65

Адам Смит

преди 6 години

"Путин , както винаги е прав!"Много е прав, само че ако можеха да се понаучат на нещо, нямаше икономиката на Русия с цялата й територия, природни богатства и човешки потенциал да е наполовина от икономиката на щата Калифорния.

64

Харун ал Рашид

преди 6 години

Въпросът към Путин не го задават САЩ, а някакъв журналист.Явно джуджето започва да си изпуска нервите. И има защо. В Чечня вече официално е разрешено многоженството, а започнаха да обрязват не само мъже, но и жените. Така че парада в Руската федерация го командва Рамзан Кадиров.

63

Азазел

преди 6 години

"Не става дума за зърно - Русия е на първо място в света по добив и експорт, като отвя САЩ и Канада ката бръз влак малка гара! Може да ядем руски домати..."Ти тая простотия по Первый канал ли я чу?Истината е, що се отнася до добива на пшеница, 2016 г.ЕС - 160 млн т.Китай - 140 млн т.Индия - 86 млн. т.Русия - 61 млн. т. Общо за зърно:Китай - 559 млн. т.САЩ 443 млн. т. Индия 294 млн. т. Русия - 106 млн. т. Друг път, като решиш да пишеш, първо провери и не се излагай.

62

до 83

преди 6 години

Боби верно САЩ взеха всичко умно а РФ от няма накъде на *** като теб

61

gadev

преди 6 години

натопорчил го е джуджето, но бързо ще му спадне като му резнат доларите

60

Анонимен

преди 6 години

Боби смешника. Тръгнал да ми сравнява вече и развлекателния бизнес на САЩ и Спрялата около 1945 година Русия. Боби време е да се прегледаш при европейски доктор . Явно руските те приемат за нормален :))

59

Анонимен

преди 6 години

Путин не само доминираше цялото интервю, ами със сигурност е опънал американската репортерка, която е била впечатлена, че интервюира най-могъщия мъж на планетата !

58

Анонимен

преди 6 години

Жилищно Комунално Хозяйство нито раздава нито продава жилища, а се занимава с експлоатацията, поддръжката и ремонта, отчита и калкулира режийните.Видовете жилищна собственост в СССР са:- държавна - апартаменти в многоетажни сгради срещу символичен наем;- общинска;- ведомствена - апартаменти в многоетажни сгради, собственост на предприятия;- кооперативна - апартаменти в многоетажни сгради, частна собственост на граждани;- частна - предимно къщи.

57

Анонимен

преди 6 години

"Сталинските пететажки дето са като сърдели хората в тях"-----------------Съжалявам, приятелю Боби, но ти тотално се обърка и се налага да те поправя. Пететажките, в които хората са натъпкани като сардели, са строени по времето на Хрусчьов и се наричат хрусчьовки, а жилищата, построени по времето на Сталин са просторни, с високи тавани. Те са мечта и държат най-висока цена и в наши дни.

56

Анонимен

преди 6 години

Много правилно!Ония каВбои си умрет да дават акъл как да живеят другите, ама не си погледнат тяхната кочинка.

55

Мен

преди 6 години

Заащо я няма новината за намесата на рушките тайни служби в Македония? Днес.бг защо не сте споменали нито дума?

54

Оня

преди 6 години

До Боби 70Доби а стига лъгал бре пич...как така до 90 та година никой не е имал собственост...В България дори всеки който работеше можеше да си вземе апартамент ...за това 80 процента от БГ гражданите и сега имат собствени апартаменти, да за колите се чакаше ...същото бе и в Русия...сигурно апартамента в който живееш е къпен от мама и тати ...ама сега плямпаш...ха купи го сега и се зароби с кредит за 30 г..г.л.у.п.а.к.

53

Анонимен

преди 6 години

Голямата аудитория не разбирала за какво се бори Навални - елементарно: за големия кокал с голямата мръвка.

52

Разпутин

преди 6 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсТИ ходил ли си в Русия ? Не,нали? Цъкни на Гугъл мапс, па погледай-Москва,Петербург...

51

u4en до азазел

преди 6 години

Защо чак в америка - гледаи градовете в" победена" Германия ! Явно монгол. орда трябва да си смени чипа...но не с индииски. И за какво ли се занимаваме с тези ! Още от тошово време за рускините БГ беше Запада !

50

Анонимен

преди 6 години

rusia e velica

49

Анонимен

преди 6 години

До Заслужил гражданинМухъл, в руското правителство обсъждат увеличаването на износа на селскостопанска продукция. Не става дума за зърно - Русия е на първо място в света по добив и експорт, като отвя САЩ и Канада ката бръз влак малка гара! Може да ядем руски домати, защо не, след като ни продават полски, с вкус на полистирол! Заслужаваш препарат за вана - иригационно!

48

Анонимен

преди 6 години

Що да не те учат бе. Ти какво си постигнал , че да нямаш нужда от уроци ? Икономика ли създаде ? Съд ли създаде ? Развлекателен бизнес ли създаде ? Какво си направил за 5 мандата цар на двореца ? нищо.

47

Азазел

преди 6 години

Като гледа човек американските градове, жилищата на средните американци и ги сравни с руските, съвсем очевидно е, че всякакви поучения ще са все едно да се опитваш да напълниш продънена бъчва.

46

Фронто

преди 6 години

Момче,учи се този който очевидно има нужда.