13

1

преди 6 години

Да другарко гербер,случая е брутален,а на вицепремиера ти балевски е нежен.Само тогава не разбрах,защо черкезина ритна бабата,трябваше да ритне,някой 20годишно турче,че да види ''героя''балевски,къде се..ра..т..гладните.

12

Анонимен

преди 6 години

Днес един господин се тревожи да не изгубим шведските туристи . Колко важно да се печелят пари на всяка цена , дори с бой по обслужващия персонал , в случая камериерка .Този човек в къщи жена и дъщеря има ли ? Срам и позор за един български мъж да каже такива думи , вместо да се вземат адекватни мерки да не се приемат пияни в хотелите . Това ли е важното в случая ,само за печалби да се мисли , а нас да ни трепят *** , шведи и разни преминаващи от арабските държави .Унижението е за нас .

11

Анонимен

преди 6 години

Ангелкова преди една година : "Гърция има 14 500 км, ако не ме лъже паметта, заедно с островите. Ние имаме около 400- 500 км плажна ивица, няма как да сравняваме това"Колкото хубава, толкова и умна

10

???

преди 6 години

С какво го отсече Ангелкова че нещо не разбрах...

9

Анонимен

преди 6 години

Има камери ама дали работят ???? Нека да кожат колко глоби събират от пияниците по морето и тогава ще видим дали има контрол иначе бля.бля-бля

8

сминдух енд чесън

преди 6 години

Е как, този с руската фамилия и селско произношение ,иска рекорди да поставя,може би по оцелели камериерки след скандинавски шутове .

7

Анонимен

преди 6 години

Тя тая гейска полиция ще те защити хахахаха неее , вземете си оръжие и си решавате всеки спор !!! Без полиция , без тъпия съд , без тъпата прокуратура !

6

Анонимен

преди 6 години

За скапа-няците от ГРОБ животът на обикновения българин няма никаква стойност. Единственото, което ги интересува е да пълнят пеликан ските си ги ши докато народът изнемогва.

5

Мен

преди 6 години

За да не изтървете туристите може да добавите към пакета от нискокачествен алкохол и ритане и побой над български граждани.

4

Обективен

преди 6 години

Tуристите на морето (особено около Слънчака) идват от възможно най-ниските слоеве на обществата, независимо дали са скандинавци, руснаци, инглизи, румънци или други. От тази гледна точка този инцидент не ме учудва. По същото време има организирани групи туристи от същите държави, които правят обиколки на България всяка седмица. Интересуват се от историята, а не пиянството. Ако един от тях беше го сторил щеше да ме учуди.

3

Анонимен

преди 6 години

Чакаме изявление от Цецка Цачева.Има ли позиция или напротив?

2

Заспала

преди 6 години

Кокошка!

1

Анонимен

преди 6 години

Ангелкова каза: обаждайте се на полицията за да може тя да ги пуска да си ходят и да им носи багажа.