11

Българин

преди 6 години

До всеки който се опълчи срещу статуквото, респективно мафиотските образувания бива репреситан, мачкан, очернян или застрашават живота му- факт!А народа къде е?

10

Анонимен

преди 6 години

МАФИОТСКИ ЧЕНГЕСАРСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ В БОКОВИЯ СЕ НЕ ФИ СТАН!

9

barkov

преди 6 години

"Марков и подчерта, че държавата няма да се оправи, ако бъде сменен главният прокурор."Ами прав е другаря Марков, смяната на цацата е необходимо, но не достатъчно условие за да се оправи държавата. Но все от някъде трябва да се почне, нали другарю ?

8

Анонимен

преди 6 години

Къде в случая видяха фобии. Кога ще почнат да пишат без да се стремят да се ожълтят.

7

Grom

преди 6 години

Погнаха го с агитационни "експертни" мнения и "репортажи". В противовес някакси започвам да му симпатизирам все повече и повече!

6

az

преди 6 години

До Даниямирише от на прасчо кочинката.

5

gadev

преди 6 години

Яко страх ги тресе цацата и прасчо, щом толкова ниско са паднали. Нямат полезен ход - ако нещо се случи с Панов, цацата пръв ще си замине. А по коледа и прасчо - загуби ли контрол над съда му остават броени дни.

4

Тъпака

преди 6 години

Кой е тоя, да дава оценка на магистрата? Нек'ва *** от НСО, бивше УБО с две мозъчни клетки общо-адна в гръбнака и една между ушите.Да ходи да ближе патлака на Цецо Шестака и да се мазни на Боко тиквеняка...

3

Burzum

преди 6 години

Тоя чиляк на какъв се прави ....кат стани поне сто кила тогаз да се обажда...българският народ вярва само на солидни охранени мъже ...това са древни проверени тестове за оцеляване....

2

marko

преди 6 години

На мен онзи ден ми беше отвинтен единият болт на гумата, не съм знаел, че има опит за атентат и към мен! :-) Този вече взе а се изтърква!

1

реалист

преди 6 години

Веднага нападнаха Лозан Панов клакьорите на мафията. Защо не каже дали Бистришките тигри могат да ползват правителствен самолет...да , ама не...И как да не е очевиден опит за покушение--липсващи и развити болтове....Защо не попита "експерта" фобия ли е да няма желаещи за вещи лица по делата на Цветанов ---след *** на двете вещи лица? Тъжна етази държава в която мафията ограбва всички и убива нас и децата ни...