17

Armagedon

преди 6 години

Такава е и тенденцията в ЕС.Напоследък се говори за създаването на единна независима Прокуратура за всички членки на ЕС с оглед измамите с еврофондовете да бъдат елимимнирани.Как Прокурор,като част от една от властите в Държавата ще бъде представен в една независима Европейска Прокуратура.От тази гледна точка позицията на г-н Панов е и съвременна и правилна.Не е и логично и Следствието и Прокуратурата да са в една власт,поради факта че е политически обвързана и с другите власти в Държавата.

16

Armagedon

преди 6 години

Идеята на г-н Панов е много навремена и правеилна.Прокуратурата трябва да е напълно независима и от трите власти,защото е Държавно обвинение и би следвало да е под егидата на Държавният глава и да се отчита пред него,като съшевремено подлежи и на Парламентарен контрол.Само така главният Прокурор ще е напълно независим от политическите интриги и напълно отговорен за всички значими дела от обществен интерес.Като част от една от трите власти,както е понастоящем, не е възможно да бъде независима.

15

Анонимен

преди 6 години

Да свикат велико народно събрание и да си намалят броиката от 240 на 120 депутата. Стига са се мотали из парламента.

14

Анонимен

преди 6 години

Престъпници са всички, една и съща банда смуче народа

13

Анонимен

преди 6 години

Самото заглавие е един оксиморон.В България няма и никога не е имало реална опозиция на властта. Тя се е окопала от десетилетия и си е все една и съща, на все едни и същи хора и техните наследници.Естествено, че ще са против идеи, които бъркат в интересите им.

12

Анонимен

преди 6 години

Този е по-луд и от Тиквата.

11

<3

преди 6 години

"Проблемът е в ниското доверие на нейната работа, а това не се решава със структурни промени" - Ето бе, БЕЦЕПЕ знае къде е проблема. Проблемът е в обикновените хора, че не вярват в съдебната власт :D :D За мен по-гнусна обида от това да си част съдебната власт в страната - не съществува.

10

Сеч трябва!

преди 6 години

Много ги е страх всички дупетати и чиновници от разбутване на сегашната система, при която цоцат яко и се пазят едни други! Не че тоя *** лозан нещо е тръгнал да прави, освен да дрънка и да плаши гарги, но се вижда как реагират за пореден път шуро-баджанаците в управлението!

9

Анонимен

преди 6 години

Панов е човек на ЕС и само това ги спира да му уредят едно подхлъзване във ваната.Иначе е ясно, че в сегашният си вид съдебната система е пълен смях.

8

ама как скокнаха

преди 6 години

Ама как скокнаха в един отбор всички---уж са на различни позиции, уж са непримирими. Но...за единия си ляб...са като матросовци....Е, после кажи каква е разликата между ГЕРБ, БСП и останалите.

7

Анонимен

преди 6 години

Само не закачайте зеления чорап, той си чака пенсията и заплатата и го е страх да вземе отношение зад не го свитнат и тоя е *** е главнокомандващ.

6

Членска карта №7

преди 6 години

Не се хващайте на този плитък номер!!!!Бай Лисан е новият фронтмен на десните талибани. Разбирай Христо Иванов, Радан Кънев и кръжеца около Прокопиев... Добър ден да ви кажат, гледайте Слънцето.

5

ГГ

преди 6 години

ГЕРБ И ДПС Е ЕДНО И СЪЩО

4

Анонимен

преди 6 години

Трябва или Цацата да подаде оставка или ново ВНС, друг вариант няма. Прокоратуратурата поставя чадър над властта и никой ама абсолютно никой не може да потърси сметка на Цацата за нищо, тоя има повече права и от президента. Доро президнта го е страх и е с наведена до земята глава не президент, а магаре.

3

Цаца-Решетка

преди 6 години

Под хаос имат предвид, най -сетне системата да не е контролирана от политиците и да ги подхване за безпардонната и нагла корупция.Конституцията била "социално насочена" ..пхахахаха

2

Анонимен

преди 6 години

Какво става с КТБ и референдума защо няма дебати сред калинките на ГРОБ, защо се крият дай им да организират гей-паради.

1

Анонимен

преди 6 години

Трябва тотална Лустрация в съд, прокоратура и полиция. При назначаване да се проверява родата им дали са били кадри на бившата и настояща номенклатура, че в момента децата и внуците на предишните продължават да ни управляват.