16

Истински

преди 6 години

Не вярвайте на Фалшивите и Измислени зодии! От тях нищо не зависи и те нищо не определят.. И звездите и вселената и Нашата планети и Ние в нея сме създадени от един Творец. Не сме случайно създадени! хората вярват в много заблуждаващи теории, религии и окултни изкуства и всички Псевдо...

15

Анонимен

преди 6 години

Стрелците са весели, луди, жизнерадостни, с тях не може да се скучае. Откровени до болки, честни и открити. Тежко му на някой, който ги предаде. Ще минат като товарен влак през него, никаква прошка. Ценете ги много тези хора!

14

Анонимен

преди 6 години

Че то мъжете в България всички сме баджанаци.. заради вас мили дами.

13

Анонимен

преди 6 години

Нама по-кофти зодия от стрелеца.

12

Анонимен

преди 6 години

Мъжа стрелец си въобразява,че като говориш със съседа си минал целия блок.И че всички с които говориш правиш секс.

11

Анонимен

преди 6 години

Жените стрелец са чепати!

10

:)

преди 6 години

Майка ми е стрелец и е отвратително същество. Дори и липсва интелект и мисли, че може да командва мъж овен. Според мен това е в сферата на фантастиката.

9

Анонимен

преди 6 години

Стрелец мъж ревнив много!

8

особено

преди 6 години

и ако е скучна :)

7

Анонимен

преди 6 години

ох извинявай! То и затова се получава по-късно, защото търсим нещо сгодно. И аз и мъжа ми сме с Венера в Козирог, намерихме се относително късно и , но пък си струва. До миналата година не знаех, че имаме венера в един знак и чак ме беше страх, че не е нормално толкова да се разбираме. Ако имате венера в един знак е показател, че гледате еднакво и търсите едно и също в любовта.

6

13

преди 6 години

..А по темата за приятелството..Не знам как е при другите стрелци,но за мен то определено има срок на годност,в смисъл ,че се изчерпва..Да приятели от ученическите си години имам ,но това са по-скоро сантиментални отношения,от време на време.

5

Има значение..

преди 6 години

Харесвам зодията си,обичам я ..стрелец-И да най-хубавата е за жената...Венера в козирог, което определено прави по-сериозна и стилна жената стрелец..А асцедента..перфектния -лъв..луна в риби:.Това не ми харесва особено,но човек трябва и да чувства..Не само да гори..:)

4

Анонимен

преди 6 години

има еди какво си в стрелец в момента,някакъв хубав аспект, възползвай се. Венера в козирог значи че ще срещнещ на късна възраст истинска взаимност и любов, и не очаквай да е много страстна и да ти гръмне бушона. Тихо, спокойно, мобе би скучно, но стабилно. Оглеждай се за жена която има Венера в Козирог, везни или Риби

3

Анонимен

преди 6 години

Не съм съгласна за стрелците. Мъжа Стрелец е зависим и често сексуално привлечен от майка си до нездрава възраст. Готованковци, безотговорни, порастват късно. Може да са верни приятели, но не са верни в брака и бизнеса. За близнаците подкрепям - и мъжете и жените не стават. Други злета са жените овни без изключение -подли, интересчийки и шавливи. Не се женете за такава

2

Анонимен

преди 6 години

зодия стрелец с асцедент рак?! what a twisted mind

1

Анонимен

преди 6 години

Az sum luv