14

nina

преди 6 години

Ами, сложете ЛЕГАЛНИ такива!

13

DK

преди 6 години

КАК ПЪК един път не сложиха министър някой училищен директор с голям опит и желязна дисциплина ,та нещо да се променивсички тия такеви кастреви а и тоя дето се вижда ,че не е влизал в час а е седял по бюра и се чуди как да се хареса на всички и да си запази местенцетоза съжаление учителите използват хаоса и те не са това ,което бяхажалко за хубавите децатази куневица опропасти 5 клас с нейните промени по никое времетова и *** не го правеха

12

Анонимен

преди 6 години

и нашето първолаче го приеха в съседния квартал, защото 73-то не взема обикновени деца явно, само специални, които могат да даряват пари, та сега тичаме като луди сутрин, вечер, а да се прибере само... абсурд

11

До "лелката &qu

преди 6 години

Познавах някой ,който имаше частна детска градина и беше сложил камери в всяка стая ,защото родителите можеха и ЖЕЛАЕХА да наблюдават децата си по всяко време !И собственика и родителите бяха щастливи с този факт !Годината беше '99 и ,разбираемо не беше в Бг !

10

родител

преди 6 години

ей тази янка такева и нея няма кой да я замени.абонирана до живот за тази длъжност....махнете и учителите както затваряте училищата в провинцията/всичко без софия/, а то при тази раждаемост ще стане по естествен път.споко нема да са нужни училища.

9

azz

преди 6 години

До Анонимен Аз съм една " лелка ", която 36 седмици по минимум 5 часа работи пред камера и прави всичко необходимо, за да образова децата. Но много от вас ще останат изненадани от това, какво правят децата през това толкова важно за бъдещето им време, макар и пред камера! А ако кадрите станат обществено достояние, родителите първи ще се обявите за правото им да не бъдат снимани / защото ще ви хване срам от видяното/.

8

Дедо Цецо

преди 6 години

Скрити катаджии с камери на пътя може,а в час неможе.Що така бе Миме?Защото от камери в класната стая пари в бюджета не влизат.ФЪК.

7

Анонимен

преди 6 години

Минисърът е дългогодишен служител и главен секретар на МОН.Той сега ЩЕ търси отговор на въпроси, чието решение НЕ Е търсил изобщо ДОСЕГА, защото е смятал, че това не е важно.Защо ЧАК сега е речил, че ЩЕ търси решение.

6

55

преди 6 години

Г-н Министър,не може да се спре прогреса!IT технологиите навлизат навсякъде,но могат да се приемат определени правила,които обаче да не поставят училището във времето на хаджи Генчо!

5

Ники

преди 6 години

Оправете си бройката и-кратко в подзаглавието.

4

Анонимен

преди 6 години

Училището е обществено място / не е частна собственост нали / така че самите деца могат да снимат постоянно какви ги вършат учителите

3

Анонимен

преди 6 години

Децата имат право да снимат в час всичко на видео

2

Анонимен

преди 6 години

Камерите и доверието са съвсем различни неща !Едното и другото няма нищо общо !!Ако един учител или ученик си вършат задълженията и спазват правилата в учебното заведение ,на кой ще му пука ,че има камери !!???

1

Анонимен

преди 6 години

Страх ли ви е от това,което ще излезе в час?Родителите си скъсват ...да изкарат пари за децата си,а някаква "лелка"ще обижда,ще удря и ще нервничи по детето ми,ще я съсипят...