15

Активист на БКП

преди 6 години

Ще оскъпи зер ! Той,краварят, защо беше при арабите...

14

Анонимен

преди 6 години

Катар? Ще лекуват заболяване ли? Когато боллните и лекуващите се омешат кой ще погребва пациентите? То ясно, че за да имаме плодородна почва съотношенито на азот към въглерод трябва да е балансирано, а не просто 1:25, но когато въглерода е заместен със силиций е друго. Много непетролна с животински произход органика тябва да се вложи, за да се подобри.

13

байхейс

преди 6 години

много интересна война се заформя: Турция, Иран Катар и Сирия срещу Аудитска Арабия, Ирак и Египет. Зад едните седи Русия зад Другите САЩ и остатъците от така наречения Европейски Съюс ....юдо-масоните прецакаха Русия с Украйна, Русия им го върна със Сирияидва второ действие

12

Анонимен

преди 6 години

Русия спаси Сирия, ще спаси и Катар, а защо не и Турция. Нали когато гърците ги бяха над упили в Гръцкотурскат, руснаците спасиха турците? Но турците не помнят, защото са неблагодарни лицемери и се надуват като пуй ки, а много скоро ще отнесът калая!

11

Hazar

преди 6 години

ционистките *** и ибрикчиите им ще се задавят с Иран и Турция

10

Влади

преди 6 години

Тази изрусена , дето сега е президент на Щатите такава каша забърка в Залива, ум да ти зайде! Насъсква едни терористи срещу други - сунити(араби) срещу шиити(перси-иранци). Ако се разгърмят, петролът ще хвръкне до небето, а ние ще мрем от глад. Тогава целият свят ще полудее, помнете ми думата.

9

Анонимен

преди 6 години

Много странен конфликт. Мюсюлмански братя едва ли са причината - СА и Катар воюват заедно в Йемен срещу шиитите, затова и близостта с Иран е съмнителна. Ако СЛУЧАЙНО се стигне до война, СА е 33 млн. души, Катар е 313 хил. граждани (с мигрантите 2.5 млн. души). Катар е правоъгълник със страни 50х150 км, СА е 12-та по големина в света. Без намесата на външни сили, СА ще анексира Катар за 1 ден и ще си увеличи БВП с 27%, а населението само с 1%. Анексията не може да стане без одобрението на САЩ.

8

Анонимен

преди 6 години

Според мен пък, конфликтът с Катар може да е медийна димка за увеличаване цените на петрола. Саудитска Арабия и Катар са сред най-богатите държави в света, нямат интерес да правят война. Катар има пактове за защита със САЩ, Великобритания и Франция, също и най-голямата американска база в региона. Саудитска Арабия направи поръчка за 110 млрд. за оръжия от САЩ съвсем скоро. Мисля, че всичко това е част от план за дестабилизация на Иран, който е съгласуван с Тръмп на скорошната среща и вече работи.

7

Чълмъ бей

преди 6 години

Много експерт , много специалист , а лопатите ръжда хванаха .

6

Сун Дзъ

преди 6 години

Няма да има мащабен военен конфликт в Персийския залив.

5

монархист

преди 6 години

Освен руснаците, кой да има друг интерес, освен да му плащат на Тръмп..., но той си отива

4

Анонимен

преди 6 години

Единственият имащ интерес от вдигане цената на петрола е Русия. Нататък имащите мозък ще разберат.

3

Анонимен

преди 6 години

Кувейт и Оман сравнени с другите от конфликта са все едно да сравниш тинейджър с Майк Тайсън.Ще си натискат парцалите и ще се снишават.Кувейт вече се опариха и вече няма да има пустинна буря заради тях.Електромобилите са на мода.

2

Анонимен

преди 6 години

Аман от експерти

1

Анонимен

преди 6 години

Нарочиха Катар, но май и саудитците ще изгорят.