37

С Недоумение

преди 6 години

До Даскала , ако това нещо се случи в нашият парламент , какви ще са нападателите- ТЕРОРИСТИ или НАЦ. ГЕРОЙ.

36

Даскала

преди 6 години

Чакайте бре хора!Нали вчера ни проглушихте ушите , че Иран подготвял терористите на ИДИЛ , а сега се оказва , че май , май не е така!След като и САЩ прави съгласувани въздушни атаки с ИДИЛ , срещу Сирийската Армия , то какво?За толкова наивни ли ни имате ?Явно на дъното на терора стои терористичната държава САЩ и нейния съюзник в терора Саудитска Арабия!Стига сте лъгали хората - маските Ви паднаха!

35

PD

преди 6 години

Услужливи са нашите медии. Нито дума за Саудитска Арабия, и обещанието за отмъщение от представители на официалната власт в Иран.

34

юбералес

преди 6 години

До aaaАми защо няма концерти? Защо не си организират концерти в Кайро, Москва, Техеран....и т. н., или пак трябва европееца да им го организира?

33

Анонимен

преди 6 години

пълен цирк , театър , вижте броя на загиналите , че и заловили терористите- видите ли жертви и те на терора , който от години подкрепят срещу нас християните

32

aaa

преди 6 години

ами утре тогава трябва да има концерт, по случай терористичната атака, нали по пътя на логиката, както беше в Манчестър, да скърбим за загиналите. Дали ??? или терора в Иран е друг терор ? дайте да си зададем няколко искрени въпроса: нямаше концерт за убитите 36 души пред църквите в Египет, нямаше концерт за убитите 90 души при акта в Кабул миналата седмица, на 26 май 2017 г. най малко 106 цивилни от които 42 деца са убити при въздушни удари на в Сирийския град Маядин нанесени от САЩ?

31

доктора

преди 6 години

Мда,находището южен Парс,газ парички,катар спонсор на тероризма,тръби, сирия,атентат в иран, Кюрдистан-и накрая една хубава голяма войничка. А забравих- Балканите още не са пламнали

30

Анонимен

преди 6 години

До 16Те всички са мюсюлмани, но ислямът дава възможност мюсюлманите да се обявяват едни други, че са неверници. Напр. сунитите обявяват шиитите и ахмадия, шиитите обявяват бахайците. Ако някой брутален реши, че ти не си достатъчно брутален, може да те обяви за неверник. В исляма няма централизация като в католицизма, да кажем и всеки имам може да си тълкува както пожелае. Да се обвинява Западът за всички беди на мюсюлманския свят говори за екстремистки възгледи. То в исляма други не се допускат

29

юбералес

преди 6 години

До АнонименДай сега нещо и по темата.

28

Анонимен

преди 6 години

До юбералесИмаш сериозен дефицит в мисловните възможности.

27

Кеф

преди 6 години

Цената на петрола отново пада. Кеф.Свършат ли петродоларите свършва и тероризма.

26

Анонимен

преди 6 години

Америка уж въоражава пък тези терористи все пуцат с "Калашников" сигурно са без пари!

25

Гнус

преди 6 години

В тоя форум преобладават ислямита и ***.

24

Патриот

преди 6 години

американска държава трябва да бъде изтрита от лицето на земята!

23

юбералес

преди 6 години

Е, сега ясно ли е че ИД няма нищо общо с мюсюлманската религия, щом оскверниха гроба на аятолах Хомейни. Сега ясно ли е че това са едни бандити, джигити, 70% от тях родени в СССР и войната за тях е професия.

22

Анонимен

преди 6 години

До шматкаЗа тея да си гасят кремъла.

21

Анонимен

преди 6 години

краят наближава ...

20

Веско

преди 6 години

Значи, анонимника дето се чуди защо няма атентати в СА, САЩ и Израел, да вземе малко да се информира преди да пише глупости. или по-скоро манипулации!

19

****

преди 6 години

Вчера коалицията начело със САЩ,удариха правителствената сирийска армия,а днес четем,че ИД,са направили аъе тат в Иран,мисюя си дали краварите с тзи си действия,не правят коридор по този начин,но май сега ще има ответни действия по коалицията,предстои да видим?

18

Анонимен

преди 6 години

Все си мисля, че следващата такава новина ще е от основния съюзник на Иран.