11

Анонимен

преди 6 години

Гледам мача на Ноле с Тийм и искам да ви кажа че толкова безпомощен Джоковичне съм го виждал. Няма Надал, няма Федерер, този направо го размазва.Между другото така както играе в момента Тийм ще върже гевреците на Дри*шо а дедо Роч и Мунри нямат никакъв шанс.Единствено Надал може да вземе ЕВЕНТУАЛНО сет но не и мач на Тийм.

10

Тийм

преди 6 години

ако продължава така ще е новия 1 в тениса.

9

Анонимен

преди 6 години

До Алтерниращ веганист 4Веганството му е последният проблем на Джокович.Главата не го слуша, главатаааа.И не жена му е причината.

8

Анонимен

преди 6 години

Джокович зобаше мелдоний също като Шарапова. От една година не зоба и тръгна надолу. Днешният спорт е състезание по зобане, поне докато ти разрешават да зобаш.

7

Do 6

преди 6 години

Ами като не знаеш за Доминик Тийм какво коментираш?!Тийм от една година е в топ 10, а в края на миналата година участва в турнира на 8-те най-добри. какви реклами си прави нашия Гришо няма нищо общо с играта му, а тя е важната. Гришо след спада в класирането му, когато остана и без треньор, се завърна бързо в топ 20 и от края на януари 2017 е между 11 и 13 място в световната ранглиста, което е адски много, но кой да го схване....

6

До Анонимен 6

преди 6 години

Ти Австриец ли си ? Много знаеш,какво се пише за него в Австрия.Може и с порно актриса да излиза.А к'во ти е виновен Димитров.Той не кара,никой да пише за него

5

Анонимен

преди 6 години

е знам за Джокович, но този Тийм го чувам за първи път - не съм от големите любители на тениса. Въпросът е, че без да е постоянно на модните корици като наш Григор, без обичайната доза шум, момчето върви нагоре и печели. Не, срещу кой да е!

4

Анонимен

преди 6 години

5, Неговата маллоумна жена го накара да стане веган. С трева и плодове дотук се стига в такъв изтощителен спорт.

3

Анонимен

преди 6 години

2-ри, Глупости говориш, на червено, Тийм е най-големия конкурент на Надал. Поне през този сезон е така

2

Анонимен

преди 6 години

Джокович от една година , че и повече вече не е оня Джокович. А това момченце Тийм Надал ще го отнесе за час и половина. Жалко, че Надал няма конкуренти в момента на клей. Нито Вавринка е оня Вавринка който направи зловеща битка с Джокович на Финала на тоя турнир преди 2 години, нито Мъри има качествата да се бори с Надал на клей в момента. Финала е Надал- Вавринка според мен.

1

Анонимен

преди 6 години

Жалко, Джокович е любимият ми тенисист.