20

Гошо

преди 6 години

Катар е на първо място в Европа и Азия по залежи на природен газ. Емирството през Саудитска Арабия снабдява Египет и три големи газотранспортни компании с газ. Като начало Египет и трите компании останаха без газ. В най-близко бъдеще това ще сполети и Ирак, част от Сирия и Турция. Очаква се до 7-10 дни, максимум до 14 дни дипломатическата изолация да отпадне.

19

Инж.

преди 6 години

Моля всички заинтересовани да потърсят в Google кои са държавите най-богати на природен газ (ресурс по-добър от петрола).Това ще отговори на всичките Ви въпроси

18

Анонимен

преди 6 години

БОЙКО Е ГОЛЯМ ПРИЯТЕЛ С КАТАРЦИТЕ.ТОЙ ХОДИ ТАМ НА ГОСТИ, ТЕ РАЗВЯВАХА ЧАРШАФИ ИЗ СОФИЯ.МНОГО СЕ ОБИЧАХА С ШЕЙХА.

17

demograph

преди 6 години

Коментиращите сякаш са си изгубили паметта..!? Забравихте ли колко и какви далавери се въртяха с т.н. катарски фондове у нас. И все забъркани с руски квас. Забравихте ли как всички нововластници фъркаха до Катар?..И как така все Катар е посредник при откупуване на заложници и разни скълъпени кризи? С платените на джихадистите 1 милиард долара, колко още време те ще режат глави из цял свят? Намачкването на Катар е равно на лишаване на психарите от пари. Без пари ще си изсъхнат в пустините.

16

Анонимен

преди 6 години

Защото е отказал да подпомага ислямистите и подкрепя Иран и Асад.

15

Анонимен

преди 6 години

В - YOUTUBE ИСТИНАТА ЗА КУРСК КАК Е ПОТОПЕН ОТ АМЕРИКАНСКА ПОДВОДНИЦА -/ ДОКУМЕНТАЛНИЯТ ФИЛМ Е БЛОКИРАН В ТЕРИТОРИЯТА НА РУСИЯ /В ЮТУБ НА РУСКИ ЕЗИК -Курск подводная лодка в мутной воде (Запрещн к показу в России)Документальные фильмы DocumentariesНА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК -Курск: Подводница в мътни води (пълният филм с БГ субтитри)

14

Анонимен

преди 6 години

а първо бяха едни патици...я, наште убосници на бегом по бермуди и джапанки при шейха на Кувейт да вземат няколко екземпляра и яйца за развъждане на хубавиците /соколи и соколари имаме от Онгъла още/, че принцовете дават по милиард чиста пара за ловен сеанс да вържем бюджета до следващите обещателни избори

13

Най-накрая!

преди 6 години

Катар е за оправяне на отношенията със Сирия. И това е причината.След толкова опити накрая да го загатенете !Браво на производителите на новини! След толкова полу-истина през зъби да споделите! - Имаме напредък.

12

що..

преди 6 години

Защото ,Катар е богата .....Тръмп така каза

11

Анонимен

преди 6 години

Приятели, приятели, ама петролните квоти са ограничени.

10

Анонимен

преди 6 години

Доста несвързани неща говори този политолог. Според него може да отиде някой и да почне да рекетира 50 арабски държави да му платят 1.5 трилиона долара и между тях се намира само един смелчага Катар който се опълчва срещу рекетьора. Това което е най - странно останалите рекетирани държави застават на страната на рекетьора. Като наплюят САЩ някои "политолози" получават душевен оргазъм.

9

hans

преди 6 години

Краварите ще си го получат скоро

8

Манафов

преди 6 години

Катар е изолиран, защото отказа да плати на фащ. Е за това е изолиран. И най- дразнещото е, че СА вика- дръжте този, който въоръжава терористите, демек Катар. Демек СА е майката на Мохамед, а не е същата стока.

7

Анонимен

преди 6 години

Как се въздаржали,нали казаха,че са дали и то от противниците им изскочи,че на някакъв лов със соколи,а не с орли им пропаднала делегацията ловци и те са си я откупили като дали 1 млрд.-700 млн. на едни,а 200 млн. на други,но 100 млн. ги няма демек не дали и не отчели,а намирането да не би да е без пари и те си ги отчели като техни дневни на делегацията ловци и техни като си ги прибрали къде с транспорта,къде за водачи дали,но са си техни както делегацията и парите,а сега не се вързали били,плач

6

Анонимен

преди 6 години

Рижавия е много лаком и няма никаква реална представа за нещата.

5

Анонимен

преди 6 години

Интересно-поискал 1.5 трилиона?Хай, стига бе:-)Най-големият началник не си поплюва.Интересно за какво им е ги е искал,-за да не основе клонове на републиканската партия в петролните монархии?Обединени Арабски Републики.епублика Дубай.Уахабитска Народна Република(щото падне ли династията на Саудитска и името трябва даи сменят:-)))

4

До Burzum

преди 6 години

Интересно е с толкова акъл как пазиш равновесие!!!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Всичко се подрежда добре за руснаците. Те ще изкупуват катарската газ и я продават. А така също газопровода през Сирия няма да се построи. Неслучайно в Москва има катарска делегация тези дни.

2

ами

преди 6 години

Където стъпи рижия клоун /разбирай ФАЩ/ настъпва дИмУкрация!

1

ГАДОРЯН

преди 6 години

Мдааа! Кой насъсква кучетата?! Май не е Фашингтон , а? Иран им е по голям проблем от Кимчо. Още ги държи влага ислямската революция и дето държаха заложници в посолството им. Разделяй и владей. И после хатентати, рев сополи и за финале гранде , Ариана Гранде. Красота.