24

Феликс

преди 6 години

Българите могат да говорят цинично, но в душата си са порядъчни и добри.

23

varg

преди 6 години

Аз намеря ли пари вземам ги и ако са много правя звукозаписно студио.Откъде да знам тоя които ги е загубил дали са пък били негови дали ги е спечелил честно и т.н.Които може да си позволи да изгуби пари значи не му трябват.

22

Анонимен

преди 6 години

Българинът е прекрасен човек, па макар и малко гневен и огорчен...

21

Анонимен

преди 6 години

до 22 Мнение, Какъв Путин те гони в тази тема, бе соррос? Путин ви е кошмара, разбирам, но да сте чак толкова пияни от обяд, че да объркате темата...т'ва вече е иддиотско и жалко.

20

Мнение

преди 6 години

Путин е прав , но веднага възниква въпроса защо тогава е необходима тази удрена напревара и въоръжаване , иницирано единствено от Путин.? Ако си мисли че така ще срине икономикота на Западо , по скоро ще стане обратното.

19

anonimen

преди 6 години

rabotex v Italiq edin na6 sanarodnik vze na zaem ot kolegite italianci po 50 euro ot vseki iz4ezna ,razbira se bez da varne parite i poznaite kak posle ni nari4axa italiancite i s kakvi obidni dumi

18

Анонимен

преди 6 години

И ние на времето си правехме като деца социални експерименти: 1 - портмоне, вързано с рибарско влакно. В 99% от случаите човекът първо се озърта на всички страни и тогава се навежда да вземе портмонето, пък ние дръп-дръп. Голям смях, ей! Разбира се, между нас и обекта на експериментиране винаги имаше стратегическо препятствие (ограда, например), нуждата от чието преодоляване отказваше съответния гражданин да предяви възраженията си от първа ръка. 2-портмоне с жива жаба

17

Анонимен

преди 6 години

От семейството ми два три пъти са си губили портфейлите и винаги са ни откривали и са ги връщали.Да чукна на дърво. Горе долу с добра сума в портфейла. Аз лично никога не намирам каквото и да е било. Но както се шегуват с мен, за да забележа нещо, трябва да се спъна в него и дори да падна.

16

Социалист

преди 6 години

я да го намерим, че го занесем у Позитаното ... за нова яхта за Нинова!

15

Димукрат

преди 6 години

Я да намеря портмоне с пари...........ти чакай да ти го върна...........

14

Анонимен

преди 6 години

Навремето варненското забавно предаване Тутурутка беше пуснало по едно варненско радио едно съобщение " Открих в морската градина портфейл с 200 долара и 500 лева и лична карта на Иван Асенов Христов с ЕГН 6003061045. Много ти благодаря, Иване!"

13

Анонимен

преди 6 години

до 11 Ако от всички българи, само 1 % бяха ***, сега нямаше да сме на това положение, бе брат!

12

Анонимен

преди 6 години

По-скалъпен и некадърен експеримент рядко се вижда...момичето е на 2 метра пред тази когато си изпуска портфейла но чува и вижда как то пада сред шума на колите по булеварда... жалки тъппанари, хептен за овце ни взехте.

11

до 10

преди 6 години

Ми повечето хора са в същност човеци. И живеят нормално по правилата. И пътните и законовите и човешките правила.Обаче има един процент ***, дето всичко разваля. А техните деяния се разчуват най-бързо.

10

Анонимен

преди 6 години

до 4 Ми пенсията ти е върнал личната карта, щото от нея няма лична изгода. Я да беше оставил в портфейла 200 кинта и да видиш кога ще ти се обади някой.

9

Анонимен

преди 6 години

Брех, че то всички сме били ЧОВЕЦИ в тази държава, бе! Муахаххаха...да ви имам нагласения експеримент.

8

Анонимен

преди 6 години

Преди седмица намерих дамска чанта оставена в количка на сред паркинг на Кауфланд. Нито човек, нито кола наоколо. Занесох я на информация и я дадох на охраната. На излизане от магазина разсеяната кака вече си я взела.

7

Оскотял

преди 6 години

Как да го върна бре?! Като съдебен изпълнител ми описва имуществото за неплатено парно, без през животът си да съм имал парно изобщо! То и имуществото ми едно ... остави.

6

Анонимен

преди 6 години

Като историята за ония *** дето върна 1500 евра в някакъв хотел беше май и собственикът на портфейлът го бонифицирал количка за 1.20 лв?Ама после се размислил и си ги искал обратно ?

5

Анонимен

преди 6 години

Това са го направили в центъра на София. Да отидат в Люлин, в провинцията, или в някой друг варварски квартал и да видят как местните човеко-не-подобни ще тръгнат да връщат портмонета!