35

Анонимен

преди 6 години

Те нямаше да ги хванат бежанците ако детето не беше катастрофирало

34

Стар набор

преди 6 години

Непроходима ограда направи Унгария, двуредна с път за патрулките помежду.ДА СЕ УЧИМ ОТ УНГАРИЯ, но за съжаление нямаме Виктор Орбан.

33

Анонимен

преди 6 години

Няма такова нещо на Българската граница като ,, ограда,, . Има ,,временно възпрепятствашо съоръжение ,, Ограда построиха Турция на Сирииската граница - 820 километра ,бетонни панели , асфалтирана полоса , вишки с картечници ,джипове -наряд с кучета и тогава временно възпрепятстващо съоръжение .Цена около 120-40 милиона долара . КАК ЛИ ГО ПРАВЯТ ТОЛКОВА ЕВТИНО ? Пустите му турци ! А били по -корумпирани от нас?

32

Анонимен

преди 6 години

До БАБА КУНАБАБА КУНА ВОЖД И ПРЕМИЕР!Поведи ни!

31

Боби

преди 6 години

Депутати стигнали до местността Върли Дол. Това означава, че са обходили половината участък, тъй като тази местност е в землището на село Сливарово, а до Резово има почти още толкова разстояние.

30

Naco

преди 6 години

А,"УСВОЕНИТЕ" пари ПРОВЕРИХА ли???? КОИ са ВИНОВНИЦИТЕ за ДАЛАВЕРАТА???? КОГА ще ги СЪДЯТ????

29

БАБА КУНА

преди 6 години

ЗАЩО ЛИ ГЕРБАДЖИИТЕ СА ДОВОЛНИ ОТ ОГРАДАТА?! НЕЩАТА СА ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНИ - ТЯ ИМ НАПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ. ХОРА СВЕСТЕТЕ СЕ - КРАДЕНЕТО Е ПОВСЕМЕСТНО! АВТОРИТАРНАТА И СУПЕР ЛИДЕРСКА ПАРТИЯ ГЕРБ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА! ДА ГИ ИЗРИТАМЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА! ТЕ СА МАФИОТИ!!!

28

Да гониш дивото

преди 6 години

Абе, преди няколко години Сорос плати на продажните к*п*л*та, т. нар. "умните" и "красивите" да излязат по улиците и да свалят Орешарски, който започна оградата!А сега обикновения българин изпаднал в летаргия седи и гледа от дивана как неговите милиони изхарчени за оградата са съботирани от настоящата власт-мафия!Просто е време да се излезе на улицата и Борисов 3 да свърши като Борисов 1...Да се сложи категорично край на ерата на Тиквата и сие и техните калинки!

27

НА БАБА ЗЛАТА ШУРЕЯ

преди 6 години

ТАЯ ОГРАДА КРАЙ НЯМА.ДА НАПРАВИМ СЕРИАЛ,ТЪКМО ДА ЗАМЕНИ ЛИГАВИТЕ САПУНКИТЕ ПО ТВ.

26

Страшна ограда

преди 6 години

За милиарди. Трябва да си носят само по една ножица за тел.

25

Бай Корлеоне

преди 6 години

Алоооу, редакцията, правилно е заглавието да бъде следното: " ГЕРБерасти и ГЕПаджийка се върнаха на местопрестъплението, от където откраднаха милиони!". А парите от "оградата", "санирането", "магистралите", "обществените поръчки" и др. се намират в офшорна сметка на Каймановите острови с титуляр някой си ТИКВАТА и код за достъп - ГЕРБ. Там има МИЛИАРДИ....... цацаров!

24

Мънго Джери

преди 6 години

Колко е ефикасен най-скъпия стобор в България се вижда на бългоро-сръбската граница....

23

Анонимен

преди 6 години

Наистина с тези министри бай Нуй щеше да има 11 % на изборите ! Ама после се разцелува с предатели в името на властта !

22

88

преди 6 години

За тези пари трябваше да е 5м.железо-бетон пкюс 3 ката бодлива тел.

21

ЗАТОВА СА ДОВОЛНИ

преди 6 години

НАГЛЕЖДАТ ОГРАДАТА НА ОРЕШАРСКИ - 5 ПЪТИ ПО-ЕВТИНА И ДВОЙНА, А НЕ ЕГРЕКА НА ТИКВУНЯ. А ИНАЧЕ, НЯМА ДОВОЛНИ ХОРА. ДОВОЛНИ СА САМО ПРАСЕТАТА И ГЕРБАВИТЕ.

20

Анонимен

преди 6 години

е как няма да са доволни,колко *** направиха от тази ограда не е истина

19

Анонимен

преди 6 години

Много пъти по сутрешен блок гербитата защитават нещо , а на обяд Боко тиквата решава обратното ! Скоро ще останеш гръмнат , българино , когато Боко се разбере с Ердоган за махане на тела !

18

Анонимен

преди 6 години

И всеки да си има коалиционна дупка в новата ограда

17

ДИЯН

преди 6 години

ОТ КОГА ЧУВАМ ПОДОБНИ СЛОВА ЗА КРАЯ НА ОГРАДАТА!.

16

Анонимен

преди 6 години

Ако има допитване , резултатите ще бъдат плачевни за ГЕРБ ! С в.симеонов, болен , кукунева , москов ............. Тиквата щеше да втрещи България на дебат с Нинова !