47

хе

преди 6 години

Малка грешка в заглавието ,трябва да е-САЩ-,,помирител''

46

Патриот

преди 6 години

Идеята кравария да помиравя каквото и да е ми се струва сюреалистична като картина на Пикасо!

45

анонимен

преди 6 години

ами нали сащ организираха тази простотия ядоха пиха танц сьс саби и накраяинтрига и чаршафосаните се хванаха сега уж ще ги помиряват типично англосакс лицемерие истинската цел ще я разберем по кьсно

44

МИР

преди 6 години

НАЙ ГОЛЯМАТА ЛАЙНОБЪРКАЧКА В СВЕТА Е САЩ....КОГО ЩЕ ПОМИРЯВАТ ???

43

Анонимен

преди 6 години

Та са виновни за всичко САЩ

42

отрежисьорвпомирител

преди 6 години

срещу заплащане. В понеделник Белият дом заяви, че е решен да работи за намаляване на напрежението в Персийския залив, а Тилерсън озвучи "Ако държ департамент е способен да им помогне в това, то ние сме готови да помогнем". Или преведено на нормален език от езика на бизнеса и прагматизма: Ако ни заплатите, ще ви помирим.

41

Анонимен

преди 6 години

USA MIROTVOREC GOLEM SMEX

40

дедо Ташунко

преди 6 години

Такава е ролята на Големия Брат! Да бъде спасител, помирител, месия и сламката, за която да се държат малките държави. Всички тези действия на "големите" са добре обмислени ходове. Хора, четете между редовете и да не Ви пука от нищо! Кой как я нареди! Пенсията в Мюнхен ми стига и остава, ходя навсякъде по света и чакам тази с косата да се яви в ненадеен час след някое и друго десетилетие. Добра публикация, госпожо Василева, благодаря Ви. Хубав и успешен ден на всички Ви!

39

Анонимен

преди 6 години

Ами да, "ролята" на тази държава е първо всички да скара, да посее хаос и вражди, а после да се тупне и да се прави на "помирител"!!!!! Хе-хе-хе.....амчи то остана ли поне едно същество на земята, дето не им разбра номерцата на това кравешко стадо! Освен да ни оцапат в л.а.й...на, НИЩО ХУБАВО НЕ НИ НОСЯТ!!!

38

румен

преди 6 години

От едната страна на Ормузкия пролив е Катар, а от другата Иран. От там минава целия трафик на петрол за Европа и Азия.Ако не искат след седмица петрола да стане 200$ за барел ще трябва бързо да охладят страстите.

37

Анонимен

преди 6 години

Добре, че медиите поддържат фалшив имидж на тая страна, опитвайки се да я изкарат спасител, помирител, и всички други добродетели!

36

Анонимен

преди 6 години

На снимката, ако не беше морето, щях да си помисля, че е София.

35

Анонимен

преди 6 години

ОТ КЪДЕТО МИНЕ САЩ, СЛЕД ТЯХ ВОЙНИ, ОГЪН И ПЕПЕЛИЩА.

34

Анонимен

преди 6 години

продава скъпа газ...........Плонди, думата газ от край време си е в мъжки род.

33

Анонимен

преди 6 години

Тръмп да изпрати Борисов след Анкара в Катар. Той ще ги помири там,нали е голям приятел с катарските шейхове, ходи там на гости, те колко пъти идваха тук, строиха софийското летище, щяха да строят скоростна магистрала от Свиленград до Русе, инвестиции в заводи за минерална вода и к`во още...

32

Анонимен

преди 6 години

Искам да дам живота си за САЩ и за братския им народ. Обичам ги като кисегото мляко

31

Анонимен

преди 6 години

Има ли пари в помирението?Не.Има ли пари в мира?Не, има пари във войната.Значи, Кравария ще налива масло, няма да "сдобрява".

30

еврвер

преди 6 години

"оглавяваните от САЩ въздушни удари по "Ислямска държава""хахаха не съм видял удари по ИДИД постоянно имат боеприпаси - откъде ли?САЩ постоянно бомбардират законното правителство на СирияСАЩ дават пари на ррезаните престъпници на минават европейските граници без документи - справка тия дето се изпотрепаха на магистрала Тракия.Откъде толкова пари за подкупи у тия афгански селяци.

29

nina

преди 6 години

"САЩ помирител..." - това е оксиморон!

28

Анонимен

преди 6 години

До Русия е виновна Що за глупости? Във форумите четата и информирани хора с критично мислене, а не амеби!