17

Анонимен

преди 6 години

Защо я няма новината за намесата на рушките тайни служби в Македония? Днес.бг защо не сте споменали нито дума? Това е голям скандал!!!!

16

Анонимен

преди 6 години

В Турция армията беше гарант, че държавата ще върви по светски път. За съжаление, не можа да опази страната си от новото си диктаторче. Естествено е Турция да иска близост с Русия, понеже те толерират диктаторски режими като техния си. Нито Европа нито Щатите са очаровани от положението там. Предполагам и всеки нормален човек не би искал да бъде в,страна като Турция сега.

15

Ebam-baba

преди 6 години

Ahahahahaaa lesno e so Islamisti Makron samo soprete SOCIJALATA i HALAL rusveti................ kolku milioni e zede Sarkozi od Gadafi....??

14

Добре

преди 6 години

Сори майна от 20г съм в САЩ и започвам да го забравям малко. Извинявам се.

13

До 19

преди 6 години

А ти се научи как се пише змия в мн. число?!

12

Макарон

преди 6 години

Макароне, ти си ги пускаш сам змийте в гащите и сега искаш помощ да ти ги извадят. Сори бро няма да стане. Стой си със змийте и дано да не хапят много, а другия път да си научиш урока.

11

Анонимен

преди 6 години

Радикалистът геронтофил Микрон се притеснил от екстремистките последователи на педофилла Мохамед. Егаси иронията.

10

хейтър

преди 6 години

стига сте ползвали vs. като не знаете как се ползва!

9

Анонимен

преди 6 години

Макарон Бабоепов има подход към дамите в попразряла възраст.Някакъв професор се опитва да му постави диагноза, но французите си го харесаха и си го избраха. нека да им е честит!Ние пък за трети път си избрахме един вожд, когото трима папи са галила по главата!

8

Анонимен

преди 6 години

Това предложение идва като "христова възраст" на книгата "1984". Такова колониално блато го направихте този ЕС, че дано поне да отнесете всичките си пари и власт в земята! Да ви пик'ям на всичко!

7

Тинк

преди 6 години

А кой, има най-голям интерес от цялата тази паника? А? Дали не е една диктаторска държавица на изток от нас? Същата, която иска пак да е доминираща и да подчини европа с газовия си монопол? Даже запали Сирия, само и само да не мине катарския газ за Европа от там. Само *** са в дъното на това няма кой друг! Никой друг няма такава изгода от това. Най-малко САЩ!

6

Анонимен

преди 6 години

Иска да каже трансевропейско сътрудничество. Обединеното кралство вече излезе от Европа и ще става Обединено мюфтийство.

5

Анонимен

преди 6 години

Просто е, връщане на колониалната система, докато азия и Африка беха колонии на запада нямаше ислямски тероризъм, появи се когато СССРето почна да им изнася социалистически революции

4

Ислямоведъ

преди 6 години

Решението е едно - пълна криминализация и тотална забрана на Исляма. Връщане на смъртните присъди, границите и Европейския суверенитет! Уви, бая още кръв ще оплиска улиците на Западния свят преди това да се случи. Въпреки това обаче, то е неизбежно!

3

Хм...

преди 6 години

Докато Европа се управлява от клакьори на Джихада, като Меркел, Мей и Макрон народа това го очаква - джихад, клане и бимби до дупка! Толкова...

2

Анонимен

преди 6 години

Празни приказки. До следващия атентат. И после пак празни приказки.

1

Анонимен

преди 6 години

Сегашните лидери на Европа и Америка щяха да се съюзят с Хитлер срещу Русия.