32

Ползват черни екрани

преди 7 години

Преди години срочно поискахме Расмусен да бъда отстранен от заемания пост заради активиран тежък черен масов особенно жесток убиец около .Виждат расмусен от кога беше обсебен .Убиец ползва тялото на Расмунсен и започнаха изключително жестоки кървави погроми вкл срещу Либия,Сирия,Йемен,Украйна и други страни..Сега убиец е ударил нашите военни бази на МАрс.подават от Англия ..

31

Cat

преди 7 години

Debeli sa kolonialnite verigi...

30

WE est

преди 7 години

Zapada vse da mu savpada meraka s na Erdogan...smartno nakazanie ste varnat...

29

Тереза оставка

преди 7 години

Внимателно сравнете анализи на МИра Маркович ,Мадлин Олбрайтова и Тереза Меи.Ще засечете един и същи генен проблем останал от военно терористичната мафия провела black dead пандемии и първо пришествие ..

28

У Нас сме зле

преди 7 години

У нас терористи ползващи нагло корумпирани на власт увреждат тежко над един милион деца с тежко терористични камери в училищата . Няма неповредено от терористични видое камери дете ..От 2017 продават и нови още по тежко терористични оръжия за масово поразяване маскирани като "винетки".Продадени са чрез рекет милиони незаконни

27

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да чертаят, процесът отдавна вече е необратим! Семето вече е посято и тепърва ще ражда *** които ще вършат зулум след зулум, докато нищоправещите политици вече не знам кой атентат поред "борят" и са "солидарни" и "съпричастни". Резултатът от тези мерки ще е същият както предшния атентат, по - предишния, по по -предишния, по по по-предишния... и т.н. и т.н.!!

26

Анонимен

преди 7 години

Пътят е един - Русия.

25

тито

преди 7 години

Много още ще треперите заради тъпата политика ,да изгоним Българи и Румънци и докараме терористите от Авганистан и Иран. По голяма *** ще срава там ,но ние не ви ЩЕМ

24

Анонимен

преди 7 години

Англичаните ще се справят с тероризма както са се справяли с много други проблеми но бълг'араците и без тероризъм никога няма да се оправят.

23

Анонимен

преди 7 години

Грозна,гадна английска вещица!

22

Анонимен

преди 7 години

Скоро бизнеса с розови гранатомети ще цъфне. И всяка цветна единица ще разиграва колониално театро. Хляб и зрелище.

21

Истински толерантен

преди 7 години

Интересно, Тереза Мей дали е ходила на празнува Рамадана чрез Ифтар Вечеря, както го направи президента на България другаря Румен Радев?

20

Кмета

преди 7 години

За тия от вас, които не знаят ,Садък Кхан, кмета на Лондон е мохамеданин-пакистанец, отявлен и неприкрит джихадист и член на Мюсюлмански Братя, който няма да очуди света ако обяви касапите от атентата за "мъченици" и наречеулици на тяхно име.

19

Анонимен

преди 7 години

Какви "по-строги наказания", *** мръхло?! Наказанието е едно - СМЪРТ ЗА СМЪРТ. С демагогските си лигавщини направихте всеки един от нас лесна мишена за умствено и морално изостаналите с векове *** да ни колят като пилци. Да, ама вие сте защитени с бронирани коли, гвардейци, агенти и др., та муха край вас не може да бръмне. А нас ни колят. Жестоко възмездие трябва и за вас, безотговорни и безплодни кърлеи.крадци на парите ни.

18

tereza mei da go

преди 7 години

Етноса в БГ не допускайте да ви контролира и ако чуете думата етническа толерантност от политик знайте, че нищо добро не чака. Такова животно не трябва да съществува в Бг, защото макар да не са мюсюлмани а там, каквато църква им дава помощи и храни, са също толкова т-ъпи и лесно ще се настроят срещу вас без да им пука че ги храните. Борете се но тихо и с ум, направете получаването на помощи трудно, на медицинска помощ без осигуровки също и ще изчезнат

17

Додо

преди 7 години

""Стига толкова!", каза Мей в предавана по телевизията реч, която произнесе пред входа на своята канцелария "ДОБРЕ. ТОЯ СКОРБУТ ТЕРЕЗА МЕЙ БЕШЕ КРИТИКУВАНА В ПОСЛЕДНИТЕ ДЖИХАДИСТКИ АТАКИ, ЧЕ НИТО ВЕДНЪЖ НЕ Е УПОТРЕБИЛА ДУМИТЕ "ДЖИХАД" И "ИСЛЯМСКИ"! НАРИЧА ГИ "МЕЖДУНАРОДЕН ТЕРОРИЗЪМ"! СЕГА ПОМОЛИ МЮСЮЛМАНИТЕ ДА СПРАТ ДА КОЛЯТ В ТЕЛЕВИЗИОННА РЕЧ! ТРАГЕДИЯ...

16

tereza mei da go

преди 7 години

Тази жена е една изкукала бабишкера, която само може да плямпа и никаква работа не върши. Благодарим на Фараж който отвори кутията на Пандора и успя да накара белите *** да гласуват за брексит. Сега да го ядат, за съжаление и ние покрай тях. Това няма да спре скоро тук, има много мюсюлмани и досега не ги мислиха за реална заплаха, въртяха си англичаните както искат. Толерантноста до това води, моля ви българи не се оставяйте на тъмните събратя и вземете поука преди да е късно

15

Анонимен

преди 7 години

Свинско с кус-кус в менюто?

14

цензура

преди 7 години

Самата Англия е страна агресор и терорист,заедно с САЩ не нахлуха в Ирак и избиха стотици хиляди хора а след това нападнаха Либия и там много жертви,пълен хаос и мизерия оставиха след себе си.Това младите знаят ли го?

13

Циник до 12

преди 7 години

Писах вече!!!! Когато тарамбущата знае, че след саможертвата му ще затрият и последния кюпек в рода му( често и цялото село) тою си има 1 на ум!!!!Сега в либерастка Европа - предотставят на роднините му безплатни психолози - да преодолеят травмата!