32

Анонимен

преди 6 години

Не я познавам, не понавам творчестовото, което е сътворила и изпълнява, но самото изкавзване, е достатъчно, да ме откаже, да я слушам някога.

31

Анонимен

преди 6 години

То не трябва само визия, ами и глас.

30

месара

преди 6 години

що ни занимавате с дъщерята на некаква чалгаджийка !?

29

Един формат

преди 6 години

Форматът-така ли бабата ли наричаше бурканите с пръжки за зимата. Българите-илитерати-любители на думички като "формат". ПФУ! Етаги формата!

28

Евгения Симеонова

преди 6 години

Симона ти успя благодарение на хубавия си глас,талант, прекрасна визия, човечност и доброта,която излъчваше във всички прояви!Успех!

27

Анонимен

преди 6 години

Ами то едно и също се регенерира. Какво очакваме тогава. Затъваме.

26

аха

преди 6 години

В предпоследното предаване пя песен на Лили Иванова и като дадоха Глория в публиката бе навела главата надолу и беше сложила ръката си на челото, закривайки лицето си. Аве с две думи щерката пя толкова зле, че майката се хвана за главата.

25

Анонимен

преди 6 години

Думата "композитор" откога се отнася за поп-фолк недоразуменията.За там е думата - драскач на подобие на музика. Да правиш чалга, явно трябва да си много *** човек, който(ако разбира от музика, просто се е продал в името на парите).

24

Анонимен

преди 6 години

Коя е Симона Загорова и защо има статия за това напълно случайно момиче от улицата

23

ПОСТАВКО

преди 6 години

Тази да не е поставена певица? Онази къдравата на виржиния ли ви плати да ни я тикате в топ новините? Мани я от тука тая

22

едностранно

преди 6 години

Симона е млада, стройна и хубава, и ако я кажеш тази истина не си хейтър. Симона пее посредствено и се напъва, и ако я кажеш тази истина изведнъж ставаш хейтър

21

ДО СИМОНА 19

преди 6 години

Всеки има право да участва стига да има глас! Симонка ако отиде да пее в Глас на Полша или друга държава директно отпада още в квалификациите - там няма да има аванта както я получи в София.

20

varg

преди 6 години

Никой не те харесва.

19

anon

преди 6 години

тази не я знам коя е (нито майка й), но от снимка 5 ме гледа едно нелицеприятно девойче...

18

Petar

преди 6 години

Оставя чалгата, започва си солова кариера и ще успее. Има данни и качества за много повече от това да пее по събори около скари с кебапчета и някакви мазни да й танцуват по масите.

17

Анонимен

преди 6 години

Не зная нейна сянка ли е, но определено това младо момиче се е превърнало в копие на известната си майка. Жалко.

16

Що е то?

преди 6 години

Тя е мека, розова и тесна.

15

дядо Пенс

преди 6 години

До РусенецЪ : Питай и ти мама!

14

Симона,

преди 6 години

внимателно изчети коментарите по-долу,изпълнени със злоба,завист и омраза,с изключение на 1-2 положителни?!Това е тъй-нареченият "зрителски вот"?!Ние българите така си гласуваме,по-инерция,по-навик,без да мислим?! Надявам се,че знаеш приказката за лисицата и гроздето?!Това обяснява всичко останало?!Форматът беше "Гласът на България",а не на Филипините,Полша,Унгария или Германия?!Но свиквай мило момиче с помията у нас,ние сме патриоти само на думи,на маса и чаша,но не и на дела?!Успех и късмет!!!

13

ha ha ha

преди 6 години

до коментар 18Неграмотно написано - научете се кога се пише "И" и кога "Й"! И не е случайна грешка."Й" се пише само за единствено число, а "И" - за множествено!Учи се в началните класове!