102

Ала-Бала

преди 6 години

Така е Баце, от твоето управление даже "матпяла" избяга. Скоро ще останете само от ВИС и СИК. Ще се гърмите докато нищо не остане и от вас. Долни , *** мутри!

101

Щирлиц

преди 6 години

А европейките с бурки ще бъдат общи,нали?Не,благодаря.

100

ЩО НЕ МЛЪКНЕШ, БОКО

преди 6 години

ЕЕЕХ, ***, КОЙ ДА ТИ ОБЯСНИ, КАКВО Е СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА ЧЛЕНСТВО В НАТО - САМИ ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИМ, САМИИИ. ТОВА ДА НЕ ТИ Е ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР И СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗЪМ. БОЖЕЕЕ, КАКВА ТИКВА. ВИЖТЕ КОЛКО Е НЕЛЕП С МУТРЕНСКОТО СИ ПРИСЪСТВИЕ.

99

Анонимен

преди 6 години

А къде са миротворците. Пак безумно много средства за каузи без ефект.

98

реалноста

преди 6 години

Централните сили смазаха русия ПСВ при това само с 4аст от силите си --ВСВ ссср едва оцеля само благодарение на САЩ и Британия - Обединена ЕС армия Зна4ително ще превъзхожда във вси4ко русия

97

Анонимен

преди 6 години

До Провалилия се ГЕРБ НАПРАВО описа родната ти ко4ина -русия -

96

Провалилия се ГЕРБ

преди 6 години

Държава без млади хора, ниски заплати, бедни хора, скъпо здравеопазване, резнебитено образование, олющени градове и села, болен народ, кретаща икономика, крадлива власт, беззащитни хора , слаба власт, некадърни и крадливи управници, равнодушни и отчаяни хора....

95

реалноста

преди 6 години

на практика ес има вси4ко необходимо- технология хора опит традиций - да създаде най мощната военна сила на света ... но това е огромна кра4ка с глобални последици -- изместване на САЩ като лидер издигане на сила способна да размаже руснаците като *** ... на практика имперски инструмент променяш световния ред - най добре да си караме с НАТО като до сега и да дигнем разходите до 2% за отбрана САЩ с право казват 4е плащат пове4е от колкото е справедливо

94

Гурбет

преди 6 години

Добре че царя ни уреди в европа инак тиквеноподобий щеше да ни умори от глад. А станишката вобще не подлежи на коментар! Знаете го.

93

реалноста

преди 6 години

няма как да стане..... говорим за около 2 000 000 кашика това е ужасно сложна организация ... а и определено няма да е по евтино

92

Гробокопач

преди 6 години

Подобен род политика трябва да бъде наречена "цинарот", сиреч на еврейски "канал". "Каналът" в Кабала служи като проводник на енергията циркулираща между сефирите. Такъв е и Борисов, той е "цинарот" - "сиреч "канал". Само дето ние го смятаме, не за канал, по който тече божествената енергия, а за канал, по който текат отпадните води на тоалетните;)))

91

Провалилата се БСП72

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

90

extremist

преди 6 години

Борисов припомни, че преди 25 години се говореше за разоръжаване, - ТОЯ Е ЗА ДЕТСКА ГРАДИНА....

89

extremist

преди 6 години

Колко танка и гаубици има всяка страна EЙ ТИКВА, ГЛЕДАЙ СИ БОСТАНА, И ЖАЛКИТЕ ТЕНИС УМЕНИЯ; ТИ ГАУБИЦИ И ТАНКОВЕ ВЕЧЕ НЯМАШ ! *** ПРЕМЪДРИ : МИНАВАЛО ЛИ ТИ Е ВАКУУМА В НАДВРАТНАТА ТИ ЗОНА КОЛКО СТРУВА ЕДНА РАЗХОДКА НА ИСПАНСКИ ТАНКОВЕ (ПРИМЕРНО) ДО БЪЛГАРИЯ ???

88

extremist

преди 6 години

ПЛАЧ от Борисов към ЕС: ПОМОООЩ ИМАМЕ САМО ПРАШКАРИ, СТРЕЛЦИ С ЛЪК И НЯКОЙ ДРУГ НЕЩАТЕН КОПИЕНОСЕЦ (КАРУЛ ДАВАТ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО КАК ДА ГИ МАХНА ОТ ТАМ ???? ЕДИН ГЕРБЕР ДИРЕК-ДОБРОВОЛЕЦ ДА ИМАШЕ, АМА СА САМО ДИРЕЦИ В ГЕРБ). ИНАЧЕ ИМАМЕ РОМСКО МАЛЦИНСТВО КОИТО ЩЕ БЪДАТ ЕВЕНТУАЛНА КОННИЦА НО НА МАГАРЕТА.

87

Гробокопач

преди 6 години

По-лесно е някой друг да ти напрай армията и да те пази. Иначе сам да поддържаш армия е доста отговорно понятие и скъпо, а на Тиквата не му се дават пари за хора, които един ден могат и да го свалят от власт. Затов ае по-добре да има чужда армия, която д ате пази от народната любов;)))

86

Анонимен

преди 6 години

На снимка 1 има три члена и три членки на ткзс-то. Познахте ли кои са органите!?

85

extremist

преди 6 години

ПЛАЧ от Борисов към Европа: Единна европейска армия да ни пази ЩОТО НИЕ КРАДЛИВИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТИ РАЗГРАБИХМЕ НАШТА. ОБЯВИХМЕ Я ЗА ОСТАРЯЛА, НЕНУЖНА И ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМА - ЗА ДА ИЗЛЪЖЕМ НАРОДА ЧЕ Е САМО ЖЕЛЯЗНА СКРАП ПО 0,26ст/кг И ДА ГЕПИМ ЗЛАТО, ПЛАТИНА,ПАЛАДИЙ , СРЕБРО, С КОИТО Е ПЪЛНА ВОЕННАТА ТЕХНИКА. ОСТАВИХМЕ 22 000 ЩАБНИ ЧИНОВНИКА И 8000 "ВОЙНИКА" САМО ЗА ДА СИ КРАДЕМ СПОКОЙНО И БЮДЖЕТА ДА Е СКАЛЪПЕН ЗА 3-4 ГОДИНИ.....

84

Анонимен

преди 6 години

Тук тряваше да присъства и най-успешният премиер на България след 1989,който я извади на два пъти от банкрут-Иван Костов.Ако наистина милеят за интересите на цяла България.

83

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ ще носи отговорност за българското председателство на ЕС 2018,затова Борисов да не бърза,да изпълни заръките на Путин,които идват чрез Нинова и Станишев,а тези на Брюксел и ЕНП,на българските граждани.Защото,за "благодарност",ще му организират отново погроми,както в 2013.