23

Дивото Иве

преди 6 години

До Баскервилската кучкаТи си кюфте,когато някой има уникален глас просто трябва да го оплюем,просташки и грозно,това е !

22

Дивото Иве

преди 6 години

До АнонименТова е истината!

21

Дивото Иве

преди 6 години

Това не е български формат,а световен ,,the voice"просто се провежда в България сега.Таланта си е талант и никой неможе ти го вземе Сара,обичаме те слънчево момиче!Не познавам по прекрасен,чаровен и талантлив човек!Благодарим ти за всичко!

20

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

преди 6 години

И аз да си кажа гледната точка! Аз мисля, че оставиха Сара ( тя наистина пее добре). Оставиха и Кристина, и тя има хубав глас! Но те няма да са победителки, а просто за щоуто, за финалния концерт. Остават Яна и Радко, победителят , ще бъде Радко! Е, може и да греша, но на там вървят нещата. Ще поживеем, ще видим.

19

Анонимен

преди 6 години

Сара е върха ! Грешката е на Поли ,че избра да я конкурира една само издаваща звуци девойка/Симона/ с прекомерно самочувствие ,крепящо се на чужди чалгаджийски успехи придобити по времето на борчетата. Симона,паданто е много лошо,когато гледаш с пренебрежение и отвисоко конкурентите си !

18

Prorok

преди 6 години

....сълзите бяха много истински......ще има много педизвикателства....ще има много скандали (скалъпени)...ще има много завист и преднамереност .....,но ти ще се справиш с всички предизвикателства....защото си красива ,умна интелигентна и много талантлива.....ти си вече звезда.....ти си гласът на България.........

17

Само мнение:

преди 6 години

"Зрителският вот" е като този по-време на избори в последно време.Всички дружно за ГЕРБ,ББ или ЦЦ?!По-начало сме сбъркани,като нация и се опияняваме от собствената си деградация?!Честито на Симона,Яна и Паулина,за мен те са истинските победителки и мои фаворитки!Да ме извиняват и прощават 38 годишната Сара, и 39 годишната Кристина,но мисля,че винаги трябва да се дава път на по-младите умни,талантливи и красиви,защото те са не само "Гласът на България",но и "Бъдещето на България"!!!

16

Гробокопач

преди 6 години

Г-да, не знам какво й харесвате на пеенето на "филипинката", но по коментарите ви, разбирам, и че сте и музикални инвалиди;)))

15

позитивист

преди 6 години

Симона е много сладка и млада, дори може да се справя с пеене в рамките на една октава. Става да весели разни партита с лесни парчета. За повече от това глас няма.

14

опле

преди 6 години

Много хора ставаме шест и половина всяка сутрин....

13

дъра-бъра

преди 6 години

Състезанието е за най-добър глас в него. Филипинката е най-добра измежду конкурентите. Кой ще стигнел световните сцени, кой имал по-добър глас извън състезанието, кой бил по-хубав и по-млад са празни приказки.

12

мерак без глас

преди 6 години

Симона има много мерак да пее, но глас няма! Много се напиня горкото ама е посредствено на сцената! Мама Глория никак не може да помогне

11

Бенцион Елиезер

преди 6 години

Филипинката е на 38 години и ако можеше да пее отдавна щеше да е звезда в САЩ...

10

Анонимен

преди 6 години

Откак премахнаха Николай Константинов с оная гадна песен, не им следя шоуто и не им правя рейтинг. Той беше най-желан от зрителите, неслучайно той има най-много гледания, но явно не е удобен за победител.

9

Анонимен

преди 6 години

Моето мнение е, без оглед на това кой кум, кой сват, кой на булката брат, че Симона пя добре, но Сара-Сюзет просто пее по-добре. И не съм сигурен, дори и филипинката да спечели, що за бъдеще ще има в тази индустрия в БГ, докато Симона има утъпкана пътека, по която "сама" да се справя.

8

Баскервилската кучка

преди 6 години

Ужас !!! Глас на България ще е едно филипинско кюфте...

7

абсурдистан

преди 6 години

Умишлено я отстраниха ,защото е сериозна конкуренция - Красива,Талантлива ,Млада и няма да подпише левашки договор ! на какво ще и се опре кака Поли или леля Камелия ?-вечните "звезди".ей така най им утърва -филипинка печели гласът на България ,а казахоруското пращат на евровизия .

6

evro

преди 6 години

Ей за 25 х.евро какви драми, какви страсти .... Евтиничко им излиза на продуцентите, те ще гушнат бая повече, така че ...

5

Анонимен

преди 6 години

всички майки и бащи с грозни дъщери плюят от завист по Симона !Красиво и талантливо момиче с Огромен потенциал !а това,че майката е известна и попречи - "колегиално" я настъпиха .

4

bg

преди 6 години

Гласът на България а има чужденци. Правилно ли е?