22

Гост+

преди 6 години

Ще се събличаме и обличаме до побъркване - на летища, всякакви зали и мероприятия. А в транспорта какво да правим?... Онези които ни докараха до тук осъзнават ли какво предизвикаха. Умници...

21

Анонимен

преди 6 години

Ако законите за човешките права са пречка за борбата с тероризма, те ще бъдът променени. Добро утро ! Беше крайно време Европа да се събуди.Действайте ! Забранете джамиите в Европа и съкратете дългия път на борбата си с терора.Не е необходимо да избивате хората, както мюсулманите правят в Египет и Сирия в християнските храмове.

20

Циник до Пустиняк

преди 6 години

Ей врачанския с е л я н д ур ...пак ми се правиш на открехнат - и някакъв главанак ми е клонирал ника!Врачански се ля ни но - аз съм забравил повече - отколкото дървената ти тиква ще запомни ня кога!Заповядай във Франкфурт ...барабар с ппъчките се ля ндур

19

Мъдреца

преди 6 години

Problem - Reaction - Solution Ето много позната схема, ако четете повечко. Докато има проблем, има и реакция от страна на населението. Спуска се "отгоре" и съответното решение, най-удбно за тези "отгоре". Ако се погледне от другата страна - за да прокараме желаното от нас решение, е необходимо да има съответния проблем или проблеми. Уви, това ни чака в Европа на безмозъчните маси и "демократични" управления. Я вижте чичко Тръмп как ги стряска *** откак дойде на власт.

18

Анонимен

преди 6 години

Като не могат или не искат да се справят с терористите,се захващат с това с което е най-лесно-правата на гражданите!Ще ни снимат ,следят,подслушват,арестуват дори ,при това законно!С лошите момчета -не се получава,защото хем ги знаят кои са ,хем те си правят каквото си искат! Ако тези ограничения се приемат, това е явно признанине,че терористите са успели и то благодарение на нас и на калпави и недалновидни управници!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Докато разберат че ислямизма се роди от КГБ преди доста години ,вече ще е късно...Доккато безконтролно гинпускат в Европа няма да има оправия!Бойко отдавна призоваваше да се затворят границите на ЕС, но не го послушаха.Май нарочно не искаха да чуват ...?!

16

До пустиняк

преди 6 години

Виж сега, човекът може и да обърка заглавието на романа, но мисля, че точно за това не трябва да се заяждаш. Всички се досетихме за кой роман става въпрос, също и за "Животинската ферма". Съветът му да се прочетат и двата романа е абсолютно правилен и май малко се изсилваш с боя с пръчки. Има достатъчно други, много по-заслужили да ядад пръчки по задниците.

15

Факт

преди 6 години

Цитат: "Ако нашето законодателство в областта на човешките права ни спира да правим това, ние ще променим законите, за да можем да го правим", заяви премиерът под бурните овации на присъстващите.*Пътят към ада е постлан с добри намерения.В случая отнемането на свободата се посреща с аплодисменти.

14

Pутин

преди 6 години

Има една мярка, която ще пореже и екстремизма и тероризма. Това е ограничаване правата на общностите раждащи и подкрепящи екстремизъм и излъчващи терористи. Не на всички.Джихадизмът се култивира в джамиите/под всякаква форма/, в капсулираните групи и в семействата.При установяване на терорист - цялото семейство/група се екстрадира там от където са дошли или направо в пустинята. Плюс тези и семействата им, за които се докаже, че са знаели, но не са уведомили властите. И т.н. Да видим тогава!..

13

Пустиняк до Циник

преди 6 години

Факт ли си, *** ли си - бих те пратил да те бият с пръчки като в арабския свят. Теб за невежество. Романът на Оруел се казва 1984 тъпоумнико. Оруел е британец. Действието се развива на острова. А масата от безлични, алкохолизирани, манипулирани безпросветници като теб, Оруел нарича Проли. Факт ли си, *** ли си - ти си просто един сив мизерен прол.

12

Анонимен

преди 6 години

Ще видят как живяхме при бай Тошо.

11

Факт

преди 6 години

Обаче за най-наложителната мярка-лишаване от гражданство,експулсиране и доживотна забрана за влизане в Европа,нищо не се казва!Не е сложно да се досетим защо-терорът е средство за постигане на определени цели,а не бедствие,което да бъде преодоляно.Всъщност,за едни е средство,за други-бедствие....

10

до къде ни докараха

преди 6 години

До ЦиникЕто 11,дава добър съвет да си припомним тази книга,1981.а и също Животинска ферма, на същия автор.

9

факт

преди 6 години

Нека на острова да почнат да четат книгата на Дж.Оруел -1981.в САЩ отдавна живеят като в книгата.

8

Циник

преди 6 години

А ние радикалните reйoве си правим каквото си поискаме

7

Циник

преди 6 години

С много куршуми...много зайци!Тотален контрол...тотална цензура!Интернет...медии...частен живот...свобода на словото, и мнението....всичко на олтара на тарамбуките (уж)Вървим към светло бъдеще....на 24 часово наблюдение...в тоалетни, бани, спални...Вече започнах да се чувствам по-сигурен....че ни управляват - нагли идио ти!!!

6

А. Т. - Балан

преди 6 години

"На Острова борят тероризма с отслабване на човешките права"Не се казва "отслабване", а "ограничаване"... Бе вие кога ще вземете, та да се поограмотите малко?

5

Байхейс

преди 6 години

До ГошоАз никъде не чух да става дума за отменяне на правата на арабите!!!Цялата операция по вноса на "бежанци" беше именно за това да се въведе тоталитарно и безотчетно управление демек палата власт отива в ръцете на юдо-масонския елит

4

Факт

преди 6 години

Готвят се да борят тероризмът,причинен от тар.ам.буките,като ограничат правата на белите хора!Изглежда странно,но всъщност е логично-точно това всъщност е целта на организаторите на цялата дандания!А те не са араби,а добре познатите ни Богоизбрани!Смачкването на белите е просто част от плана за подчиняване на света и остра необходимост,необходимо условие.Нали помните библейска та история за Изхода-как Египет е бил засипан от бедствия?Нещо подобно сега се прави с Европа,в огромни мащаби!

3

Ясно е ;)

преди 6 години

Тероризъм, заплаха за обществото, висок контрол, орязване на свободите в замяна на сигурност ... това ще заприлича на нашия живот през комунизма.Ние сме свикнали, да му мислят британците, щом харесват повече араби, ***, индийци и пакита, а наричат българи и румънци Големият проблем.