48

има диверсия с HL

преди 6 години

МВР да запечата веднага всички питейни резервоари и д а источи отровената с химически оръжия питейна вода до пълно пречистване.

47

Тревога за КОзлодуй

преди 6 години

Масови убиици тровят народа с хлор токсични канцерогенни разтвори подавани вместо питейна вода отровили са населението на БЕЛЕНЕ И КОЗЛОДУЙ ЗВЕРСКИ..Хората от КОзлодуй ходят като мъртъвци отровени с хлор терористични отрови

46

АМАН от терористи

преди 6 години

У нас терористи внедриха педофилски и терористични камери във всички училища с които тежко увреждат всички деца..Не е ясно какви милиони крадат терористите чрез обкръжението на БОрисов и Цветанов но няма здраво неповредено от педофилска техника детеАМАН от Терористи на власт

45

Анонимен

преди 6 години

И какво. Ще изкарат танк "Леопард" да се бори с някой препасан с експлозиви.

44

Анонимен

преди 6 години

Айде бе?? Легион?? И откъде тоя легион?? От гей - парада в Берлин сигурно?? Забележете, 500млн. се въоръжават за няколко хиляди *** с калашници?!?! Абе Крум или Кубрат ако се надигнат ще ги изколят с мечовете в задния двор точно за 2 дни!!!! И тука ми говорят за легиони и въоръжаване за пет мравуняка от терористи?? Лицемерието на Европа към собственото и население е придобило чудовищни размери!!!

43

Анонимен

преди 6 години

пълен смях,това показва Европа колко е немощна вече.Краят идва.

42

Григор

преди 6 години

До Shopp""Сега някой забранил ли ти е да носиш пистолет и да стреляш по терористи?"Определено не си наясно, колко трудно обикновен човек може да си купи законен боен пистолет, да го регистрира и да го носи на кръста за лична сигурност. А за употребата му, в случай на нужда, без да влезеш после в затвора си е мечта. Да не споменавам, че защитата на личното имущество според закона се извършва от полицията, която все я няма. То и затова крадците вилнеят в България.

41

Анонимен

преди 6 години

Доброто в цялата ситуация е, че държавите, които са отговорни за появата на терористи в европа страдат най - много. Освен Италия, май. Тя също взе участие в разбиването на Либия и Ирак, но все още няма атентати. Или поне не си спомням.Лошото в тая работа е, че нападнатите държави са напълно унищожени, докато нападателите сами вдигат весникарска врява с дребните нападения. Щото да те нападнат с 3 ножа и микробус не е като да те нападнат с кораби, ракети, авиация и танкове.

40

EU

преди 6 години

Първо трябва да се изчистят тия,които напълниха Европа с терористи.

39

ali

преди 6 години

всички се въоръжават, нещата не вървят на добре, и как ще се борим срещу терора като се въоръжаваме това не е много ясно. Според мен само е оправдание...

38

popa ot razgrad

преди 6 години

за да се бориш с призраци трябва и ти самият да си призрак...глупаво е с танкове и самолети...

37

Анонимен

преди 6 години

Трябва мобилна армия от 5000 човека да се създаде и да бъде готова работа рамките на 5часа да потегли за всяка крайна граница на ЕС , където някой се опитва да прави проблеми. Трябва Европа да почне да хапе ...че ни се качиха на главата всякакви плузмодии .

36

Щирлиц

преди 6 години

Стъкмистика по евро.ейски.

35

Анонимен

преди 6 години

Сетила с Мара да се побара. Това трябваше преди три години да го направят. Нямаше да имат много работа ако се бяха организирали по-рано.

34

"БЪЛГАРИН С ПУШ

преди 6 години

ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО.........!!!/...ама тогава , ***---наистина ше берат душа../

33

Григор е АДСКИ прав!

преди 6 години

Лошото е ----че , тогава повечето от "ГЕРОИТЕ на ПРЕХОДА"---ше дадат фира.....ха,ха,хаааааааааааа....

32

Анонимен

преди 6 години

Шизофрения е това ... Сам да си поканиш терористи, да си ги храниш и после да накараш народите да плащат за армия срещу терористите.

31

хълк

преди 6 години

Бавно стават нещата,но се върви напред.Дано България успее да се задържи в ЕС,което ще е трудно.За съжаление има много българи които предпочитат България да стане част от мюсулманска Турция.Други искат България да последва съдбата на Казакстан,Узбекистан,Беларус и да се присъедини към Евроазийско-мюсулманския съюз и да загубим всичко което сме постигнали през последните години.Много предатели,това е проблема.Комунизма е превърна гордия българин в страхлив роб на азиатските диваци.

30

Гъбаря

преди 6 години

До ВасилевАре сега влез в речника и виж какво значи прототип без прототип няма как да стане.Онова с крадените размери е макет.

29

Анонимен

преди 6 години

до 26 Ми сега ще ти кажа, бе Василев, прооост хамерикански чекидджия- германците винаги са се славили с автомобилното си производство, а руснаците винаги с военното си. Ако беше обратното, сега Германия да стига от Берлин до Камчатка, *** смешен!