кой какво ще да говори.Кога е отръпнат и студен към нея,жените си тръгват.

10

Анонимен

преди 6 години

До 4Ако не е отръпнат,как ще се среща с другата жена.Те жените са кухи *** и не ги усещат,тези неща.Много добре им е известно. Не е случайно, ако прекрати взаимоотношенията с вас!Тя е наясно,че има друга жена.Но не е от жените,които говори за това и не обича да драматизира.Просто си тръгва от вас,без много обяснения и драма.