19

18

преди 6 години

а да не забравя: имаме си хейтъри, плювачи и многознайковци БОЛ!

18

Анонимен

преди 6 години

До 6,7 и 8Мноого *** парчета сте. Да не сте от БХК? Ако ние не продаваме, ще продадат ДРУГИ!М/у другото, руснаци и западняци също ни обвиняват (че сме им взимали хляба) щото 1млд$ е добре, ама + още 200-300х. :още по-добре. А какво можем ние да предложим: картофи и домати няма, машини с ЦПУ- няма,розовото масло вече не се търси, остават гъби и охлюви.

17

До 12

преди 6 години

Не ги жали толкова. След нефта ще се окаже че и слънчевия ток от Арабията ще е Най-евтин и екологичен и пак ще си почиват докато парите вместо да извират от земята ще им падат от небето.

16

Българина

преди 6 години

Е за това трябва мигранти талибани да убият роднина на брюкселска зелка или на меркел,и тогава политиката към исляма ще се смени за една нощ

15

Анонимен

преди 6 години

С тоя 1 милиард 100 години ще правят атентати

14

Анонимен

преди 6 години

На тези, парите им извират от земята. Те решават какво да купят. Никой насила не ги кара да купуват оръжие. Това е търговия, стока за която арабите плащат най скъпо.

13

А в това време....

преди 6 години

Доларчрто надолу,Петрола нагоре,а краварите настъпили техните си ла...

12

Анонимен

преди 6 години

До АнгелАнгеле, ти наистина си ангел и се чудя как арабите не са те пратили на небето..Знаеш ли Катар колко милиарда $ дава за оръжие. В тази държава слугите са повече от населението. Когато нефта бъде изместен от слънчевата енергия нежните ръчички под бялите чал.мички ще загрубеят от работа.Не ги мисли тях, помисли за себе си !

11

Анонимен

преди 6 години

Ако арабите искат да се бият помежду си, глупаво е ние да им пречим. Някога Русия продаде на Сирия, Ирак и Египет руски военни самолети Миг-21р изпрати свои руски летци да обучават арабските пилоти как да излитат, На края на обучението един арабин казал на руския пилот. - Показахте ни само как да излитаме, но ние незнаем как да се презимяваме..!? - Не се тревожете- отговорил руснака, израелските колеги ще имат грижата да ви призмят.Знаете ли колко оръжие тъ.пите араби унищожиха от незнание?

10

Ангел

преди 6 години

Боже затова ли всички късат отношения Катар.От всички Ислямски държави ,държави като Катар и Кувейт най-малко имат намеса в тероризма нито произвеждат Терористи като Саудитска Арабия .Египет ,Сирия и прочее.АКо отвлекат Семейството на Крала на Саудитска Арабия със сигурност и той както и много други мултимилярдери ще платят желаната сума!

9

Анонимен

преди 6 години

Америка продава оръжие както на Катар така и на Саудитска Арабия, с пожелание за успех и на двете страни във войната помежду им.

8

Анонимен

преди 6 години

До ТИКВОНТИЙБългария отново е на страната на Злото.

7

ГЕРБАДЖИИТЕ

преди 6 години

са превърнали БЪЛГАРИЯ в СПОНСОР на тероризма. А разказват басни за това колко са загрижени за оградата и как били спирали афганистанците и пакистанците, които всеки ден срещаме по улиците

6

ТИКВОНТИЙ

преди 6 години

се хвали с добри икономически показатели. А истината е , че Вазовските заводи работят на 3 смени за износ на ОРЪЖИЕ за ГЛАВОРЕЗИТЕ. Има редовни курсове на всеки 2-3 дни със самолет от Военното летище САРАФОВО до СА. ОРЪЖИЕ чрез подставени лица и фирми на ЦРУ заминава за СИРИЯ. РПГ, снаряди за ГРАД, патрони и автомати са най-честите поръчки.

5

Каквото и да става

преди 6 години

НАКРАЯ пак ще напишат че руснаците са виновни!:):)

4

9 кладенеца

преди 6 години

Сега западните медии ще донесат вода от повече от 9 кладенеца за ставащото :)

3

мазаляк до дупка!

преди 6 години

Медии се увъртеха на MAX.Само колко е трудно да напишеш истината.А истината е:Мъпетите на караварите им дръпнаха конците, защото Катар зави че иска нормализиране на отношениеята с Иран.И те те така....

2

Анонимен

преди 6 години

Крушката имала опашка.

1

УИКИЛИЙКС

преди 6 години

публикува писма на КИЛАРИ до ПОДЕСТА, където пряко обвинява СА и КАТАР в подръжка на АЛКАЙДА и ИДИЛ. Пък се правят на борци с тероризма