100

Фронто

преди 6 години

В52 още ли е на въоръжение? На страха очите са големи.

99

Анонимен

преди 6 години

Единствения начин един кораб да оцелее, е да бъде във въртешно за държавата море изцяло заобграден от суша и противоракетни комплекси, но дори и тогава изобщо не е сигурно. Корабите са свръх уязвими, независимо какви системи за защита имат. Ефективни са единствено срещу държави като България, Афганистан и всякаква друга *** без минимална ефективност на армията.

98

Анонимен

преди 6 години

След като България се е сдобила с цар русофоб, който е започнал да раздава русофобски постове и русофобски пенсии, цялата българска псевдоинтелигенция, като вазов, стават русофоби. От най отявлени русофили изведнъж се превръщат във върли русофоби заради едните пенсии и постове. Също като нашите активни борци - от величаещи БКП и СССР се превърнаха в най - върлите русофоби. Винаги сме си имали *** в нашите, Българските редици ;)Как да ни уважават другите държави...

97

Анонимен

преди 6 години

Прихванали си онова във потурите, смех на буци. Реалността е по-различна от пропагандните клипчета в тубата. Съпоставете ВМС на САЩ и Русия, какви кораби имат едните и другите (и не ми дрънкайте за подводници, плс, щото руските повечето гният и ръждясват), колко самальота съвременни имат?! Хора, мили, ми Америка има над 2000 бойни дрона, а в самолети превъзходството е колосално! Да, в пехота и танкове руснаците са добре, ама това стига за отбрана, за друго не върши работа. Много са зле, ама мног

96

Анонимен

преди 6 години

Според министерството руският самолет го идентифицирал като американски стратегически бомбардировач В-52 и го съпроводил, докато последният се отдалечил към дъното на морето.

95

пак тези руснаци

преди 6 години

Иван Вазов е съжалявал че в пристъп на слабост е написал Под Игото

94

пияна гарга

преди 6 години

Минал само на 3 метра защото не го е видял и едва не се блъснал.

93

Анонимен

преди 6 години

До МакеИ за Македония има ядрени ракети. Ядрени ракети да искаш - доволен ще останеш.

92

Майор Грудев-Сливен

преди 6 години

Союз нерушимый республик свободных</p><p>Сплотила навеки Великая Русь.</p><p>Да здравствует созданный волей народов</p><p>Единый, могучий Советский Союз!</p><p>Славься, Отечество наше свободное,</p><p>Дружбы народов надежный оплот!</p><p>Знамя советское, знамя народное</p><p>Пусть от победы, к победе ведет!(:(:(:

91

anonimen

преди 6 години

onzi den gledam xvar4at iztrebiteli edin sled drug nad balkana vikam 4e nie imame 2 4ak togava zagrqx 4e ne sa na6i

90

Маке

преди 6 години

То и Македонията ще е у НАТО скоро.

89

Анонимен

преди 6 години

Черна гора не е проблем. Русия няма предприема нищо сега след влизането и в НАТО. Черна гора от месеци вече е програмирана в като цел на ядрените балистични ракети, отдавна се знаеше, че ще се присъедини към НАТО, няма да чакат руснаците формалното присъединяване.

88

:)))

преди 6 години

Памперси, памперси, а?

87

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Обикалят великите американци около Русия като кучета около месарница.Не мога да разбера *** - уж Русия бедна и изостанала, защо САЩ богата и развита обикаля около бедна и смотана Русия.Ще изядат и те големия бахур като немците и преди това Напольончо и ще се успокоят.

86

Анонимен

преди 6 години

Аууу...колко страшни и велики са ушанките. Прихванали самолет е и кво???

85

Анонимен

преди 6 години

Съвсем скоро ще има свален самолет на великите космически сили. Само да видим дали ще е от някое айше или от начинаещ американски курсант.

84

УжасТ

преди 6 години

Черна Гора в НАТО! УжасТ!

83

Анонимен

преди 6 години

Френското джудже - най-силното джудже. Цял атлант!

82

Анонимен

преди 6 години

"Русия - най-военолобивата страна в света управлявана от хипофизно джудже с мания за величие.Русия - срамът на съвременната цивилизация."А Франция се управлява от импотентно, бездетно, арабофилско хипофизно джудже с мания за бабички, неустановена сексуалност и Наполеонов комплекс. Още по-голям срам. Галактически срам!

81

Лава на Русия

преди 6 години

Русия - най-големият враг на България.Русия - най-военолобивата страна в света управлявана от хипофизно джудже с мания за величие.Русия - срамът на съвременната цивилизация.