11

Анонимен

преди 6 години

Чакаме да го видим с нетърпение: повече от 4 века не сме го виждали.

10

Циник до Вова

преди 6 години

Му хъл...в коя тема съм те ритъл в алкохолизираната кратуна?:-)

9

Вова

преди 6 години

До циникТо този лумп.ен наречен циника, ***.нафа му го сл.ага много здравоЧак не знае къде се намира и повтаря само едни и същи пр.остотии

8

Анонимен

преди 6 години

всъщност да. Няма ограничение за броя на референдумите, можеш да правиш референдуми по един въпрос, докато постигенш желания резултата. Навремето Франция не исакше да приема ЕВропейската конституция и тогава гласуваха втори референдум с който я приеха....

7

Циник

преди 6 години

Предния коментар е до резньото с 2

6

Циник

преди 6 години

Дзурльо...бегай на пластичен хирург!Най-добре смени цялата крива кратуна!

5

к

преди 6 години

Целта на това изявление е да се намали преднината на Мей. Същата цел има и изявлението на Хан. И в двете изявления се визира негативния ефект от избирането на Мей. Стърджън би получила по-висока подкрепа на референдума за независимост(от Великобритания), тъй като шотландците са проевропейски настроени, което си пролича вече. Хан критикува политиката на Мей за драстично орязване на бюджета на полицията и съответно би било по трудно в бъдеще да се предотврати или спре на време терористична атака.

4

Анонимен

преди 6 години

Тая колко референдума за независимост мисли да направи? Докато шотландците не кажат "да"? Едно време такива, като нея са били съдени и разстрелвани за държавна измяна. Обаче в днешно време с тази либерастия и криза на националната държава, с този див културен марксизъм... виждате какво става. Няма вече национални държави, а либерален сбирщайн базиран на кастовата система. Най-горе са богатите, по средата са средната класа, която я мачкат с данъци и най-доло са дегенератите и наркоманите.

3

До 1

преди 6 години

rьoн,намери си работа :-)

2

Анонимен

преди 6 години

И как смятат да напуснат британските острови???

1

Циник

преди 6 години

Великата британска империя...се трансформира в не велика!После Ирландия....докато останат минаретата...като във Франция, и Германия!