11

Gandar

преди 6 години

Ooo, dneska sa prostreliali 79 proteini...

10

Газдов

преди 6 години

Грабете орли ,грабете и пейте вашта прощална песен

9

Мургав берач

преди 6 години

няма защо да се харчи държавен ресурс и да се привлича полиция и жандармерия. Всеизвестно е, че черешите не се крадат - те се берат!

8

Запознат

преди 6 години

Ще пази !!! Защото преди няколко години хъхрещите направо размазаха главата на човек ,опитващ се да ги спре да крадат...Убиха го като куче...

7

един друг

преди 6 години

До 7: така де. И аз затова говоря. Журналистите само сензации са им в главите. В един момент цялата реколта е унищожена, в следващия не смогваме да я пазим. Важното е да сме "информирани", пък колко е вярно...

6

Анонимен

преди 6 години

Само по телевизиятаЗа тия цени на черешите, и стопаните ще си ги пазят

5

Анонимен

преди 6 години

До един другВсяка година има замръзнали или ударени от градушка селскостопански масиви. Понякога цели райони - понякога отделни места. Виждал съм случай как градушка е попиляла половината градина, а друга половина е непокътната. Естествено журналистите търсят ефтина сензация - интервюират пострадалите, но никога не вадят статистика на засегнатите площи.

4

Наивен въпрос

преди 6 години

От кого по-точно ще се охраняват черешите и другата селскостопанска продукция? Да не би в региона да има индивиди които я крадат?

3

Запознат

преди 6 години

Там има един кмет - местен феодал- Паунов се казва- откога чакам да го погне прокуратурата

2

един друг

преди 6 години

Не разбирам какви са тези черешови масиви, които ще бъдат пазени при положение, че преди 1 месец писахте, че цялата реколта е унищожена от студовете, сланите и т.н. Нещо не сте си синхронизирали лъжите, а?

1

Анонимен

преди 6 години

А когато противникът започне да превъзхожда по численост и армия, и полиция и въобще стане мнозинство на територията, какво ще правим?! Това време не е далеч.