15

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че ако в България имахте един Ердоган...щяха да се съобразяват и с Вас!

14

Анонимен

преди 6 години

"Пропускаш факта че ердухан НЕ Е турчин а грузински циraнин"А ония във вашето парламетче, ония белите бе ... Какво направиха и докъде Ви докараха...просто питам?!

13

БГ пословица

преди 6 години

За каквото и да се пише, накрая виновните ще бъдат руските хакери!

12

Анонимен

преди 6 години

Това може би последната игра на Запада в святи ислямски земи , скоро време ще се махнат от близкия изток , към студения мрачен запад !..

11

Анонимен

преди 6 години

Ами като за начало Баболюбеца и Немската Баба могат да си вземат автомобилните заводи и цяла Бурса да остане без работа. А той какво може да им направи, да пусне маймуните, въпрос на време е европейците да започнат да стрелят по тях. А какво може да направи Анкара във военно отношение, ами не много, баболюбеца има ядрен самолетоносач, резеняците си нямат.

10

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно какво могат да направят на Турция баболюбеца Макарон и онуй лудото бабе Мути хахах тези са пълни карикатури бе хора! Политически джуджета!

9

Анонимен

преди 6 години

До ПрофесорНемците играят лицемерна игра срещу Турция. 50 години унижаваха турците да чакат за евро-членство. Но Ердоган каза - стига толкова! Турция е велика сила и си следва своя път! А не като нас - пазарен придатък на западняците! Ердоган разполага с няколко милиона турци в Германия и Меркел неслучайно му ходи на крака и не смее да говори много срещу Турция защото ще й дърпат ушите. Да напомням ли, че ПРОЛИВИТЕ са геополитически най-важното място на планетата?

8

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е голям ръководител! Прекара Турция през всички кризи! Превърна страната във велика сила със своя собствена и независима полотика! Сега всички се съобразяват с Турция! Еврогейовете са тихи! Отделно уважава религията и културните традиции. Истински патриот! Браво комшии!

7

Анонимен

преди 6 години

Катар е бил атакуван от руски хакери и това е причинило кризата! Пак руска агресия!

6

Анонимен

преди 6 години

Турция си връща старите позиции - религиозен водач на мюсюлманския свят! Ердоган е новия султан! Браво! Върна Турция в правия път!

5

До 1 и 2

преди 6 години

До 1и 2 не се изказвайте на основание на това какво са казали или написа дадени медии .Не всичко което се пише и говори е истина .Бедна Вие фатазията какво се случва зад кулисите .По добре е да си опавите вашите си бакии Вие се натакмихте че сега ще опрвите и другите.

4

Анонимен

преди 6 години

Нашият *** да им даде и на тия по един ифтар! Вече го е научил.

3

Анонимен

преди 6 години

Турция и Катар заедно могат да размажат Бахрейн на война!

2

до Су

преди 6 години

Ердоган също е съюзник на Русия. Катар има големи инвестиции в Турция. Катарска медийна корпорация придоби основния пакет акции и на Дигитюрк. Платформата има над 200 тв канала включително и няколко порно канала. И какво излиза, ислямисти са шефове на порно телевизии. Парътъ прави борбътъ.

1

Су 34

преди 6 години

Поредният шамар за шофьорът на автобус Ердоган! Катар вече е съюзник на Русия.