36

Анонимен

преди 6 години

Сащ са замислили нова тактика, ама войната все им убягва. Сега вкараха всички послушни кученца в нов керван. Йемен до онзи ден ядоха бомбите на СА, а днес са в един отбор. А западният чиляк плюска Макдоналдс и си играе на толерантност.

35

ангел

преди 6 години

След визитата на американското оръжие започнаха проблемите и там , а послушното кученце СА не изостава от господаря си !!!!!!

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34Сигурен съм, че ако Асад купи 100 бр. Ф-35, ще стане най-големият приятел на Тръмпняма да стане, щото купува от Путин. Затова е приятел с Мадуро и Ким.

33

Анонимен

преди 6 години

В тия арабски държави, включително и Иран, освен в Сирия и отново Иран, провеждат ли някакви избори??? Или това не е проблем за ФАЩ, важно е кой колко оръжие ще купи.Сигурен съм, че ако Асад купи 100 бр. Ф-35, ще стане най-големият приятел на Тръмп, бараба с Меркел и Мей!

32

Анонимен

преди 6 години

Само за Русия ли, ами Иран и Китай...Колкото по шарен е пъзела толкова по-добре за всички, съответно зле за ФАЩ!

31

Анонимен

преди 6 години

Все едно и също, ако едните направят нещо, другите са против и така до безкрай, защото им е изгодно да има продължаващи безкрайно конфликти.Колко добре било за целия свят, поне там, където позициите им са близки да взимат еднакви решения и малко по малко да намаляват военните конфликти.Но не, трябва да се прави напук, дори това да нарушава собствените ти принципи.

30

Jimmy

преди 6 години

Време е терористите от сауди да бъдат разпарчетосани от Персите и съюзниците им. тези богатства са на персия а не на тези ***

29

Анонимен

преди 6 години

До СлавчевСлаечев, става въпрос за заболели​ и вирусоносители, което е някакъв показател за противоположни на твоите извод. А ти казваш, че в Русия СПИН е по-нрвинен и от хрема.

28

Славчев

преди 6 години

До Анонимен 23. Приятел, СПИН не е болест, а имунен дефицит, който имат всички болни от грип, рак, туберкулоза и т. н. Вирус на СПИН също няма, а е плод на научен консенсус. От СПИН никой не е умрял и не може да умре, умира се от основната болест. От измислиците за СПИН-епидемиите познай кой има полза? А да наричаш *** една многовековна, цивилизована и могъща съвременна държава е нелепо. Все пак не си на полето. Не ми е приятно, когато пишат такива неща и за другите световни сили.

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен27Бутни гурелите от очите, прочети статията и тогава храчи по шорош, русофилче.

26

Анонимен

преди 6 години

До неутраленРуския слуга не може да бъде неутрален!

25

Анонимен

преди 6 години

Има проблем с катар, тия пак си пишат за москва и путин. Има си дневна норма явно, иначе нема пари от шорош

24

неутрален

преди 6 години

До Анонимен 18. Знаеш ли, омръзна ми да слушам небивалици от рода на тази, че Русия е закъсала. Ами напрегнете малко мозъка си, прочетете какво пишат американски, френски, немски и всякакви чужди специалисти, осмисли написаното и тогава сядай пред клавиатурата. На някои им плащат да щракат глупости, но ако си парично независим не повтаряй като папагалче чужди мисли. Бг е най бедна, но още сме живи. Русия не я мисли.

23

до 22

преди 6 години

Кво ша прайш на гей парада, да не си обратен ?

22

Анонимен

преди 6 години

До СлавчевПърво, руската *** е на първо място по заболели от СПИН.Второ, на първо място е по употреба на хероин, и Трето в никоя нормална държава и през ум не им минава да пият препарати за почистване на вани. Закупени от вендинг апарати при това, от хора, които изобщо нямат вани. Понял б?

21

до 9

преди 6 години

Аз го знам тоя, то 7-8 човека в тоя форум се представят за 1000, защо мислиш, че има коментари без задължителна регистрация, която също не е гаранция. Тая година ще го запозная с едни приятели на гей-парада, писнало му било от жени, които търсят само пари.

20

съдба на зелен

преди 6 години

тука пак са им дали материал -менте на зелените *** тролчета.Така са се напоили че мозъчетата им са изтели заедно с отходното...И сега отчаяно пишат заучени фрази , ни в клин, ни в ръкав.

19

Анонимен

преди 6 години

До до 9Внимавай, че и Радев, Каракачанов и Сидеров станаха евроатлантици. Да не те подгонят, че тогава става лошо, старче.

18

Славчев

преди 6 години

До Анонимен 9. Коя е алкохолизираната ***? Великобритания, САЩ или някое друго цивилизовано място. Има статистика и ако потърсиш ще разбереш, че във всички развити държави, където християнските ценности са заменени от евро-атлантически, алкохолизма и наркоманията са проблем. Русия е населена с християни и мюсюлмани и отдавна е отстъпила първите места на други държави. Мрази я, но не лъжи. А си гей заради духовната си нагласа - "Гей е състояние на духа, а *** е състояние на ***!"

17

Анонимен

преди 6 години

Москва не може да си позволи никакви действа по въпроса. До толкова са я закъсали, че се радват и на усмивката на Ердоган.