14

чели Недочели...

преди 6 години

Никой тук май не е прочел новите условия но Пи'е глупости... и задъжително се ОПЛАКВА... типично... хаха... звънни си на Оператор и ще ти обяснят... когато те МЪРЗИ да чете' поне се обади!!! Обадете се и юе ви направят Справка .. с какво юе разполгате когато отидете в Друга държава... явно много хора и това ги Мързи да направят ... ОДАДЕТЕ СЕ

13

Eddie

преди 6 години

Ами нашите се правят на луди.....Аз съм абанат на Оранж Фр и за 25? имам неограничени обаждания+смс и 40gb интернет.Сега съм в Бг и ми е все едно във Франция.Никакво таксуване допълнително.

12

От мен

преди 6 години

Да го духат бг операторите сега-ще си взема на всички близки чужди карти и ме боли хура за мтел,виваком и теленор...нека подадем жалба в европа срещу техния рекет

11

шматка

преди 6 години

От опит знам.Когато някой започне много да овърта и шикалкави работата е клесаваПреди 30 мин ми се обадиха от Теленор да отида да си подновя договора.Тоя път ще го взема да си го прочета у дома и тогаваще подписвам

10

Анонимен

преди 6 години

"From 11 June we're introducing Roam-free which means you can use your data, minutes and texts abroad in 40 destinations at no extra cost."Абонат съм на Водафон UK, това е съобщението което получихИмам неограничени минути и СМС + 12ГБ нет....Имам и Бг карта на Мтел Като си дойда в Бг ше им я фърля, мошеници с мошеници

9

Анонимен

преди 6 години

"Вчера ми пращата СМС ,че ако не си подновя плана ще стане от 19,90 на 45 лв."Мен пък не ме уведомиха по никакъв начин, че е изтекъл договора, а направо получих двойна сметка. Разчитат на това че след 2 години вече никой няма да помни кога точно е подписал с тях.

8

Анонимен

преди 6 години

Роуминга отпадна обаче операторите си начислсяват допълнителна такса за минута разговор извън България. Прочетете например условията на Виваком. Подпишеш ли договора - си се съгласил на допълнителната такса. Не подпишеш ли- си прецакан с високи тарифи без промоции.

7

Нагла лъжа.

преди 6 години

Нищо няма да таксуват в наша полза. Българинът винаги е прецакан,но продължава да бъде наивен и в това е трагедията му.

6

...

преди 6 години

Епа катоцяло се искаше малко от малко да се намалят печалбите от роумин на мобилните оператори! И може би докато измислят нови начини да ни КРАДЪТ това може и да стане! Но инак аз си спомням при едно пътуване до гърция където главно ми звъняха и сметката ми беше след това 180лв. при положение, че тогава имах и ограничение до 75лв. сметка! Така, че ако си мислите, че мобилните оператори НЯМА ДА ВИ КРАДЪТ то много се лъжете! Само малко време да се ориентират в обстановката им требе!

5

човека с бича

преди 6 години

Заради идиотската и неясна методика свързана с роуминга заслужават 50 волски бича и хвърляне в яма с говежди тор извратените брюкселски европсихопати!

4

Т

преди 6 години

Та аз за 30 лева си купувам карта и имам неограничен интернет на максимална скорост за цяла седмица, а СМСите и минутите въобще не съм ги и поглеждал колко са, а тия умници сега ми вкарват забрана да купувам подобна карта и ще ми искат по 15 лева на гигабайт. Чудно "отпадане на роуминга". Благодарим ви брюкселски бюрократи безполезни.

3

T

преди 6 години

На практика забраниха на хората да купуват карти от местните оператори, когато са в чужбина. Голям напредък, голямо добро ни сториха тези бюрократи от ЕС. Облякоха го в лъскав целофан все едно е в наша полза нещо, а направо си ни прецакаха. Всички знаем, че има доста по-изгодни предплатени карти за разговори и най-вече за интернет, които са супер удобни, ако си на по-дълга екскурзия и ти трябват много мегабайти/гигабайти. Хайде честито! С тези промени нямаме право да ги купим.

2

Анонимен

преди 6 години

kakvi gluposti po mnogo slojen nachin ste izmislili i obiasnili.

1

Анонимен

преди 6 години

Умножаваш по две,делиш на пи,събираш с натурален логаритъм от годините на потребителя в месеци,полученото го делим на сумата от сбора на цифрите на телефонния номер. И накрая корен квадратен от числото дава мегабайтите които могат да се ползват в роуминг. При ясни правила лъжат и мамят, сега ще са във вихърът си.А в статията е пропуснато да се спомене че тези мошеници ще правят профил на всеки потребител, къде и как ползва телефона. Много много да не се щъка напред назад.