32

a

преди 6 години

До Панелен плъхПлъх си и то не особено интелигентен!

31

а

преди 6 години

Как ще го бориш, след като доставяш оръжия за същите тези ***?! ***!

30

Гошо интелекта баце

преди 6 години

ИД всеки ден избиват по 200-300 мюсулмана и нищо.Няколко надрусани *** *** убиват 7 човека и уууу ислямски терор нема логика.

29

Панелен плъх

преди 6 години

ИД и "ислямския тероризъм "избиха близо милион мюсулмани и максумум 2-3 хиляди християни.(ако броим и жертвите от 11.09)Това е антиислямски ,а не ислямски тероризъм.ИД=новите Тамплиери

28

Nordstar

преди 6 години

ИД е проект за избиване на мюсулманите и елиминиране на исляма,след тях вече няма да има вярващи в Бог.И новия Бог-парите ще властват свободно.

27

ДДТ

преди 6 години

хващаш няколко бандита с тъмна кожа друсаш ги две седмици в компанията на кантонерки и ки пускаш да колят.Истинските мюсулмани са зети с пости и молитва в Рамазана.Това дето ни го сервират за м/сулмани са проект на служба .Да им тестват ръвта другия път докато е топла за новопоколение синтетика на каквото са повечето в ИД без дори да знаят.

26

Анонимен

преди 6 години

Какъвто и да го наричат циркаджия или артист относно визите и по-строг контрол е абсолютно прав, трябва да се сложи край на потоците и по-бавно да се интегрират.

25

popa ot razgrad

преди 6 години

blah blah blah...дърдорко...

24

Alo

преди 6 години

Съчувствието на Тръмп значи да пусне пак ракети по войските на Башар Асад!

23

МI5,2

преди 6 години

Тия са агенти не са мюсулмани ...

22

Лукавия

преди 6 години

LSD

21

Lolla

преди 6 години

Съчувствие, пичове. Sympathy означава съчувствие. Не симпатия. Твърде нелепа грешка.

20

Браво на Тръмп!

преди 6 години

Много добре знае какво прави Тръмп, законопроекта му срещу емигрантите беше отхвърлен от Конгреса. Това е гадното, че не може да осъществи добрата си политика.Всички мюсюлмани да си ходят, по света има 52 мюсюлмански държави. Те не се асимилират, 2-3 поколение, емигрирали в християнска държава правят атентати.Чуеш ли "Аллах Акбар" - бягай. Това е различна цивилизация, различен свят, различни култури, различни вярвания, различно размножаване, европеецът ражда 1-2 деца. Мусюлманинът 12.

19

Анонимен

преди 6 години

Да не би да иска да каже, че ще скъса многомилярдния договор със саудитите?!?

18

Ангел

преди 6 години

Вижте ги Евреите в частност Генерал Шарон.Как спряха Тероризма в Израел .Преди всеки ден атентат от 2 години няма тероризъм.Хващат дори предполагаем терорист.Избиват му цялото семейство ,майка ,баща,деца,сестри,жени ,всички до 9-то коляно.Защото на Ислямиста семейството му е най-мило.Екзекуциите са извършвани от Жени Военни защото според Исляма ако те убие жена няма да влезеш в Рая.Схемата работи безотказно.Запада да я взаимства.100 про ще има ефект!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Няма как да го обвинявам че лъже, преди времето да покаже, не бъдете просто плямпачи без мисъл или с плитка такава. Щатите не са спирали да продават оръжие на СА от много години. Те продават и на много други мюсюлмански и немюс. страни. Това е бизнес. Няма нищо общо със борбата с терора. СА не са обявили че спонсорират терористични организации. Плюс това той е наследник на едно статукво което е с много тъмно минало, но времето ще покаже дали само обича да се изказва емоционално след подобни

16

Ангел

преди 6 години

Тръмп въобще не знае какво говори.Абсолютен край на тероризма може да се сложи само и единствено ако бъде заличен Исляма и забранен със закон на тази планета.А в същото време Тръмп прави военни договори за 100 млрд със Мюсюлманска страна!

15

Анонимен

преди 6 години

Какво да им помагаш на тия, нали те си избраха за кмет на лондон пакистански ислямист? Самите власти са ислямски какво друго да е - това ще е новата сирия

14

ГАДОРЯН

преди 6 години

Те салвадорските гангстери много бързо могат да решат проблема. МS 13 са много по брутални от смотаните джихадисти.

13

Анонимен

преди 6 години

Тръмпи, много добре се бориш с тероризма като продаваш оръжие за милиарди на " родината на тероризма" саудитска арабия.