37

Инж.

преди 6 години

Моля всички заинтересовани да потърсят в Google кои са държавите най-богати на природен газ (ресурс по-добър от петрола).Това ще отговори на всичките Ви въпроси

36

Анонимен

преди 6 години

До Гост+Ама преди това им отгерманците им окраднаха 420 това злато и не им платиха репарациите от войната.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Егати трещящият по шевовете,от противоречия , лицемерие и демагогия съюз. Даже и да си обършеш джопата с такъв съюз не си заслужава . *** .

34

Анонимен

преди 6 години

Германия накрая ще плати сметката за ЕС, в крайна сметка това е най-добрия съюз в момента с оглед на останалите велики сили на деня Турция който винаги би анексирала част от България в която ако проговориш на български не те разбират има много такива места, Брацка Раша която мисли само за босфора и е с население 10 % от мирната религия и най-силните на деня САЩ за които България е деветата дупка на кавала.

33

Гост+

преди 6 години

Всички изглеждат по тарикати от нас. Навремето в Гърция наляха милиарди за да ги измъкнат от лапите на СССР. Сега милиарди отиват пак за Гърция, коятом продължава да флиртува с Русия. Наливат пари в Украйна за да я спасят от Русия и се канят да направят същото с Западните Балканин (т.е. Сърбия, Македония, Косово, Албания). Кои останаха? -раболепните - хак да им е! - да се оправят сами, защото парите ще свършат

32

Румен

преди 6 години

В заглавието най-информативна е питанката накрая. В стил: тате каза че ще ми купи колело ама другия път. А иначе в Германия още не знаят нищо за такъв проект.

31

Анонимен

преди 6 години

Довжидане товариш Путин. И благодарим за рублите.

30

Анонимен

преди 6 години

Русия е жалка държава с икономика колкото испанската, кяото вкарва огромни суми вместо за подобряване на живота на гражданите си в пропагадна на която се връзват само вече подкование от едно време кухи *** в Източните Балкани.

29

Анонимен

преди 6 години

До Слава на РусияНе и ако питаш китайците. Крим са го признали само нявки непризнати руско говорящи измислени републики.

28

Исти

преди 6 години

България е по-важна от Русия!

27

Анонимен

преди 6 години

КАКВО ОБЩО ИМА КУРСК?Има писачи с една гънка на мозъка- и за пингвините да е темата, те пак пишат за Русия или за Путин.

26

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ КАЗВАТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е БИЛА ГОТОВА ЗА ПРИЕМАНЕ В ЕС. ТОГАВА ЗАЩО НИ ПРИЕХА?ЗАЩОТО ИМАТ НУЖДА ОТ НАШАТА ТЕРИТОРИЯ ЗА РАЗЛИЧНИ НЕЩА, КОИТО НЕ СА В НАШ ИНТЕРЕС: ПЛАЦДАРМ НА НАТО ИЛИ ЕДИН ГОЛЯМ КОНЦЛАГЕР ЗА НЕЖЕЛАНИ НА ЗАПАД ПЕРСОНИ (МИГРАНТИ И ДР.)НО ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩАТ, А НЕ ДА ИСКАТ ОТ НАС ПО 1 МИЛИАРД ГОДИШНО ЗА ЧЛЕНСКИ ВНОС ПЛЮС ЕДИН МИЛИАРД ЧЛЕНСКИ ВНОС ЗА НАТО.

25

Анонимен

преди 6 години

За източните балкани няма план за икономическо развитие. Но като гледам колко се развихме икономически след влизане в ЕС, нещо не ми е тъжно, че не участваме в този.

24

Анонимен

преди 6 години

Албания и Черна гора са решили да правят "План Маршал" за Русия и Сърбия- насам народе рускойский,не се блъскайте моля!

23

Щ.Младши

преди 6 години

Народът на България не е *** и завистлив- прости и завистливи са неговите врагове!

22

Анонимен

преди 6 години

В - YOUTUBE ИСТИНАТА ЗА КУРСК КАК Е ПОТОПЕН ОТ АМЕРИКАНСКА ПОДВОДНИЦА -/ ДОКУМЕНТАЛНИЯТ ФИЛМ Е БЛОКИРАН В ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ /В ЮТУБ НА РУСКИ ЕЗИК -Курск подводная лодка в мутной воде (Запрещн к показу в России)Документальные фильмы DocumentariesНА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК -Курск: Подводница в мътни води (пълният филм с БГ субтитри)

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Бъркаш се! НИКОГА НЕ Е БИЛО ТАКА! И НЯМА ДА БЪДЕ! А бояджиите НИКОЙ НЕ ОБИЧА!

20

Анонимен

преди 6 години

Западните Балкани са хм... католици? За тях има, а за източните - йок? После що западналите евротолерасти не можем да ги гледаме.

19

Анонимен

преди 6 години

Ами и *** да направи план "Русофилче", стига сте ***, като ....

18

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да им е мъчно на руснаците и Путин, колкото да им е жално и да заплашват - никой не иска да е с тях!! Никой! Винаги ще е така !!