4

До СУ 34

преди 6 години

Колега, личи си, че си фен на откривателя на македонската азбука. Знай че Дизраели е британец, колкото Ленин, Троцки, Жириновски, Медведев, Питин и т.н. са руснаци. Всички изброени заедно с дизраели са хазари.

3

Анонимен

преди 6 години

Татуирайте си пчеличка с надпис Бай Хох. Терористите са инструктирани да подминават лица с такива татуировки.

2

до Су 34

преди 6 години

Доколкото си спомням, кланетата в Батак са подробно описани и документирани за света ИМЕННО от британски журналист или писател, не съм сигурна, но документът го има в Google. Именно неговите пътеписи от Батак привличат вниманието на световни политици и общественици, които осъждат безчинствата на турските поробители над местното население! Да ти припомня ли, че най - известната чужда изследователка на живота и делото на В. Левски, и негова поклонничка, е АНГЛИЧАНКА- Мересия Макдеморт, която издаде и книги с проучванията си! Така че.....разшири си кръгозора от знания.

1

Су 34

преди 6 години

Лорд Дизраели в английския парламент през 1876 г веднага след кланетата в Батак и Перущица заявил, че никакво насилие над българите не е имало от страна на Османската Империя.Трудно ми е да заплача за някакви си англичани като знам, че 5 века са подкрепяли геноцидът на турците над нас!