8

STF

преди 6 години

Ремонтиран?Хахахааа...Що не карате ремонтирани Лади?Тоест-дете,което е закъсало в асансьор!Батерията на устройството не работела.Асансьора не е паднал,*** *** афафафахах умирам...Съоражението няма как да падне,то за това е съоражение...кабината поради редица причини може да подмине крайна спирка-било то първа или последна...Дали фирмата е наред,ала-бала...Защо устройството не работи-не виждам статията да се казва - Неработещо устройство за разговорна връзка в асансьор.Ужасяваще медии.

7

65

преди 6 години

Сега само асансьорен техник да си.Фирмите,,дерат кожи.Много от тях са мошеници и вземат ужасни суми за ремонти.Няма как да ходиш пеша ,9,10,14 етажи пеша.

6

Само в БГ

преди 6 години

По стар Български обичай - някой някъде не си е свършил работата, никой нищо не е видял или знае и накрая нищо, 100 лв хаха.Всичко в тази сържава започва да се смарангясва.

5

Анонимен

преди 6 години

Чуя ли агенция значи нищо не се върши

4

Анонимен

преди 6 години

Прави ли ви впечатление, че падат прясно ремонтни асансьори​? Познайте защо!

3

Анонимен

преди 6 години

Така става като се ползва асанцьор без винетка! Всеки ползващ с свинетка!

2

Анонимен

преди 6 години

сега асансьорната фирма прибирала парите без да осъществява никаква дейност - да ги върне + глоба + да плати ремонта на съоръжението + обезщетение за детето.Тези фирми трябва и отговорност да носят, не само пари да взимат.

1

Анонимен

преди 6 години

Всичко е Мара втасала. На много места асансьорни фирми само прибират месечните такси, съоръженията скърцат, вибрират, тропат, хлопат, свирят, но важното , че имат устройството за директна връзка с поддържаща фирма, че като тръгне да пада, белким да се обадиш...