22

емигрант от 22 г

преди 6 години

Съгласен съм с 13.Симеонов отдавна е обърнал палачинката в тигана и се изказва ......мани, мани....То си е така. Когато застанеш близко до камбаната....се съобразяваш със......звука.....А дано ме е разбрал............Иначе е симпатяга.

21

Heak

преди 6 години

Migrantite sa na magistralite, pristanistata i po letistata...dvijat se s druga skorost...

20

Анонимен

преди 6 години

Сега вече към корумпетата каналджии ще се прибавят и тези, от армията. Тъй де! Няма само едните да си облизват пръстите!

19

Анонимен

преди 6 години

До MenАрмията охранява границата в момента, въпреки че няма право според закона. Освен това не за 40 000 хрантутника а 20 000 (след последната реформа). От който 5 или 6000 вече са напуснали поради мизерни заплата. А много скоро напускащите ще станат 5 или 6001.

18

Анонимен

преди 6 години

Ти се благодари,че няма масови опити,защото тогава бутафорната ви ограда ще се срине за миг и ще отидат зян стотиците милиони левове,които потрошихте за нея.А иначе мигрантите си минават ежедневно на малки групи от по 15-20- и повече човека,които стигат само до сръбската граница,където ни ги връщат обратно.Но това за В.Симеонов не е нищо.

17

Men

преди 6 години

Я, изненада, армията и границата не охранява. Интересно ми е тогава какво точно правят по цял ден тиа близо 40 000 хрантутника?

16

Симеонов

преди 6 години

Афе Симеонов, ти като ги говориш тези глупости че сме се справили най-добре в ЕС поне вярваш ли си.Знаеш ли кои се справиха - Унгария, Чехия и Полша. При теб само говоренето много. Постоянно хващат в градовете нелегални и после сме се били справили. Справили сме се със затварянето на очите на народа и се правим на велики а сме гола вода.Стегни се малко, бъди мъж.Дела трябват, не думи.

15

гражданин

преди 6 години

Боже, Боже едно време имаше огради гараничари да не се бяга от соц. лагера , сига е обратно.................обърка се тоя свят......................

14

Анонимен

преди 6 години

До DronkiteНе лилотите приятел а самосвалите на фирмите които строят оградата тоес на ОП

13

Циник до 15

преди 6 години

По наглостта си алаходупците в сайта - не отстъпват на арабските си братя!Вместо да се извинят за касапщината на събратята си...и да са по-ниски от тревата - те бълват бълвоч.Това е донякъде добре - все някога, и последния заблуден либераст, ще разбере, че единствено правилното е - чистосърдечно да ги мрази!

12

Тато из Правец

преди 6 години

Аман от гарбидж !

11

Българина

преди 6 години

Правилно и да стрелят показно. А между другото по темата, Саудитска Арабия, Бахрейн, ОАЕ и Египет прекратяват дипломатически отношения с Катар, заради намеса във вътрешните работи и подкрепа на тероризма. А ние кога ще прекъснем отношения с турция по абсолютно същите причини и много други ?

10

Анонимен

преди 6 години

И армията да му пълни хотела

9

Циник до 9

преди 6 години

Уффф...пък аз си мислех, че етническата злоба я насаждат касапи като тези в Лондон!На мен не ми трябва Симеонов - да ги мразя и в червата! Неблагодарно..долно..племе!

8

мотел

преди 6 години

Мотелът Козия Рог е мястото където се срещат трафикантите и граничните корумпирани полицаи ,и трафика се държи от патриотичните фирми....питайте бежанците и тарторите им и ще се разберат много истини за далаверите на патриотите по граничната бразда

7

БГ Закон

преди 6 години

Какво предвижда Българския закон за денонощтното насаждане на етническа злоба и омраза в българското общество и в Балканските страни от ПсевдоПатриотичните-фашистки лидери....има ли ДАН и ПРОКУРАТУРА в България и до кога ще се толерират такива национални предатели като Валерия Симеонова.....

6

Dronkite

преди 6 години

Togava bg piloti li vkarvat po vazduha bejanci v monarhicnnata republika bistrica? S vazdushni liftove, vajeta, parashuti, samoletcheta, paraplaneri, deltaplaneri, helikopteri i obiknoveni hvarchila?!

5

вън вън вън

преди 6 години

Псевдопатриотите-фашистите ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на Европейска и Демократична БЪЛГАРИЯ....с нацистки методи България се отдалечава от Европейските и Демократичните цености

4

Съд

преди 6 години

Този влашки ром защо не е в затвора за кражбите и далаверите на златната ограда...вижте го хубаво дали мяса на българин......чист Псевдопатриот крадец и мошеник

3

Анонимен

преди 6 години

"което ще направи съоръжението невъзможно за преодоляване." Този вярва ли си. Навремето имаше кльон гранични войски, минни полета че пак не беше невъзможно да я минеш. Оградата показва къде нямаш работа а не пречка за този който иска да мине.