11

...

преди 6 години

Епа то се видя, че най-голямата контрабанда от турция е главно с бежанците! Ама ние там дадохме по 3- 4 милиона лева за километър ограда и то каква ограда (можеш да я прережеш с малко по-остра нокторезачка)! Но пък понеже сега нал требе да се отчете и дейност та сега има и спец акция горе доле са хванали контрабанда на стойност 10 - 20к лв. което може да се твърди, че са прерязали,отсекли,прекършили (оная работа на) контрабандата!

10

Mom

преди 6 години

Znaci plovdivski te busove nesa provereni V tqh ima po 2 3 kilograma zlatoto I po 50Steka boro 70286

9

Анонимен

преди 6 години

"Най после, от години върви този "алъш - вериш". БРАВОоооо!"А алъш веришите на продажните ви митничари и пилицаи направено ли е нещо...Например този от софийското летище, който вкара нелегален осъди ли се...питам просто!

8

Гаргамел

преди 6 години

Вместо да се ловят незаконно минаващи границата мигранти се правят показни пиар акции!

7

УМЕН

преди 6 години

НЕ купувам турски ментата

6

Пълен Провал

преди 6 години

Вместо да обявят че поради изтекла информация (умишлено или не) акциятасе е ПРОВАЛИЛА ТОТАЛНО те ви баламосват с два чорапогашника и 1000 лева заловени.

5

СМЕХ

преди 6 години

Новина от "Средствата за масова ДЕЗинформация":"При операцията са иззети цигари, злато, много валута"?!?!"Много валута" = цифром и словом едите 17'500 евро."Много" цигари =2000-3000 хил КЪСА, разбирай 10-15 стека."Много" злато =10-20 синджирчета с стотина грама Не фалшивите новини са проблем а М.А.Н.И.П.У.Л.А.Т.И.В.Н.И.Т.Е Но в Бг други новини освен манипулативни НЯМА!Гарантирано от Боко-тиквата и ГРОБ.Да живее Пеевски.

4

Анонимен

преди 6 години

А сега си представете колко контрабанда годишно минава!

3

Анонимен

преди 6 години

Заплатите на ДОСТ за последния месец изгоряха

2

митничар (истински)

преди 6 години

До ЛллИ пак си върви. Всички знаеха за "акцията" едно 12 часа преди това и всичкото контрабандист си чакаха в Одрин да мине. Хванаха някакви кокошкари

1

Ллл

преди 6 години

Най после, от години върви този "алъш - вериш". БРАВОоооо!