79

Bravo

преди 6 години

Sledvastiat obekt na teror ste e moje bi koncesionerat na mina obrochiste i trudovoto ministerstvo?

78

Фронто

преди 6 години

Не, Доналд, въпросът не е политически. Друго е. НЕ СМЕ ЕДНАКВИ- от там тръгва грешката. Другата грешка- " търпимост"( толерантност), ами то самата думичка говори. Как? Аз имам мнение,но то е без значение-от значение са твоите решения,Доналд. Това със С.Арабия беше грешка. Историческа!

77

Анонимен

преди 6 години

До МюсюлманинДа, САЩ създадоха ИД, но не Тръмп, а големите демократи Обама и Килъри са виновниците!

76

Елена

преди 6 години

Ха,ха,ха......,та САЩ отдавна са спрели с политическта коректност!!!

75

Тинев

преди 6 години

Лицемер!Всичките приказки за НЯКАКВА си демокрация на западняците, са пропити с фалш и лицемерие.Буквално преди дни, Тръмп продаде оръжие на Саудитска арабия / разбирай: директно на ИД /, а днес изразява съпричастност с жертвите?Лицемерие е меко определение на действията му.П.П.Богатите продават оръжие и стават още по-богати. А диване*тата / които ги колят и взривяват / бръщолевят, че не трябва да се страхуват. А УТРЕ е техен ред да бъдат заклани!

74

Анонимен

преди 6 години

Хъмпи Тръмпи е тотално объркан! Взе милиардите на Саудитска Арабия, а сега пише глупости!

73

JJIvanov

преди 6 години

Пазете лидерите от ПИАР НАРКОМАНИ..ВИждате ТРЪМП е препоен със СПЕЦ ПОДсладители и обсемно Активиран с цел огромни щети..Утре Ще се събутите с чипове в ЗАдниците" след ТАКИВА НАГЛО НАГЛаСЕНИ МЕДИННИ АКЦИИ>Преведете на АНглииски и руски

72

Анонимен

преди 6 години

Не знам да се смея ли или да плача. Смятате ли че държави с водещо икономическо и политическо влияние са по глупави от група драскачи от изпадналата БГ

71

Анонимен

преди 6 години

До azЯ така не го цензурирамеее........... браво . Евала !!!

70

Анонимен

преди 6 години

Тръмп се ослушва,между ЕС и Русия, Турция, Китай и Иран.НАТО де факто не съществува.След опита за преврат в Турция организиран от ЦРУ и Ми6, ЕРДОГАН се дръпна от НАТО.

69

демагог

преди 6 години

Този *** и цялата US администрация ги въоръжават, обучават и поощряват, после циркове разиграват и речи държат!! Баси малоумния свят!! Баси световния елит изпростял!!

68

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно е прав. Тия щом са си избрали тоя кмет, да си се оправят и да не плачат.

67

Анонимен

преди 6 години

Ти лошо за Ленин и Троцки няма да говориш

66

Анонимен

преди 6 години

Стана страшно. Еврооа заляса от мигранти Русия в коалиция с Турция

65

Щирлиц

преди 6 години

Демек не се страхувате правилно и достатъчно.А после за какво са ви толкова "свободи",и така не разбирате какво става,и кой е истинскят терорист.

64

Тръмп

преди 6 години

"...но преди това да продадем малко оръжие на арабите, държава имам да храня"

63

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е прав.

62

Анонимен

преди 6 години

до #54: Не си въобразявай,че не могат да имат ядрено оръжие.Просто,тактиката на кукловодите е такава,засега.Целта им е да покажат на наплашеното и объркано стадо,че могат да го потопят в такъв терор,че всеки индивид да не смее да излезе на улицата и да се съмнява,във всеки срещнат!Този начин на "живот",неминуемо ще доведе стадото,до масова параноя и истерия и до масови убийства,което е основната цел на кукловодите.Нима си мислите.че тези терористични действия са на "ислямисти"?Боже,Боже!

61

ognyanz

преди 6 години

До 74-76: Ако Х'итлер беше на мястото на Тръмп, сигурно и него щяхте също така ентусиазирано да възхвалявате. Който жертва граждански права заради сигурност накрая губи и двете.

60

Жорко

преди 6 години

Ето кое ще избави Тръмп-чо от импийчмънт-а. Дали? Само парите ги интересуват тези хора. Що така? Да си пият ракията, ама не щат.