173

Анонимен

преди 3 години

Абе, откога лудите започнаха да смятат, че имат правото да пренареждат света и да го управляват по свой начин? Лудниците да не би да са престанали да функционират, персонал ли нямат, леглова база ли? Пълно запрещение и активно лечение за такива индивиди!Че и адвокати ги водят все още някои от тях.Язък, жалко за името на св. Николай, което носи този човек. Голям срам!

172

Анонимен

преди 6 години

Ууу и билетчета да търкаш, че виж как всички печелят, нали го дават по тиливизора. Този сайт е пълна пумия. Чак ми стана тъпо и ще ви оставям. Бъдете морални драги приятели и като видите някой хомосексуалист, бягайте надалеч, че те са много зле

171

Анонимен

преди 6 години

Неморални са. Не ги харесвам.

170

Анонимен

преди 6 години

До до 212 (2)Пояснявай, пояснявай, смешно е.

169

до вече изтрития212

преди 6 години

Айде де. Къде изчезна сега? Направи опит да ми пробиеш аргументите. Има възможност. Просто трябва да разгледаш проблема всякак. Макар че е най-лесно да кажеш че са крастави и че трябва да ги няма, защото не са "нормални" Помисли -съществуват терористи, които убиват хора, дори деца - това е ненормално, има война - също ненормално.

168

до 212 (2)

преди 6 години

Само да поясня.... Няма физиологична функция, която да НЕ е кодирана по химичен път. Виж думичките си ги научил да ги пишеш. Ама не можеш да изградиш смислена теза с тях. "Функционална неграмотност". Ама пък онея правят оргии по улицата и са все мъже.... Те са виновни :D

167

до 212

преди 6 години

Хомосексуализма се среща при различни животински видове. Все едно не си виждал куче да "качва" друго куче от същия пол. Не виждам смисъл във "физиологична функция, кодирана по химичен път" Физиологията е наука, която инкорпорира всички биохимични процеси в човешкото тяло и наистина е впечатляваща. Танца е моторна дейност. Интелектуалната дейност няма директна корелация с танца. Ти не мислиш логично. Кво да ти кажа, освен че нивото на коментиращите тук е отчайващо. Лош матрял.

166

Трезвия

преди 6 години

Какъв е този шум Джеймс?- гей парад, Милорд !- и какво искат да постинат с този парад ?- Право на еднополова любов , Милорд !- Някой забранява ли им ?- Не , Милорд - Е, тогава защо вдигат този шум ?- Еми, *** , МИлорд!

165

до 207(2)

преди 6 години

Връщам си мнението за политиката. Всъщност е по-страшно от рептилите. Нашите дибили от националистическите формации, събират електорат, с яхване на вълната на необразованите, елементарни българи - ОМРАЗАТА КЪМ РАЗЛИЧНИТЕ. Извратена работа.

164

до 207

преди 6 години

Политика? Само не ми казвай че рептилите са ги създали, за да променят моралните ценност на човечеството за "New World Order" Ам кат не е твоя работа кво прави, какво те притеснява група танцуващи хомесексуалисти?

163

До 200 (3)

преди 6 години

Охх чак се върнах да прочета отново за принципа на принципите: "Всеки може да прави каквото си иска, ако не е незаконно и доколкото НЕ ПРЕЧИ на останалите хора" . Ей човек, да вземеш да почетеш ли малко, дано да си млад, защото плиткоумни разсъждения като твоето не водят до нищо хубаво. Не мрази различните. Никой не ти пречи да правиш каквото си искаш, където си искаш, когато си искаш и забележи дори и ако е незаконно, дори и ако пречи на другите, пак може да го правиш. Май твоя принцип не става

162

А бе,

преди 6 години

човек,защо влизаш в дебат с обратен?Чиста загуба на време!

161

Анонимен

преди 6 години

До до 205А ако разбера, че докторчето сваля жена ми,какво да направя?Понеже няма как да те таксувам 10 лв, за изслушване на глупави въпроси, затова ти отговарям също с глупав въпрос.жокер: Доктор е докато е на работа, после като се прибере и смени бялата престилка с халат и домаши пантофи, не е моя работа какво и с кого прави.Съща така, лечението на болестта ми няма да се ускори, ако знам с кого спи. Това последното е научно доказано.Та парадите са просто политика..

160

до 205

преди 6 години

По скоро, ако лекар хомосексуалист, поради лекарска небрежност навреди на твой близък, какво би направил

159

Анонимен

преди 6 години

До Един българинНо ако ти отидеш при такъв, и случайно разбереш, без той да ти казва нищо, че е гей, ще се откажеш и ще се върнеш - кажи че не съм прав и ще те поздравя и ще ти стисна ръката (виртуално)!..........Тия работи не се разбират случайно Един професионалст не би допуснал това.Точно това се опитвам да ти обясня , но ти отказваш да го разбереш.Въпросът е защо изобщо сексът все още ни вълнува толкова, той продава, печели слава, прави войни. Защо. Това е нелепо.

158

до 200 (2)

преди 6 години

Ето такива коментари ме дразнят. Елементарни, без грам конкретика и вярност. Просто си говориш нещо без да имаш факти или опит. Какво значи криворазбрана толерантност? Един от любимите ми термини от психиатрията е "функционална неграмотност" т.е. можеш да четеш и пишеш, но не можеш да анализираш и извеждаш теза. Най-вероятно ще се обидиш, но за мен е ненормално някой да мисли, че всички хора(99%) имат същото мнение като него.

157

до 200

преди 6 години

Мога да ти пробия аргументите на няколко места. От къде го измисли този принцип, говоря за втората половина на изречението (безсмислен аргумент). 99% няма как да са, защото не си направил статистическо значимо проучване сред българите, което да е достоверно. Моите уважения, но аргументите ти са слаби и безсмислени. България не е православна държава, смисъл българите не са религиозни. Кажи колко пъти си ходил на църква, остай Великден с обикалянето. Какви са тези традиции и разбирания. Кажи 2-3!

156

до 188 (2)

преди 6 години

И едни масови, безсмислени убийства на евреи. Изобщо не искам да те обиждам :). Опитвам се да изградя контратеза след нощна смяна. Всеки има право на собствено мнение. Но съм категорично против омразата

155

Анонимен

преди 6 години

До до 178Не става въпрос за нормалност, а за криворазбрана толерантност. Принципът е, че всеки може да прави каквото си иска, ако не е незаконно и доколкото НЕ ПРЕЧИ на останалите хора. Е, в случая на мен ми пречи,сигурен съм, че на 99% от останалите българи - също. И не ми пука дали бледите англичани са на друго мнение или премиера на Люксембург се омъжил, оженил или двете заедно. Тук е БГ, от хиляда и кусур години православни, имаме си наши традиции и разбирания.Да ходят да се чекнат в Берлин

154

до 188

преди 6 години

За мен си лош човек. Защото приемаш вариация в ДНК за "грешна". Случайния принцин на разпределение на нуклеотидите в ДНК определя различни цветове кожа. Различни цветове коса. Различен ръст. Различни когнитивни способности и психосоциален капацитет. Факта че приемаш хомосексуализма за грешка, а не разновидност е лошо. Защото грешката, трябва да се премахне. Имало едно време едни арийци, които мислили че превъзхождат генетично всички други хора.И един Хитлер. Трябва да сте го учили по история.