139

Анонимен

преди 6 години

Желаел ми бил да отида да живея в Русия... Аз пък ти желая да не напуснеш евроатлантическа България до края на дните си ;)))Щото много евроатлантици се навъдихте и взехте да си вярвате един на друг, та затова. Не задруго. Не за да страдате ;)))

138

Анонимен

преди 6 години

Отрезвяването на запада,край на лъжите на Путин.Те съществуват само във филмите на бездарни журналисти-сребролюбци,като Оливер Стоун,защото вече никой световен лидер не вярва на Путин.

137

Анонимен

преди 6 години

До Анотимен 134Aз ходя редовно в Русия сега.Живота там е ад. Цари тотално корупция и мизерия. Не случайно руснаците мечтаят да живеят даже и в България..........Ами като е така защо ходиш редовно там.

136

Анонимен

преди 6 години

"Вашингтон пост" коментира Панамските документиАми щом е Вашингтон пост трябва да е истина

135

Анонимен

преди 6 години

До Распутин" Царю руски, ти ще бъдеш убит от руския народ ,а самият народ ще бъде проклет и ще стане оръдие на дявола " .Вече има такъв народ и той живее в Северна Америка. Доказателствата са ежедневни и не трябва много да ги търсиш за да ги намериш.

134

Анонимен

преди 6 години

драги днес бг,сериозно се замислям да направя канал на тубата, на който ви изложа като пропагандната помийна яма, каквато сте си

133

Жибор

преди 6 години

Познайте срещу кого ще заведе дело след няколко години руската държава с обвинение за милиарди пропуснати ползи от наложените международни санкции.

132

Распутин

преди 6 години

" Царю руски, ти ще бъдеш убит от руския народ ,а самият народ ще бъде проклет и ще стане оръдие на дявола " .

131

was

преди 6 години

Лоши хора са руснаците,обичат войната, заграбват нови територий и все им е малко,пият като *** и живеят като ***.Империалисти, националисти а вече е доказано по генетичен път,че не са и славяни а потомци на татарските орди.Това са те!

130

Saevar

преди 6 години

каквото повикало такова се обадило, Русия се опитват да я изолират всячески от много години, двойните стандарти са на лице пример: терористичните атаки на запад и солидарноста на една с друга западна страна, а в Санкт Петербург като беше нямаше гасене на светлини по Айфелови кули и прочие, запада си е виновен, и аз да бях и аз така ще реагирам.

129

Нормално

преди 6 години

Джуджетата по принцип са много отмъстителни.

128

Реалист

преди 6 години

Кат Русия няма втора , тъй нещастна на света.

127

до Гост+

преди 6 години

Аз пък като малък си мечтаех за Порше 911.Като голям още през 1991 г. си купих Форд Сиера косуърт,вярно втора употреба.Преди това карах Лада, но Сиерата беше автомобил от друга планета.После, макар че останах да живея в България, смених десетина коли, за последната коледа си купих Мазда 6.Явно ти живееш в провинцията но не на УСА,а у нас.Човек живеещ в САЩ има възможност да си купи чудесни автомобили, а да сравняваш допотопния таралясник Лада с Мазда,означава че си виждал маздата само отвън.

126

димитров

преди 6 години

Не е лошо вместо да се пишат глупости да видиш интервютоhttps://youtube/watch?v=kCkJFDceLDg

125

Анонимен

преди 6 години

Путин удари им по една топола на тези ***

124

Анонимен

преди 6 години

До Гост+Та мисълта ми беше, че Ладата ми беше супер.в България сега ладите обикновено ги карат шведи.

123

Анонимен

преди 6 години

Путин каза, че в операцията може да са замесени "патриотично мислещи" руски хакери - частни лица.Ми да, забравихте ли в Донбас как беше се напълнило с отпускари - чеченци и буряти барабар с танковете :)А едни "патриоти" свалиха даже и един Боинг :)

122

АНОНИМЕН

преди 6 години

Защо никой не казва за хакерските атаки срещу самия Путин , щото самата дума хакерство никак не мяза да е руска? Аз не мисля , че има нормални хора по света , на които фамилия Клинтън да им е симпатична, тъй като тези хора избиха стотици хиляди невинни по целия свят. И ако третата световна не е пламнала, заслугата е на Путин.

121

++

преди 6 години

До Анонимен 148Е промит е по - добре от такива като тебе дето хич го нямат.Извинявай помниш ли как ти е името?

120

Гост+

преди 6 години

Като малък (70-те) си мечтаех родителите ми да отидат на работа в СССР и да се върнат с една голяма Волга (автомобил) - не се сбъдна. Като голям през 90-те си купих Лада 2104. В УСА първата кола която си купих беше Мазда - направо си беше по скапана от Ладата. После пробвах американски, накрая се спрях на немските. Та мисълта ми беше, че Ладата ми беше супер.