26

Иван Христов

преди 6 години

А с Цецо Василев какво се случва?

25

Алекс М

преди 6 години

Много ясно, нали затова има власт и може де прецени кое може и кое не бива да бъде оповестяване. Няма да изпълнява прищевките на платените журналистчета в страната, които получават пари, за да забъркват скандали и да всякват страх в обществото.

24

Todor R

преди 6 години

Стига с тази стенограма. Стенограмата няма да върне милиардите, които Василев отмъкна.

23

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаОт обърканите ти приказки излиза, че Радев е добър слушател. Ще ти припомня един факт: по времето, когато Радев е бил зам. началник и началник на ВВС, същите тези ВВС са почти престанали да съществуват, поне в частта изтребителна авиация. Да, писал е разни писма, които по закон е длъжен и нищо! Според теб какво трябва да направи един български офицер в такъв случай?И двамата определено не струват, като офицери!

22

Анонимен

преди 6 години

Радев и Плевнелиев са на едно мнение за втората стенограма. Следва логичният въпрос: *** ли е Радев?

21

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен18 От този, на снимката, и от оня, Банкянския, кой е по-истинския генерал? Шапкаря, водил часовете по физзарядка в Симеоново, каратиста, без нито едно спечелено състезание, назначения за генерал от Гоце, Доган и Царя, или този, който е изкачил Йерархията със знания и способности, че даже е бил и пръв сред чуждестранните слушатели на Американска, тоест-Натовска военна академия?

20

Един от Северозапада

преди 6 години

До ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ Извинявай, ама ти пишеш пълни глупости, а не в статията са написани!! Плевнелиев, ако имаше и най-малък намек, злепоставящ Москва, пръв щеше да надигне вой за разсекретяването и! Той през цялото време виеше като вълк срещу Русия, даже нито на един 3-ти март не спомена с чия помощ и от кого сме се освободили, върти , суче, но не казва....Най върлия противник на Рукия да си мълчи, ако има това в ръцете? Пълни глупости!

19

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 6 години

КАК ЩЕ РАЗСЕКЕРЕТИ СТЕНОГРАМАТА ---КАТО ВЕДНАГА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО , ЧЕ ПАРИТЕ ОТ КТБ СА ЗАМИНАЛИ ЗА МОСКВА??!!!!КТБ---БЕШЕ БАНКАТА НА "Южен поток"!!!!!"ПАТОКА" УМРЕ----- и парите заминаха за Русията....а ,*** остана с пръст в устата пак!!!!

18

Анонимен

преди 6 години

Давайте стенограмите! И без това се знае, че ще трябва овцете да плащат. И без това овцете само блеят! Политици и банки... Равно на обирджии....все едно 'иг***нин да ти влезе в двора. Взема де що свари. Банка ли е....бягай далече. Трупай пари в дюшека и купувай имоти...ама без кредит, иначе потъваш баааавно и за радост на банкерите.

17

Анонимен

преди 6 години

И тоя се прави на генерал.Но на мен вече ми заприлича на КЛОУН от цирк Банкя-КОЙ.

16

Анонимен

преди 6 години

Peevski prucna silno..Aa..Bareka bil malko po nazad e...tui to glutna malko sosche,drugoto e sekretno..Vankata...a Cvetan..e..ee..merishee

15

мдааа

преди 6 години

Има по всичко личи неща, които не са за "общ прочит"! И не касаят само КТБ, само банките, само България и т.н.?! Та затова неолиберални грантаджии яростно се юрнаха да пазят стенограмите!

14

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев още си мисли че ,има авторитет !!! *** ! Какви ли ги е свършил та,сега се крие зад авторитет !?

13

Анонимен

преди 6 години

смех ... цирк буш

12

Анонимен

преди 6 години

Опаа, и тоя клекна на КОЙ.........Хайде честито на гласувалите за "независимият"........БСП са се еманципирали от ДПС ама "когато тате им купи колело".......

11

БЪЛГАРИН

преди 6 години

г---н РАДЕВ СЪДЪРЖАНИЕТО НА СТЕНОГРАМАТА Е ЯСНО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД КАКВО ОЩЕ ЩЕ ПРИКРИВАТЕ С ГРИФТ---ПОВЕРИТЕЛНО ДАИТЕ КРАДЦИТЕ НА СЪД---ТОВА ИСКА НАРОДА И НЕ ГО ЗАЛЪГВАИТЕ С ШМЕНТИ КАПЕЛИ ЗА ТОВА ГЛАСУВАХА ЗА ТЕБЕ ПОВЯРВАХА ВИ ЩЕ ГИ ЗАПЛЮЕТЕ ЛИ И ВИЕ КАКТО НАПРАВИХА ВОЛЯ И ЛЪЖЕПАТРИОТИТЕ ЩЕ ЗАЩИТИТЕ ЛИ ПОНЕ КЛЕТВАТА КОЯТО ДАДОХТЕ ПРЕД МЕН И ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ ЖИВИ БЪЛГАРИ ЩЕ ЗАКОПАЕТЕ ЛИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ --БЪЛГАРИЯ

10

Анонимен

преди 6 години

Poveritelno vi vzeha parite i kazaha chakai malko

9

учьерин

преди 6 години

Заспали ягънцааа

8

tato

преди 6 години

Ако не се съгласи значи има и комунисти които са замесени и то от големите Ей сега ще лъсне истината кои и колко е корумпиран.Питатели какво стана с прословутата казарма на каракачанов или въпроса беше до креслото не до казарматаеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееех ГЛУПАВ НАРОД И ТОВА СИ Е

7

Анонимен

преди 6 години

Какво има д крие Плевенлиев? Своето участие в обира?