59

Анонимен

преди 6 години

Както е тръгнало, дано да не се стига до Аушвиц, но... в Европа на някой ще му избият бушоните. Нещата са прекалени вече.

58

Щирлиц

преди 6 години

Искам актуална карикатура за ежедневните атентати на запад,и то от Шарли-мърли.

57

Анонимен

преди 6 години

Културни особености дето се вика... куршум за такива. Око за око зъб за зъб. Явно в Европа ще се наложи да излизаме навън въоръжени вече.

56

Анонимен

преди 6 години

религия, която създава нищо друго освен терористични актове, трябва да бъда забранена: тя консервира развитието на подчинените маймуни

55

Анонимен

преди 6 години

Най-добре да се избягва еврогейския съюз!

54

Циник

преди 6 години

Пхахаха

53

Циник до BURZUM

преди 6 години

Толкова си т*п...че чак съм склонен да те съжаля....ама в някой друг живот!

52

Анонимен

преди 6 години

Сорросите отново нас.рани...преди малко от атакиста сега от циника. уаххаахахахах браво братлета.

51

Циник до 66

преди 6 години

За жалост си прав - ние със съпругата ми ще пуснем бюлетина на AFD. За разлика от тур чина БУРЗУМ ние поне ще гласуваме против Мурксулската-ханъма

50

Анонимен

преди 6 години

Вчера в училище се сбиха учителя по физическа култура и трудово. Каратето си е карате, ама чукът си е чук......

49

Циник

преди 6 години

14,99?Пълно заглавие:The Pentagon's New Map: War and Peace in the Twenty-First Centuryvon Thomas P.M. BarnettEUR 14,99

48

Анонимен

преди 6 години

Подлият Путин като видя колко са близки Борисов и Микрон, съкрушен от вечната и нерушима българо-френска подивя, изпадна в амок и вижте какво направи. Лпш Путин, лош!

47

Циник до 62

преди 6 години

В интерес на истината - научих за нея от форума на Сп.Фокус!Ако четеш и немски - прочети коментарите под статиите за терора!Ще се учудиш , колко си приличат нашите коментари с немските!По стилно написани - но в същноста си - същите!Немците са отвратени от тълпите алаходупци заливащи родината им!

46

Анонимен

преди 6 години

"Бягай, скрий се и кажи!"

45

Циник до 58

преди 6 години

Колега, нещо не си ме разбрал май...Това е ЦИТАТ !!!! Има даже и биография на Томас П.Бърнет - в Уики! Този тип е от вашингтонските стратези ( преподавател ) а книгата я продават свободно - била е настолно четиво на Доналд Ръмсфелд!Да съдят първо него!

44

Калин

преди 6 години

Да си спомним управниците на кои държави сочеха с пръст и клеветяха без доказателства, че Асад е виновен за химическата атака на 4 - ти Април и щяха да "извадят неоспорими доказателства", а сега халал да им е и още да ги трепят по улиците всеки ден, че на хората им писна да слушат и четат техните *** лъжи и двуличие...тези така наречени държавници са истинските терористи и убийци. Господ раздава на всеки според заслуженото и не оставя без последствия всяка лъжа!!

43

Сурай

преди 6 години

Аскера вечи гледа към малко търново само Султана да рече и хадииии

42

?

преди 6 години

досега не съм виждал полицай с чук

41

Циник до 51

преди 6 години

Колега , ако четеш английски - прочети "Новата карта на Пентагона" от Томас П. Бърнет ( издадена 2000 година) има я в амазона.В глава наречена Теорията на 4те потока ще прочетеш: "Трябва да се осигури константен поток имигранти за Европа - от Азия, и Африка - 3 - 4 000 000 годишно - с цел създаване на нова раса - с тъмен те н , и максимално IQ 90 достатъчно интелигентна да извършва квалифициран труд, но недостатъчно - да разбира какво и се случва! КРАЙ НА ЦИТАТА!

40

Сурай

преди 6 години

До *** Ахахаха кои ша го праи тос процес като бг е вече наша уе оуууууу