62

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 6 години

Еликсира " Боярищник " ще я довърши тази скръбна територия, населявана от *** и откровени *** . И одеколона " Тройной " гордостта и символа на соц. *** !

61

Анонимен

преди 6 години

бъркате нещо. тези 9 души са били мъртво пияни и лежали на пода а не както в америка да бягат от страх.

60

коко

преди 6 години

45 годишния нападател бил нагрубен и се върнал с въздушна пушка . Друго изречение: той излязъл и се върнал с ловна пушка . Кое е истина.

59

Запознат

преди 6 години

Не може да е истина. В Русия не се напиват. Не се избиват. това ще е пропаганда.От оскотели руснаци това може да се очаква. Навремето имаха Чекатило ,убил над 52 човека.

58

Анонимен

преди 6 години

До КебапчетаВ Люксембург минималната​ работна заплата е 1800 евро

57

Кебапчета

преди 6 години

В Москва вземали 1500$ месечно по тази логика вХонг Конг или Дубай вземат по 3000$ месечно , лично тебе *** каквото те топли тези новини кой колко вземал някъде си по света но не и у нас , каквото та топли тебе лично ,че хората вземат повече пари от теб????????????

56

Един българин

преди 6 години

До: номер 59 (пъзел)Ааа, не съм съгласен с това което казваш, да знаеш!В САЩ като стрелят по десет човека, убиват трима а седем са ранени.В Русия човекът стрелял по девет и убил девет!Ако бяха десет щеше да убие десет - руските убийци са най-добрите убийци в света!При това е бил пиян! Ако американски стрелец е пиян (не знам да е имало такъв случай в САЩ), то той дори да беше стрелял по 20 души нямаше да убие нито един, сигурен съм!Най-много да рани някой. Руснаците са много добри!

55

Един българин

преди 6 години

До: "ловец" и "Журавльов"Ами аз не мога да кажа каква е била пушката, обаче да убиеш девет човека при девет изстрела, при това с въздушна пушка, при това на пияна глава, еее, значи тоя човек трябва да е бил от руските спецназовци, при това трябва да е бил най-добрият в света.Ама какво се чудим, нали знаем, че руските спецназовци са "самые лучшие в мире"!

54

Един българин

преди 6 години

Другата разлика между САЩ и Русия:Докато в САЩ обикновено стрелците са или уволнени от работа служители които жена им ги е напуснала, то в Русия това са пияни мyжици.А другото хубаво нещо при руснаците е освен че са толкова добри стрелци, то е че даже като са пияни уцелват десет от десет без да пропуснат и да оставят някой жив ранен!Представяте ли си ако бяха трезви колко щяха да са добри? Направо снайперисти!А сериозно иначе изказвам съболезнования - на всеки може да се случи!

53

Един българин

преди 6 години

*** как бе? *** това не е възможно бе! В Русия не стават такива неща бе! Това е западна пропаганда, не може да бъде бе!"Нападателят е задържан. Той прострелял петима мъже и четири жени след битов скандал във вила, където групата се била събрала, пише БТА."Открийте разликите: Между САЩ и Русия!Разликите са в това, че руските стрелци са най-добрите стрелци в света!Докато американците прострелят десет човека и има трима убити и седем ранени, то при руския стрелец има десет от десет убити!

52

моско

преди 6 години

широката руска душа както възпяват комунистическите поети

51

не е от вчера

преди 6 години

Проникващ черен масов убиец е обсебил човек въоръжен..Атакуват с летящи чинии стигат до мястото където трябва да демонстрират сила намират пияни и обсебват поен със спец наркотик ..Обсебения не помни..Сутрин се събужда а около него убити,заклани..Има много снимани страшни сцени..

50

Журавльов

преди 6 години

Въздушна пушка за лов.... на мухи в главата на умника дето е писал статията

49

ловец

преди 6 години

АЛОО ПОСЛЕДНО ПУШКАТА ВЪЗДУШНА ЛИ ЕБИЛА ИЛИ ЛОВНА ?

48

Анонимен

преди 6 години

Всички знаят че от руските пиандури нищо не става.В сравнение с екшана в Русия терористичните атаки ряпа да ядат.

47

Анонимен

преди 6 години

В тоя сайт най-обичат да пишат за Русия :) Няма ден без руска новина . Се едно центъра на света е там. Но някак си там е околовръстното.

46

пиян руснак?

преди 6 години

И къде пък ли има руснак, който не употребява алкохол

45

Анонимен

преди 6 години

Влезте в YouTube и ще видите за какво иде реч по клиповете с катастрофи...На руснаците вече не им трябва друга война...Имат си я по пътищата. Нашите роми изглеждат в пъти по-умни от техните шофьори...Направо съм потресен от видяното. ..

44

скръб

преди 6 години

Руснаците се избиват като животни, но има информационно затъмнение. Този е ползвал пушка и новината има по-цивилизован вид. Затова са я пуснали.

43

Пъзел

преди 6 години

Пълна аматьорщина...в сащ влиза ученик с пистолет в училище и натръшква поне 15! УЧЕНИК!