17

Прав,но

преди 6 години

Е невъзможна промяната в момента,когато милиционерите управляват и в НС,и в МС и в Прокуратурата.Както и всякаква друга смислена реформа.

16

ПАНОВ Е ПРАВ!

преди 6 години

ПРОКУРАТУРАТА МОЖЕ ДА ИСКА РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВСИЧКО ...И ВСИЧКИ!/...друг е въпроса ---" КОЙ , ЩЕ РАЗСЛЕДВА".../ДРУГОТО Е -----"РУСКИ БОЛШЕВИЗЪМ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15

тт

преди 6 години

*** панов прекалено си малък за да искаш изваждане на прокуратурата от съдебната власт ...не може да искаш отделно звено което да разследва главния прокурор , а да искаш прокуратурата да стане част от изпълнителната власт ...ако имаше логическа мисъл можеше да си зададеш противоречивия въпрос ...а кой ще разследва представители на изпълнителната власт ??

14

АМИ ПАНОВ Е ПРАВ !

преди 6 години

ВИЕ , КАКВО ТОЛКОВА СЕ ОЧУДВАТЕ ?!!!!НЕ МОЖЕ --ВСИЧКИ ДА СА В ЕДИН КЮП!!!!

13

ilian

преди 6 години

Преди 9 ти септември 1944 г. в България главният прокурор е министъра на правосъдието. Така е в момента и Шатите

12

Иван

преди 6 години

Прокуратурата и така нареченото "следствие" Следствените служби трябваше отдавна да са вън от съдебната система. Над прокуратурата трябва да има граждански контрол и отговорност , когато повдигат безумни, поръчкови обвинения. А самия Лозан Панов първи трябва да си подаде оставката и да излезе от съдебната система последван от Цацаров. Тези хора просто ни направиха за смях, обръщайки личните си вражди в "махленски" скандал.

11

bluesky1

преди 6 години

Прокуратурата на България е пълен Та...ш...а>>>к и покровител на престъпниците!!! До голяма степен се отнася и за съда!!!

10

От дек на дек?

преди 6 години

Прокуратурата вън и Бай Лисан, и той вън, и въпросът с реформата е решен .Така виждам нещата. Хем морално, хем разумно.

9

dp

преди 6 години

А бе че прокурорите трябва да са просто адвокати на държавата го разбирам и намирам за правилно, сега както са непоклатими с години никой не може да ги притисне да свършат работа, това по легален начин де.Ама че трябва велико народно събрание за да стане това не са ли измислици - с цел именно да не стане, кой с всичкия си би искал такова безумие. Не става ли с 2/3-и мнозинство.

8

Анонимен

преди 6 години

Да вкарат прокуратурата в МВР, като разлседващи полицаи и без това има почти 50% недокомплект. Ще спестят и средства от магистратски заплати, нали икономия му е майката? А Цацката да го направят главен разследващ на ГДНП на 1200 лв. заплата и проблема е решен. :)

7

Данъкоплатец

преди 6 години

Това Неразумно говори разумно,но от своята камбанария. Я да си каже как го поставиха на този пост и слугува ли на някого,вместо да ни омайва с приказки от 1001 нощ.

6

Членска карта №7

преди 6 години

Където и да е прокуратурата, тя ще е функция на Държавността. Няма държава, няма Прокуратура... Същото е и със Съда... Същото е и с Избирателния закон... Нищо не се получава, просто защото имаме добри намерения, основа трябва.

5

Членска карта №7

преди 6 години

Тук не става въпрос кое е разумно, а дали е работа на този човечец с походка близка до този на Астролога, да се занимава с политика. Очевидни истини, казваха и Жорж Ганчев, и Яне Димката(той дори си взе жена от противния пол), Бареков, Велери Симеонов...

4

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно правилно!

3

Анонимен

преди 6 години

Напротив, мястото на прокуратурата е в изпълнителната власт, да работи рамо до рамо с полицията и следствието за намиране на годни доказателства за осъждане на престъпниците. Прокурори и съдии не трябва да стоят заедно на една маса. За това Панов е прав.

2

Анонимен

преди 6 години

А още по добре е недоразумание като Панов да бъде вън от съдебната власт!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

ДА

преди 6 години

Това предложение на Панов е разумно и правилно.