40

ЛЮБКА БИАДЖОНИ:

преди 7 години

Държат ви бедни,за да ви управляват.....

39

Герчо с тамбурата

преди 7 години

До Анонимен 45- През цялото си историческо съществуване,Англия винаги е работила срещу България.Англия е и причината Русия да не завърши Освободителната руско -турска война и сега на картата да има македонци,Добруджа, гръцки родопи ипр.Тагава,защо уем сега.....

38

Анонимен

преди 7 години

Русия води хибридна война с България със следните компоненти :1. САйтове и *** към тях на заплата.2. Процесът за Белене - 2 млдр. лева.3. Цената на газа , увеличена с 30% !!!!4. Изказването на Путин за македонската азбука!А ние? Трябва да реагираме! като другите биеши соц стран и - засилено присъствие на НАТО! Предложение в ЕС за увеличение на санкциите! Т

37

Анонимен

преди 7 години

То е добре че подкрепяме британците ама те дали биха ни подкрепили ако бяхме на тяхно място.

36

Алекс2

преди 7 години

Уважавайки институцията Президентство все пак не бях чувал по голяма глупост и клише ! *** елита български - направо ЕС *** ! Смешно и тъжно ми е как всички национални медии ни промиват мозъците !

35

Анонимен

преди 7 години

Май трябва да използва правилно предлозите. Изразът му звучи нелепо като самия него. Хайде да не се прави на по интелигентен, отколкото е. Да я кара като Борисов през просото. По ще му ходи.

34

Lovdjia

преди 7 години

Lichno ste gramna koncesionera na obrochiste, ako ne plati zaplatite na miniorite dnes.

33

И този е като оня!

преди 7 години

"България стои редом с Великобритания". Само това прочетох и се отвратих от ***. Великобритания е губеща в случая бе тъ пу нг ер!

32

Анонимен

преди 7 години

Фатмегюл Радефф кой го пита, що се прави на мъж.Москва позволи ки му ?Деси разреши ли?Ами *** и зам президента Дебелюша ?

31

Анонимен

преди 7 години

Не говори от мое име ,прездентче.Да не излезе партенка ,като Шарли Ебдо.....

30

до Жорката павето

преди 7 години

Наричате Радев "павето", а защо забравихте бившия ни преЦедент мистър Бийн, който ни убеждаваше да "отворим сърцата си и домовете си" за камиларите и "да се борим срещу тероризма с толерантност"!Много бързо забравихте "любимеца" Плевньо и из---цеп---ките му, а!!!!

29

Анонимен

преди 7 години

Do Kato velicobrotania..ni email machkala, postoianno v istoriata nazad

28

Анонимен

преди 7 години

Павето си е паве.

27

Жоро павето

преди 7 години

Сегодня.беге.....е не така анонимно де.Ние си се знаеме,кой от къде е на заплата :)))))Ни са крийте чада мои :))))

26

И какво излиза?

преди 7 години

И какво излиза? Че много хора са по-силно инспирирани от международния тероризъм. И са готови да си дадат живота за него. Отколкото от европейската демокрация, за която никой в момента няма желание да си дава живота?

25

Анонимен

преди 7 години

НЕ ОБОБЩАВАЙ РАДЕВ!.........................Само дето тебе никой не те пита!!!

24

Анонимен

преди 7 години

Павута си е паве. Както и да го обърнеш - паве.

23

Жоро павето

преди 7 години

Ето го и другия типичен ***......Той па зел та се "изакал" у туитера.И то не за другото,а щото разбираш ли значи треба да се сравняваме с американскио президент,че нали и он драска там......!!!

22

НЕ ОБОБЩАВАЙ РАДЕВ!

преди 7 години

Стига си говирил от мое име г-н президент,не ме е еня за аланглетата! Да не съм аз или България карали английските самолети да бомбят училища и болници в АРАБИЯ (обобщавам няколко дтржави)? Премиерът Борисов хубаво ти го каза, западната коалиция е виновна за сегашното дереже! Така че все още си г-н Радев,да не станеш за посмесище като предшественика ти ***!

21

Анонимен

преди 7 години

Президентът е обединител на нацията, президент на всички български граждани. Пък и на вечерята бяха представители на всички религии в България вкл. патриархът.Просто се спазва Конституцията.