4

Анонимен

преди 7 години

Молби и толерантност.И така до края на света.Пука и на политиците за хората нали не са от тях.Те ни гърмят пък ние да се молим.Овце сме ние

3

Украйна ни пази от

преди 7 години

у нас при проучвания с руски експерти сме ги засичали няколко пъти..Съветваме от тогава всички да се заключват в стаите в хотели и къщи за гости..Нападателите са снимани вкл обемно и се виждат и чуват..ползват древен език от преди над 13 000 години..Същия е записан при нападение над набеден че май бил пипал отровни гъби..пратиха екип с трима с летящо бъги.. ползваха торсионно солитонен атакуващ комплекс с цел убииство..

2

Религия

преди 7 години

Модерен тълковен речник: помоли = премести.Използвано в изречение изглежда така:Папа Франциск си го премести за жертвите.Аз съм за тотална забрана на всякаква религия по света, стига лъжи и глупости, време е за наука и иноваций, защото тази планета не трябва да се взема за даденост.

1

Анонимен

преди 7 години

Защо да се моли за ранените? Не трябва ли да се моли за душите на най-грешните, т.е. за хората стреляли по психически неуравновесени хора, няма ли шанса първо да си измият краката със светена вода?