37

На 200 км от Вранча

преди 7 години

Две атомни бомби не ви ли стигат на Дунав ,че и трета да направим???

36

Анонимен

преди 7 години

Сега са решили да продадат за 1 лев активите и пасивите на свои хора. После ще купят 5-10 процента на астрономическа сума, защото проектът вече ще е действащ и частен. А държавното винаги изведнъж става скъпо след като от държавни ръце мине в частни. Вместо да преобразуват в капитал всички инвестиции - площадка, 2 реактора, лицензи за строителството - това е сигурно половината от цената. Подготвя се поредната глупост на гърба на народа. Имаше и референдум.

35

Ха ха

преди 7 години

Абе Янаки,от 44 крадете и въртите мушенгии.Тъз ваща каца без дъно,бе.

34

Анонимен

преди 7 години

Свърши вече тая, нито втори АЕЦ ще има, ни руски поток. Съвсем скоро ще внасяме газ от Румъния, а АЕЦ в Козлодуй ще бъде затворен поради съображения за сигурност. Кой крал крал, до тук

33

Анонимен

преди 7 години

Ясно е, че ще въртят, ще сучат и ще я направиме в крайна сметка. И газовия поток ще направят. Ще има големи пазарлъци между Москва, ЕС и Щатите.

32

ognyanz

преди 7 години

До "Конституция": Реакторите, са безполезни, и ще си останат безполезни докато управлява Бойко. Накрая за тях може направят музей на открито, та следващите поколения да се поучат от продажността и безхаберието, с което са докарани до това състояние.

31

Анонимен

преди 7 години

Един пример за професионален революционер! Никога нищо друго не е работил! Експерт по всичко!

30

Реалист

преди 7 години

(продължение от 30)Добре, че имаше едногодишно прекъсване та Орешарски пооправи най-неотложните проблеми в България. ГЕРБ затова и бързат да подават оставка и не довършват 4 годишния си мандат. Все пак някой трябва да свърши нещо, а това ГЕРБ не го могат.

29

Реалист

преди 7 години

Реалността е, че ГЕРБ са некадърни да направят каквото и да е и затова провалят готови проекти. Тази своя некадърност ГЕРБ много добре я осъзнаха още през 2009-та година, когато установиха своя режим в България. Още тогава те си избраха и тактиката - не пипай нищо и го остави да работи както е било, защото където ГЕРБ пипне нещата стават страшни. Това в началото работеше, но не става една държава да продължи да функционира без управление само по инерция вече 8 години. Добре, че имаше едногодишно

28

ognyanz

преди 7 години

До "бг": Много си е'лементарен бе драги. То бива, бива, ама чак пък толкова. Защо не се занимаваш с нещо друго.

27

Член

преди 7 години

След като комунистите са членове,най-добре ще им бъде като си наврат членовете един на друг в устата! Може пък да успеят да ги запушат,че да не вдигат шум с предложения,които никой не чете . И да се успокоят най-сетне, че има кой да взема решения и да ръководи държавата. На комунист повече България никога няма да позволи да управлява! Просто не могат ! Но пък виж, да крадат много могат!

26

Анонимен

преди 7 години

Тоя ще си изкара рахатлъка до пенсия и никой не може да го бутне!Дали е допринесъл нещо за хората , висейки толкова време в политиката?

25

Анонимен

преди 7 години

Късно е,няма обратен път назад,късно е.................!!Ще вдигаме централа,когато всички съседи се оборудват и са намерили лесното да си подсигурят енергетиката и енергията която потребяват!!Светът не спи,а се развива!!Вие проспахте моментите!!Сега всичко,което идва отзад,служи за из отзад!!

24

Анонимен

преди 7 години

Тоя е руска клетка. Алчен за пари

23

Анонимен

преди 7 години

Герберази, не се вълнувайте толкова, че вземете да дигнете кръвното.Нали Боко че ви направи газов хъб, нищо че нема газ. Чe го пълните с прад-ня.Че се наредите около него и че пар-дите мощно в името на Вожда и Партията.

22

7 Ви го написа

преди 7 години

Според няколкото червени трола тук, всеки който има глава на раменете и не счита Белене за интерес на България е гласувал за ББ?Тролчета оправете си опорните точки, вече не сте и смешни, а достойни за съжаление.

21

Анонимен

преди 7 години

Ами привлечи ги де,тези инвеститори!Ама с другари дайте ,да дадем ,отдавна не става!

20

Анонимен

преди 7 години

Какво му разбира главата на Янаки Стоилов от ядрена енергетика

19

Конституция

преди 7 години

Трябва промяна в конституцията. Нов член: Всеки който отвори въпроса за Белене, автоматично да бъде отстранен от длъжност в държавната администрация или от предприятие с държавно участие. Да не забравяме ЗАЩО имаме БЕЗПОЛЕЗНИ РЕАКТОРИ ПЛАТЕНИ ОТ НАС..... заради тъмните сделки на БСП!

18

Анонимен

преди 7 години

Швейцария преди дни се отказа от ядрената енергетика. Ще затваря 5 АЕЦ-а